切換到寬版
  • 5132閱讀
  • 28回復

大家已經放棄lfo嗎? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線王子少軒

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2012-05-02
本次投票已結束

最多可選1項,共有49人參與,

18(36.73%)

26(53.06%)

5(10.2%)

ibbs各位
好耐都冇係度蒲頭la
想問一下大家係咪放棄lfo?
流鼻血中.....
離線davis12589
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2012-05-24
講真果句~_~
好唔想u1放棄lfo
真係我既童年黎
果時.有電腦啦~但係又唔覺有咩好挽.
直至個fd介紹lfo比我挽
我就挽到小6定中一二
e家.lfo既掛9多到gg
玩家又冇曬
唉~_~
離線kenneth6tsac
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2012-05-22
半放棄的我不時會對戰

打發時間就是如此
專心工作
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2012-05-21
回 亨利~law 的帖子
亨利~law:好認同 我屋企D閃卡仲未放哂出去..
我好後悔當初唔快d放ac 而加想賣都賣唔出 (2012-05-20 22:50) 

我得番幾張,咩霸王地x龍果d,無人要,150蚊都無人要之後降到50蚊又無人要 30蚊又無人要,我諗緊大俠陳會唔會蝕得仲多過我地
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2012-05-20
回 tytf0203 的帖子
tytf0203:我都好耐冇玩,大慨3年前已經停玩+del game
而家我都覺舊時哂幾舊水買佢d限量野好傻,,,寧願用個幾舊水買隻ps360 game 享受下仲好....
而家lfo 已經冇舊時全盛時期咁咁開心...
不過d ac仲未賣出去...我諗 .. (2012-05-20 22:04) 

好認同 我屋企D閃卡仲未放哂出去..
我好後悔當初唔快d放ac 而加想賣都賣唔出
離線tytf0203
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2012-05-20
回 火仔 的帖子
火仔:巳放棄,無左以前果種心情玩,拿300幾400蚊,不停買卡,就係想要閃,之後不斷咁升,為既就係異轉,中學果事經常有人叫我玩第二隻,話lfo低能,玩lfo不如玩r-lf2再唔係就1.9版,加下game都產賣,d錢去哂ps3到,買gam .. (2012-05-03 22:13) 

我都好耐冇玩,大慨3年前已經停玩+del game
而家我都覺舊時哂幾舊水買佢d限量野好傻,,,寧願用個幾舊水買隻ps360 game 享受下仲好....
而家lfo 已經冇舊時全盛時期咁咁開心...
不過d ac仲未賣出去...我諗而家應該冇人會收....
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2012-05-19
回 小。肥羊 的帖子
小。肥羊:同u1講lfo仲可以賺錢可能佢地仲會keep住 (2012-05-17 11:32) 

係可以
用好高價錢放比第二間公司,由第二間公司理,佢都可以賺錢,不過可能d招唔會再係卡,可能係點數
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2012-05-17
同u1講lfo仲可以賺錢可能佢地仲會keep住
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2012-05-16
1年以上未有登入過
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2012-05-12
唉,真係無引呀,我講果d野入面包括賣lfo既野都扣人分,都係講事實姐,咁lfo皮巳收,唔把d錢拿去第二到咁拿去先得架
1條評分威望-2
saizen 威望 -2 違規內容 2012-05-12
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2012-05-12
早就放棄啦 隻game根本去到停ser既地步
一日都唔夠10個人玩
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2012-05-11
回 龍翼87 的帖子
龍翼87:真係有錢...有PS3就咪鬼買PSV啦
買果陣都諗下玩唔玩到咁多樣先得架
貪新忘舊...唔夠一排跟住出PS4....PS3同PSV又丟埋一邊呀= =
有錢都唔係咁哂 (2012-05-07 19:02) 

ps4有排都未出,我本身係打機友,咁lfo都皮巳收,咁轉玩tv game都正常,再加上ps3一路都係咁出game,以可用動態同可3d為主,邊有可能咁快出部機新,起碼過多5年6年先會出ps4,但wii果d唔同,nds變ndsl再變ndsi變完再變ndsill再加多一部3ds,wii就變wiiu,ed就快,快都無用玩哂正板有咩人會捨得拿錢玩正版。

psv係原本買泥代xpsp,但見佢d game有d太貴,我都唔入,又無得入二手,ps3可以入二手變平都得,所以把d錢去哂ps3,psv同儲蓄方面我覺得都正常,唔係貪唔貪新鮮,,貪既話我就一個月換一部,但我係儲得好辛苦先有哂2部仲要加下無哂錢,要慢慢儲番番泥,lfo果d野又無哂人買,加下我只可以放我d未開既卡咩拉打同賣d合金
1條評分威望-3
saizen 威望 -3 違規內容 2012-05-12
離線王子少軒
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2012-05-08
我最近都有ON
但真係無咩人玩
少少灰
流鼻血中.....
離線lowbforum

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2012-05-08
delete左LFO幾年
晨早放棄左
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2012-05-07
回 火仔 的帖子
火仔:巳放棄,無左以前果種心情玩,拿300幾400蚊,不停買卡,就係想要閃,之後不斷咁升,為既就係異轉,中學果事經常有人叫我玩第二隻,話lfo低能,玩lfo不如玩r-lf2再唔係就1.9版,加下game都產賣,d錢去哂ps3到,買gam .. (2012-05-03 22:13) 

真係有錢...有PS3就咪鬼買PSV啦
買果陣都諗下玩唔玩到咁多樣先得架
貪新忘舊...唔夠一排跟住出PS4....PS3同PSV又丟埋一邊呀= =
有錢都唔係咁哂
離線orz乂乂
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2012-05-06
一直都想玩番.但根本冇人玩
離線marco54321
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2012-05-06
已經很少玩了,有時有空上去都好做沒有人sad
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2012-05-03
巳放棄,無左以前果種心情玩,拿300幾400蚊,不停買卡,就係想要閃,之後不斷咁升,為既就係異轉,中學果事經常有人叫我玩第二隻,話lfo低能,玩lfo不如玩r-lf2再唔係就1.9版,加下game都產賣,d錢去哂ps3到,買game買到破產,之後又再買psv買手機又買到破產,再加上lfo果d卡加下都唔直錢,搵鬼買,d外掛周圍都係,bug都bug到惱出泥,仲要齊招,150lv神點,會展既限定招以前貴到七彩,核爆呀,冰世,奧昇,絕猛,200蚊300蚊變20蚊 千幾蚊變到一文不直,仲要廢到離哂普,上年果d招,岩岩有400幾500幾蚊,要左又未完全整好(魔狼殺道係一個例子,閃一下加d聲但就得條光柱就一招,拿西在d)
唔想味汁左佢囉,三國拳霸無人玩,最後行上一條不歸路,魔唔知咩王,搞搞下連影都無,加下係我簽名果d卡,可以話係最後既卡,真係無人要,d閃卡可以掉比阿婆拿去賣(之前試過把咁多年買落lfo既野一次過掉,最後係得番一張撒卡外傳既其中一部份,証明lfo果d野當廢紙買都幾直錢),網果d直程放棄左佢算
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2012-05-02
回 bk的卓男 的帖子
bk的卓男:對唔住我完全冇興趣睇你d雞腸
而家lfo正係純粹for我得閒上去睇下有冇小白場踩下場
....... (2012-05-02 18:40) 

對我跟部分人來說,已成collective memory
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2012-05-02
少玩了!但仍然沒有刪
快速回復
限100 字節

上一個 下一個