切換到寬版
  • 39013閱讀
  • 445回復

League of Legends 討論帖 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線
發帖
icash
只看該作者 359樓  發表於: 2012-09-21
@心淡★  
求屠=同妳講
妳吾敢同我打都無野好講
我系話自己神手 so?
求屠
我講1句求屠 妳自己認真7.7爆晒粗
eq低吾怪妳 智障仔 :)
我重申一次 我吾認為elo代表系乜
如果妳睇elo做人
2000以上系咪可以串柒妳?
收收皮啦 垃圾
eq低就學下溝女啦 笑撚料
下下都提住自己咩2000+elo fd
自己咪又系得1600
fdfdfd 系妳2000+咩?

@黑天狗
認真我吾介意妳收收皮

本帖提到的人: @心淡★
2條評分icash-25威望-25
dwchan 威望 -25 BAD COZ MAD 2012-09-25
dwchan icash -25 BAD COZ MAD 2012-09-25
離線
發帖
icash
只看該作者 360樓  發表於: 2012-09-21
再吾系問我都ok(我神手ma
講笑 有挽既得閒搵我切磋
(紅字為重點

神手你好._.
你台服有無2000ELO._.

FIRST OF ALL, 你自認神手當然係你過黎美服搵我打啦~
BTW,我班2000ELO UP既都味自認神手._.

就憑你呢句 ''積分代表到d咩?''
我已經唔洗再同你講野LOL
(說好的不再講野呢

根本上我唔太鼓勵用SUPPORT 升ELO
做SUPPORT 唯一可以做既野就係早期CARRY 隻AD 去拎KILL,
之後團戰保AD
如果你隻AD 做唔到野, 你無野可以做到
當然,呢D只係我既感想,你可以再問下dee1st同daisuke777
佢2個都係用support上金牌

(妳何來又吾系扮神手呢?
((已笑
做SUPPORT 唯一可以做既野就係早期CARRY 隻AD 去拎KILL
(妳講野阿?吾可以adc carry sup?adc殺人1定要sup幫? sup比人捉adc吾可以反殺?
之後團戰保AD
(妳話阿?如果雷歐娜同牛 坦既sup 吾沖去控場淨包adc? 1600rank場咁挽嫁?真系吾知
如果你隻AD 做唔到野, 你無野可以做到
(sup做吾到野得吾得 點解要賴adc?
離線岸那狗
發帖
icash
只看該作者 361樓  發表於: 2012-09-21
認真討論 即刻變毒男
離線黑仔
發帖
icash
只看該作者 362樓  發表於: 2012-09-21
講咁多野打咁字托柒咩,求屠求屠,成個被虐狂咁,你係唔係成日比人鞭得多搞到你自己心理變態?
LOL呢隻game你個人技術有幾好有咩用姐,隻game係5v5,唔係1v5,你唔識配合隊友乜都假,你殺咁多farm咁多兵咪又係要輸

其實健你講咁多野都係想話比人知你係一個unranked 或者低rank得黎但好撚勁既人姐,得啦,明哂,收到
離線命運wkw
發帖
icash
只看該作者 363樓  發表於: 2012-09-21
回 心淡★ 的帖子
心淡★:你都傻既,緊係搵健哥CARRY 啦
FARM 500隻兵架人地 (2012-09-21 18:41) 

人地唔玩美服呀/_\
離線ctk0210
發帖
icash
只看該作者 364樓  發表於: 2012-09-22
咁講真啊~
我係請教都唔會請教個unranked la

係啊,的確我而家跌到得返1600
咁總好過d人係度怨世,隊友fed,afk
QQ more~

至於你話我唔敢同你打呢個問題
你話求屠,唔係應該你過黎美服俾我屠咩?
你好似搞錯左d野

算了,你鍾意吠可以繼續,反正我elo高過你係事實
有時間就沖高d Elo
好過係度無料扮4條啊~

心淡x迷茫
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 365樓  發表於: 2012-09-22
回 ctk0210 的帖子
ctk0210:
咁講真啊~
我係請教都唔會請教個unranked la
係啊,的確我而家跌到得返1600
咁總好過d人係度怨世,隊友fed,afk
.......

我又沒禁你,做咩玩分身sosad
離線心淡★
發帖
icash
只看該作者 366樓  發表於: 2012-09-22
回 dwchan 的帖子
dwchan:我又沒禁你,做咩玩分身sosad (2012-09-22 00:22) 

用緊手機上,打唔到粒星登入味用分身lo
有咩問題
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 367樓  發表於: 2012-09-22
回 心淡★ 的帖子
心淡★:用緊手機上,打唔到粒星登入味用分身lo
有咩問題 (2012-09-22 01:21) 

np, just curious lol
離線
發帖
icash
只看該作者 368樓  發表於: 2012-09-22
@神手  
我打咁多字無乜柒 只系為左串柒妳依種垃圾
求屠求屠,成個被虐狂咁,你係唔係成日比人鞭得多搞到你自己心理變態?
我講求屠=被虐狂 咁妳吾敢虐我妳系咪粒水柒?
仲有 我講多1次 我d兵吾系farm出黎
系守家3路 防守+清兵得出黎 自己睇埋對面隻希維爾啦 46x兵阿神手哥哥
我講咁多野又無話過我系unrank或者低分場既神手
我只系恥笑緊d以為自己高rank過人就可以狗眼看一低既毒撚廢柴(明顯笑妳無女溝啦 咩姐 eq低

妳咁高rank d人實請教妳啦
不過年中大把人問我咩英點挽 咩英點挽
某幾隻英挽得好系事實 同班fd挽 我條路系絕對壓贏
妳可以話我打新手場 打地獄場
不過 妳就知我無技術 除左蝦新手咩都吾識嫁啦
高rank毒撚哥哥

系妳眼殘定我手殘
我講左幾多次
我美服無符文無天賦+有delay
以及某會員話妳台服有帳(我吾記得系邊個
咁作為1600rank既神手 系咪應該讓下我依d 900rank既廢柴呢?
定系講到底妳都系吾敢打 做1位粒水柒

系阿 我系一路吠 吹得妳陪我狗吠? 點姐狗仔
我d時間用黎打信長打戰隊積分姐
沖個人rank 我睇妳都系無fd陪打雙排/自己打單排姐
講到底都系一個無fd既毒撚 笑死
我無料扮四條 妳又有無d carry全場既圖
出黎指教我地依d新手阿
以為自己1600rank就可以狂串?
妳乜撚野皮阿妳 柒系 打又未打過 妳又知妳一定勁過我?
打機依d講天份嫁姐 妳估好似妳咁咩 高rank=一切
仲成日提住自己個d咩2000up fd
吾系妳就得啦 收檔啦妳
妳咁撚勁點解妳叫妳班fd陪妳打雙排升2000?
求解答 1600rank既哥哥

ps.我打咁多 妳又肯睇晒 又肯回我 真識做 可惜吾識答人問題姐 eq低之餘仲要文盲 我登妳老豆老母可憐 生左妳依d咁既0n9仔 依家擺明人生攻擊妳 同埋妳老豆老母啦 點撚樣姐
本帖提到的人: @神手
離線cyc999593123
發帖
icash
只看該作者 369樓  發表於: 2012-09-22
你打求屠 係想呢到有人比你打輸
贏左咪可以威威囉
貼張ADC Farm 幾百兵
想比人睇下你玩adc 有幾勁
好可惜 係NG場 仲要輸左
我睇番你以前d post 發現你得14歲
我係你既話14歲學番好d中文
唔係挽 係玩
離線
發帖
icash
只看該作者 370樓  發表於: 2012-09-22
@cyc999593123  
我系好想有人打贏我嫁
講撚左幾多次d兵吾系farm 系守?
講撚左幾多次 吾系NG場 系團戰交流
無錯我系得14歲
或者妳大過我
我只想講1句
挽=我地平時講既音 玩=換
柒少陣啦 中學生都醒目過妳
學咩人扮老成阿 收皮啦妳
吾夠講然後捉人異字 笑撚死人咩 0n9仔
本帖提到的人: @cyc999593123
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 371樓  發表於: 2012-09-22
敗者無一死 將來富如山
離線ctk0210
發帖
icash
只看該作者 372樓  發表於: 2012-09-22
哈哈
講講下league of legends變左講人格,EQ低,溝唔到女,無fd
百思不得其解:)

台服ac?
我係有〜
不過人在美國,台服over 350pings
Summoner lv 6
Ignite我仲味拎:)

好老實講句,你個個回覆千字論文咁款
我就真係無乜心機睇落去
亦都相信有睇呢個post&有玩League of Legends既人都明白你所謂神手既definition 係乜
Anyway,嘈黎都無用
總之全ibbs個個都神手,因為應該無人低過900

心淡x迷茫
離線
發帖
icash
只看該作者 373樓  發表於: 2012-09-22
回 ctk0210 的帖子
ctk0210:哈哈
講講下league of legends變左講人格,EQ低,溝唔到女,無fd
百思不得其解:)
台服ac?
....... (2012-09-22 13:37)

咁咪等妳番香港慢慢打囉
吾想千字文咪幾行囉
講咪得囉

離線岸那狗
發帖
icash
只看該作者 374樓  發表於: 2012-09-22
回 saizen 的帖子
saizen:難分真與假[表情]  (2012-09-22 11:53) 

Max ELO 961
better uninstall
離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 375樓  發表於: 2012-09-22
有無人可以同我玩?
我id:xfungfungx
我唔太敢玩ranked
想搵人duo rank
btw我唔識jungle

我1200炸
龍光砲(可能1000基攻,無用gm裝) 扣唔扣到 (1000基防,gm裝) ge 人 2700血左右?
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 376樓  發表於: 2012-09-22
回 scfkipper 的帖子
scfkipper:有無人可以同我玩?
我id:xfungfungx
我唔太敢玩ranked [表情]
想搵人duo rank
btw我唔識jungle
....... (2012-09-22 18:49) 

TW/NA?
離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 377樓  發表於: 2012-09-22
回 dwchan 的帖子
dwchan:TW/NA? (2012-09-22 18:51) 

Na
龍光砲(可能1000基攻,無用gm裝) 扣唔扣到 (1000基防,gm裝) ge 人 2700血左右?
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 378樓  發表於: 2012-09-22
回 健 的帖子
:
@cyc999593123  
我系好想有人打贏我嫁
講撚左幾多次d兵吾系farm 系守?
講撚左幾多次 吾系NG場 系團戰交流
無錯我系得14歲
.......

我如果係你我就老老實實同FD雙排衝ELO啦
舉個例子
你中學畢業同個大學畢業搶工做
你話老闆會請邊個
就算你話自己有大學生程度的知識
邊個會信?

吾係串你,不過想說服人之前最好有可以令人信服的論證
快速回復
限100 字節