切換到寬版
  • 9656閱讀
  • 112回復

【久違o既更新】2012-04-26 活動《慶週件雙倍經驗值》 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2012-05-03
回 dwchan 的帖子
dwchan:那你喜歡怎樣就怎樣,我不會干預你 (2012-05-03 22:39)

辛苦你了,休息一下吧(遞茶
離線aegisblitz
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2012-05-03
(上水)冇見一排
你兩個變左榮會ge?
回題:好似仲有雙經??
離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2012-05-04
回 火仔 的帖子
火仔:你唔好話你自己係,ibbs開站歷史,第一個發表純表情交章的版主
 (2012-05-03 21:57) 

我覺得你係一直揾5到証據,一有機會就乘機爆發lo= =

離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2012-05-04
LFO變得沉淪,在ibbs既人少之又少!
什麼扣分,封IP此舉動已變得沒意義!
現在最多只係來頂交易post而已!
但不嬲ibbs係版主獨大就係人都知......sai我也都他沒有好感
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2012-05-04
回 aegisblitz 的帖子
aegisblitz:(上水)冇見一排
你兩個變左榮會ge?
回題:好似仲有雙經?? (2012-05-03 23:00) 

你去禁下權限咪知
敗者無一死 將來富如山
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2012-05-04
回 龍翼87 的帖子
龍翼87:LFO變得沉淪,在ibbs既人少之又少!
什麼扣分,封IP此舉動已變得沒意義!
現在最多只係來頂交易post而已!
但不嬲ibbs係版主獨大就係人都知......sai我也都他沒有好感 (2012-05-04 10:28) 

版主獨大就係人都知<--不能同意
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2012-05-04
回 勇氣誓言 的帖子
勇氣誓言:我覺得你係一直揾5到証據,一有機會就乘機爆發lo= = (2012-05-04 08:06)

之前都同你講過啦,係msn,條友仔突突然然扣我分,無左個交易post,如果唔係我搵其他版主幫手,n年都搵唔番,我之後巳經即時告佢,話佢無禮扣分,我搵唔到個post,有人回無人回我點知,無左生意係未佢陪錢比我?,lfo卡的確係有價無市,但我開多一次一定有原因,緊係有事發生,條友仔一句都唔問,扣,產,之後咩都唔出聲,ed叫版主咩,禁人言都衰格過人,咩pm都無,咩原因都無,你估小朋友玩泥沙,你要禁既,最少pm下人呀,我比疾風大,dw大扣分都有pm啦,佢要玩野既我一定同佢慢慢玩。

至於証據,上次果單有哂証據都告佢唔入,我諗e單有証據都告佢唔入,加陣好似我係l佢係夜神月,勁耐先講,無錯!我就係奇拿,拿本野殺人係我做,我要做新世界既神,死極都死唔去

爆發,我d怒氣爆發都係因為條友亂狗答野,講緊三國殺就話人毒,回番佢玩三國殺唔會毒,只會上引佢就無神神話我係毒男,9唔差答8,我係毒男,會唔會出街約人去到9龍飲荼,毒男分好q多種,佢自己根本就係果種人,咁d人成日夠儲超合金啦,果d又係毒啦旺,我自己夠儲勇者唔通又係毒?我儲勇者儲超合金為興趣,玩三國殺就疾風大介紹,連三國殺都可以話叫毒,歷史人物可以令你中毒咩,又,果d用中國畫風整既,咁都毒到d人,咁我無哂野講啦。
e段係我送比佢既

你成日都話e樣毒果樣毒,咩野都係毒,咩野都唔岩,咁就唔好行信和,唔好行188啦,果d好毒架!

sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2012-05-04
回 火仔 的帖子
火仔:之前都同你講過啦,係msn,條友仔突突然然扣我分,無左個交易post,如果唔係我搵其他版主幫手,n年都搵唔番,我之後巳經即時告佢,話佢無禮扣分,我搵唔到個post,有人回無人回我點知,無左生意係未佢陪 .. (2012-05-04 20:10) 

奇拿戈段我笑了- -
至於毒,睇下毒咩姐,我鐘意睇特攝都可以叫毒= =
5洗咁極端

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2012-05-04
回 勇氣誓言 的帖子
勇氣誓言:奇拿戈段我笑了- -
至於毒,睇下毒咩姐,我鐘意睇特攝都可以叫毒= =
5洗咁極端 (2012-05-04 20:51) 

你果d叫粉絲,我都有睇,不過暫時睇住豪快同特命,我之後會睇番之前果d,有幾多人無睇過.龍皇連者,伴邪伴正,恐龍戰隊,忍者,超力 一般80後知多d 90後少d
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2012-05-04
回 火仔 的帖子
火仔:你果d叫粉絲,我都有睇,不過暫時睇住豪快同特命,我之後會睇番之前果d,有幾多人無睇過.龍皇連者,伴邪伴正,恐龍戰隊,忍者,超力 一般80後知多d 90後少d (2012-05-04 21:16) 

點解你可以做到離題之中帶出離題的= =

離線saizen

發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2012-05-04
回 火仔 的帖子
火仔:之前都同你講過啦,係msn,條友仔突突然然扣我分,無左個交易post,如果唔係我搵其他版主幫手,n年都搵唔番,我之後巳經即時告佢,話佢無禮扣分,我搵唔到個post,有人回無人回我點知,無左生意係未佢陪 .. (2012-05-04 20:10) 

你係L
得你認為夠證據
真係一個好有心機既會員
敗者無一死 將來富如山
離線hotcat
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2012-05-04
火仔
我係你就算數啦
人地呢度大把人幫佢
你最後一定比勁多人圍插
串黎冇意思
離開呢個壇仲好
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2012-05-04
黨派爭鬥
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2012-05-05
回 hotcat 的帖子
hotcat:火仔
我係你就算數啦
人地呢度大把人幫佢
你最後一定比勁多人圍插
串黎冇意思
....... (2012-05-04 23:17) 

你的意見我決定收下,為左廢事再一次離題(雖然離左3次,e家第四次),環點e條粉腸死極都死唔去,正式放棄攻擊。但唔好怪我咁講,得罪都講句,廢柴垃圾版主永遠都有人幫,我ed小會員就永遠鬥唔勝,比人投訴完又可以重生,全民投票之後又重生,之後連件事都無賣,不了了知

離開就一定唔會!

我都預左必定比人禁言,比其他人禁,總好過比e個垃圾不死身既版主禁
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2012-05-05
回 火仔 的帖子
火仔:
你的意見我決定收下,為左廢事再一次離題(雖然離左3次,e家第四次),環點e條粉腸死極都死唔去,正式放棄攻擊。但唔好怪我咁講,得罪都講句,廢柴垃圾版主永遠都有人幫,我ed小會員就永遠鬥唔勝,比人投訴完又可以重生,全民投票之後又重生,之後連件事都無賣,不了了知
離開就一定唔會[表情]!
.......

火仔:

我e家把到明係串你,因為我係最唔服你ed版主,以身犯法比人投訴都可以一路做,但bk我都唔會話佢,又唔會罵佢,因為佢講得我岩,我的確係唔知星空既野,我只會罵你一個,串你一個,我翼都唔會亂咁拉其他會員落水,因為我只係唔服你一個,我會盡快搵番上次的証據,再次投訴你,一次唔得投第二次二次唔得就第三次,不斷不斷咁投訴你!
同賣我好肯定咁講你知,我唔係第一次投訴你,上次投訴告你唔入只係你既好彩,我搵到一次既証據就會投訴你,講得出做得到!

fail
不過對你係好事,郁d就燥哂抵好易癲
敗者無一死 將來富如山
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2012-05-05
回 火仔 的帖子
火仔:你的意見我決定收下,為左廢事再一次離題(雖然離左3次,e家第四次),環點e條粉腸死極都死唔去,正式放棄攻擊。但唔好怪我咁講,得罪都講句,廢柴垃圾版主永遠都有人幫,我ed小會員就永遠鬥唔勝,比人 .. (2012-05-05 00:22)

算吧!之前在投訴區,我與Sai的對話總版話因為唔可以第3者係度講我先叫佢刪哂佢(即係唔可以有其他人指證佢)
投票呢D野係死既!只係數據同作參考價值!因此唔覺投票會影響到什麼!
只是ibbs這Forum的作風與其他Forum不同!其他forum各壇主和總版會認真處理呢D問題!
你都話佢不死身,即係你點插點爆粗佢都唔會有事,佢有後台撐腰,你無﹖這方面你已經輸了
其實ibbs可以比喻一間公司,你埋到佢地堆既!咪當你自己人囉!埋唔到既~咪比人排斥,永遠升唔到職,道理就是這樣

離線saizen

發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2012-05-05
回 龍翼87 的帖子
龍翼87:算吧!之前在投訴區,我與Sai的對話總版話因為唔可以第3者係度講我先叫佢刪哂佢(即係唔可以有其他人指證佢)
投票呢D野係死既!只係數據同作參考價值!因此唔覺投票會影響到什麼!
只是ibbs .. (2012-05-05 09:29) 

你地個d所謂證據根本就唔夠力
敗者無一死 將來富如山
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2012-05-05
回 火仔 的帖子
火仔:
離開就一定唔會[表情]!
.......

又矛盾
又明知故犯
又死性不改
你不如先做好自己吧= =

真係唔知點解可以由雙經講到e到= =

離線wrey2003
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2012-05-05
《慶週件雙倍經驗值》