切換到寬版
  • 9636閱讀
  • 112回復

【久違o既更新】2012-04-26 活動《慶週件雙倍經驗值》 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線cyc999593123
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2012-05-03
回 火仔 的帖子
火仔:我e家把到明係串你,因為我係最唔服你ed版主,以身犯法比人投訴都可以一路做,但bk我都唔會話佢,又唔會罵佢,因為佢講得我岩,我的確係唔知星空既野,我只會罵你一個,串你一個,我翼都唔會亂咁拉其 .. (2012-05-02 23:33) 

好似之前有個post話投票想唔想佢繼續做
好多人反對
但最後都冇左件事
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2012-05-03
回 cyc999593123 的帖子
cyc999593123:好似之前有個post話投票想唔想佢繼續做
好多人反對
但最後都冇左件事 (2012-05-03 18:05) 

我只係知反對少過讚成,之後就比條粉皮一路做落去,投訴完就無左件事,無神神一大把人投讚成之後就無左單野,有哂証據話到明佢犯左事,身為版主做左d連普通會員都唔會做既事,就係發純表情圖案,你話係味好笑,係得d唔知頭唔知路既新人先會咁,佢係新人咩,版主都可以咁,咁我都唔講野發表情圖案算鬼數啦咁,如果做版主可以做到咁,無王法既,我都做得啦,我由岩岩入泥到加下,成日同人罵戰,成日比人扣分,由岩岩入泥到加下都係做過普通會員仔,頂多係罵條粉皮低b會傳染,個腦裝屎,之後比版主話我人身攻擊,再扣3分或5分,再唔係就條粉皮唔鍾意,突然禁你言囉,禁你1日2日,我睇死佢,睇到我發言又借de話小心d我會串其他人呀,無神神拉其他人落水,靜係話佢一個關其他人鬼事,真係好希望有d總版主睇到我e段野,真係搞番個投票,就算比總版扣我分,個原因係因為人我身攻擊條粉皮所以扣分,如果咁樣可以引起d總版注意,我覺得比人扣分係值得
1條評分威望-5
saizen 威望 -5 違規內容 2012-05-05
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2012-05-03
回 saizen 的帖子
saizen:得佢燥底炸喎[表情] (2012-05-03 08:09) 

係呀,我的確係好燥地,唔識我果d都話我好衰好系,成日講粗口,識我果d話我好人,就係因為你e個粉皮版主,死極都死唔到,唔比番個位出泥比其他人做姐,早qd讓番個位出泥比其他人做好過啦,ibbs歷史上第一位版主以身犯法,做出一般會員都唔會犯既事,果樣野就係純表情圖案發表主題,詳細既請去交友區,疾風大既貼,有冇人玩三國殺?之後就出現e個所謂版主犯法的証據
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2012-05-03
連回都咁話

回66樓的貼,果一個貼係我發表,之後e條友回,回既就係圖案表情2個

共1條評分 ,威望-3 暴走疾風 威望 -3 無意義文章 04-12 (被扣分者:saizen )
圖案如下(共2個):

離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2012-05-03
回 火仔 的帖子
火仔:我e家把到明係串你,因為我係最唔服你ed版主,以身犯法比人投訴都可以一路做,但bk我都唔會話佢,又唔會罵佢,因為佢講得我岩,我的確係唔知星空既野,我只會罵你一個,串你一個,我翼都唔會亂咁拉其 .. (2012-05-02 23:33) 

一鼓作氣,二則衰,三則退

ps:不太肯定後面那句對否,如有錯誤,歡迎指教
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2012-05-03
回 dwchan 的帖子
dwchan:一鼓作氣,二則衰,三則退
ps:不太肯定後面那句對否,如有錯誤,歡迎指教 (2012-05-03 20:12)

e樣野等其他人講,我都唔知,不過投訴我就巳經投訴,係未完成投訴之前,e件事會暫交比處理我投訴此人之事的版主處理(剛才向一位一星會員回複的問題是例外的,因為是回復後才把資料交上投訴區)

離線saizen

發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2012-05-03
回 火仔 的帖子
火仔:
係呀,我的確係好燥地,唔識我果d都話我好衰好系,成日講粗口,識我果d話我好人,就係因為你e個粉皮版主,死極都死唔到,唔比番個位出泥比其他人做姐,早qd讓番個位出泥比其他人做好過啦,ibbs歷史上第一位版主以身犯法,做出一般會員都唔會犯既事,果樣野就係純表情圖案發表主題,詳細既請去交友區,疾風大既貼,有冇人玩三國殺?之後就出現e個所謂版主犯法的証據

真係好好笑
敗者無一死 將來富如山
離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2012-05-03
回 火仔 的帖子
火仔:我只係知反對少過讚成,之後就比條粉皮一路做落去,投訴完就無左件事,無神神一大把人投讚成之後就無左單野,有哂証據話到明佢犯左事,身為版主做左d連普通會員都唔會做既事,就係發純表情圖案, .. (2012-05-03 19:32) 

不好意思,我笑了......
我不是笑你的內容
而是粗口滿天飛的程度

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2012-05-03
回 勇氣誓言 的帖子
勇氣誓言:不好意思,我笑了......
我不是笑你的內容
而是粗口滿天飛的程度 (2012-05-03 20:57)

咁e個係事實泥,粗口果方面多數係我以前讀學院d人成日講,我又同番d人成日咁講,至於系,系既意思只係話話我本身比e家仲要煩,煩到可以同人打交果類,講真係都唔好怪我咁樣講,的確你樓上果條友,好野人討厭,經常行運,可以一路做,本身都唔指我一個投訴佢,有個投票,大把人話佢唔負責任,做野低能,個腦真係好似尊拿泥放屎,做版主做到佢咁我都係第一次。

仲有,我當初話點都會投訴你(指樓上果位表情圖版主),我加下就成全你既希望,我就慢慢睇下總版方面點講,真係好希望你比人叮,,比你ed以身犯法既版主做,倒不如比其他希望做到版主既人仲好過
1條評分威望-5
saizen 威望 -5 違規內容 2012-05-05
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2012-05-03
回 火仔 的帖子
火仔:連回都咁話
....... (2012-05-03 19:47) 

有時你d扣分真係自己攞黎
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2012-05-03
回 火仔 的帖子
火仔:連回都咁話
....... (2012-05-03 19:47) 

點解你成日都要明知故犯= =

離線saizen

發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2012-05-03
回 暴走疾風 的帖子
暴走疾風:點解你成日都要明知故犯= = (2012-05-03 21:33) 

人地覺得爆哂粗串柒我好威
敗者無一死 將來富如山
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2012-05-03
回 黑天狗 的帖子
黑天狗:有時你d扣分真係自己攞黎[表情] (2012-05-03 21:13)

學你話,真係有時係,但有d我自己覺得比版主扣無所謂,你估好似果條友咁,我搵唔到交易post,我自己重開,無神神硬扣3分,仲要無比番果3分我,最後都只係版主(唔記得邊個幫)幫我搵番d資料,我先廢事講咁多,今次我點比人扣分我都覺得係直得,可以把一個奇奇怪怪,經常離奇行好運,以身犯法既版主叮走,一直都想佢走,比人話我勁多粗口,但又居攻擊性,我自己都覺得直得,係值比人扣,好過果個人,唔夠人講就突然禁言,雖然得果1日,仲要係我唔知,無訊息無聖,之前同e條友嘈,比其他版主禁,都有明原因,咩事,幾多日,幾號至幾號,係得e條友咩都無,仲唔係把到明自己唔鍾意又唔夠人嘈,所以亂用版主權利,講起都唔記得講賣e單野,亂用版主權利!

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2012-05-03
回 暴走疾風 的帖子
暴走疾風:點解你成日都要明知故犯= = (2012-05-03 21:33)

今次我係只係想你地睇下e個人佢做d野,以身犯法,犯左一條連普通會員唔會做。
你地點搞我唔知啦,我只係個小會員仔,只係想引一引起你地注意,有人反緊佢,話要扣分,我無所謂架,又唔係第一次

離線saizen

發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2012-05-03
回 火仔 的帖子
火仔:今次我係只係想你地睇下e個人佢做d野,以身犯法,犯左一條連普通會員唔會做。
你地點搞我唔知啦,我只係個小會員仔,只係想引一引起你地注意,有人反緊佢,話要扣分,我無所謂架,又唔係第一次
.. .. (2012-05-03 21:46) 

咁睇黎你係新手上路
敗者無一死 將來富如山
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2012-05-03
回 saizen 的帖子
saizen:咁睇黎你係新手上路[表情] (2012-05-03 21:55)

你唔好話你自己係,ibbs開站歷史,第一個發表純表情交章的版主
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2012-05-03
回 火仔 的帖子
火仔:你唔好話你自己係,ibbs開站歷史,第一個發表純表情交章的版主
 (2012-05-03 21:57) 

我一直都係新手
不過有頭銜咁
講起交章我都要上星空交番先
敗者無一死 將來富如山
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2012-05-03
回 火仔 的帖子
火仔:e樣野等其他人講,我都唔知,不過投訴我就巳經投訴,係未完成投訴之前,e件事會暫交比處理我投訴此人之事的版主處理(剛才向一位一星會員回複的問題是例外的,因為是回復後才把資料交上投訴區)
.. (2012-05-03 20:20) 

看來引用古文對你來說是對牛彈琴呢
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2012-05-03
回 dwchan 的帖子
dwchan:看來引用古文對你來說是對牛彈琴呢 (2012-05-03 22:19) 

我好老實講,dw大阿又或姐疾風大同我講,叫我味鬼理佢,但我自己有d野堅持左就唔改變,一係佢巳經比人登凍姑,唔係我都好堅持我的決定,有証據就告,一次唔得2次,2次唔得3次,只要反得到佢我都會反
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2012-05-03
回 火仔 的帖子
火仔:我好老實講,dw大阿又或姐疾風大同我講,叫我味鬼理佢,但我自己有d野堅持左就唔改變,一係佢巳經比人登凍姑,唔係我都好堅持我的決定,有証據就告,一次唔得2次,2次唔得3次,只要反得到佢我都會反 (2012-05-03 22:32) 

那你喜歡怎樣就怎樣,我不會干預你
快速回復
限100 字節

上一個 下一個