切換到寬版
  • 5358閱讀
  • 28回復

動漫節禁即場售限量版貨品 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2012-06-17
我諗lfo 之前又特登唔出故事, 為左慳皮,
然後諗住動漫節駁一鋪, 先一次過出'限量'包同故事(仲要監硬送舊膠俾大家, 當大家係為左舊膠而排通宵)
依家唔俾賣限量, 簡直攞左佢條命
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2012-06-18
回 七星會員 的帖子
七星會員:我諗lfo 之前又特登唔出故事, 為左慳皮,
然後諗住動漫節駁一鋪, 先一次過出'限量'包同故事(仲要監硬送舊膠俾大家, 當大家係為左舊膠而排通宵)[表情]
依家唔俾賣限量, 簡直攞左佢條命[表情] (2012-06-17 22:32) 

e招野都玩左咁多年啦,比d新意啦u1,咁多新online game,你老啦,人地gamelex(好似係咁串)植物敢死隊online,人地一公測就可以訂點數,有事既打比佢地真係會理,我試過打比佢地公司話點數好似入唔到,之後唔夠1分鍾打番泥問係未入唔到,電話快過你,做野快過你, u1生性吧,你再係好似以前咁,真係收得皮架
1條評分威望-3
saizen 威望 -3 違規內容 2012-06-19
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2012-06-19
回 火仔 的帖子
火仔:e招野都玩左咁多年啦,比d新意啦u1,咁多新online game,你老啦,人地gamelex(好似係咁串)植物敢死隊online,人地一公測就可以訂點數,有事既打比佢地真係會理,我試過打比佢地公司話點數好似入唔到,之後唔 .. (2012-06-18 23:37) 

之前仲有人肯買呀~
明知一定會量產仲買
係呢一兩年先無
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2012-06-20
回 七星會員 的帖子
七星會員:之前仲有人肯買呀~
明知一定會量產仲買[表情]
係呢一兩年先無
 (2012-06-19 23:57) 

好快就完全無,佢都量產哂d貴價野,仲要有d比佢改到收唔收都罷(例:冰火世界),佢玩平衡先係係死罪,重點既係天魔比人覺得勁先會收異信,異招可以廢到連d怪都破到(仲要係黑狗果d),冰火世界係例子,原本貴到七彩,加下就廢到五顏綠色 唉

p.s話話你張個人頭像同簽名係邊到搵,之前你未答我,想搵張睇下,似d自拍照咁
離線qqwess
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2012-06-28
lfo仲有人玩架
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2012-06-28
回 qqwess 的帖子
qqwess:lfo仲有人玩架 (2012-06-28 16:58) 

y not?
得閒可以當消遣...

離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2012-06-30
回 火仔 的帖子
火仔:好快就完全無,佢都量產哂d貴價野,仲要有d比佢改到收唔收都罷(例:冰火世界),佢玩平衡先係係死罪,重點既係天魔比人覺得勁先會收異信,異招可以廢到連d怪都破到(仲要係黑狗果d),冰火世界係例子, .. (2012-06-20 17:29)

講起冰火世界真係火都泥...
u1咩料呀 又要出新招 又要改 改完仲廢過之前 咁咁貴收番泥托咩
人地買招係睇招既價值去到邊先直得買嫁嘛 大佬!!買完又要改廢 明呃人錢
核爆係好例子 之前200$都有人收 e加?20$都唔知有冇人收
平均??平平下又無左件事
終魔 黑羅殺 烏邪<<<平左?? 仲係咁屈
紅魔鬼 忽行 新玄原<<變屈角 真係笑左囉!!
離線自己

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2012-06-30
回 真♂虎王 的帖子
真♂虎王:講起冰火世界真係火都泥...
u1咩料呀 又要出新招 又要改 改完仲廢過之前 咁咁貴收番泥托咩
人地買招係睇招既價值去到邊先直得買嫁嘛 大佬!!買完又要改廢 明呃人錢
核爆係好例子 之前200$都有人 .. (2012-06-30 19:38) 

我想起了達爾(淚目

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2012-06-30
回 自己 的帖子
自己:我想起了達爾(淚目[表情] (2012-06-30 19:58)

狂龍斬無得跳起出同變得勁廢

真♂虎王 :佢把廢到無人用既就平衡到勁,青狗三人組比佢平衡完仲廢,本身唔係太勁,仲要改,轟山拳慢出,彗閃無閃身,本身你唔撞賣去會鬼中,都唔知u1改咩,三尊者變垃圾,菲沙鑽風無結冰,雷尊雷鎚起手比人破,風尊無得跑住放招,改到咁樣,係得火尊,人尊無事,但天尊同地尊改完=無改,天尊味改天懶,搞到即刻無人收,天魔最慘比佢改好似屎咁,唉
快速回復
限100 字節

上一個 下一個