切換到寬版
  • 8192閱讀
  • 60回復

24cards.com神秘角色大贈送 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2012-08-22
so火然sad 囉,100蚊比隻所謂既極早人物,仲要係虎鯊王,當初我早就離開lfo(外掛事件同lfo無更新之後既日子)係一個明智決定,u1玩火然到咁樣鬼有人幫親你咩

p.s巳跳嘈到網頁online 植物敢死隊,有興趣可以玩玩
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2012-08-22
我冇買

好明顯U1想賺多一蚊得一蚊

求其整組序號就得

不需成本就賺你錢

有邊個商家唔會咁做?
離線zero19973
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2012-08-22
虎鯊王叫極早人物- - 好明顯係d人唔想玩先唔開姐- -叫極早人物....我笑了
離線吉串袋子
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2012-08-22
回 火仔 的帖子
火仔:
so火然sad 囉,100蚊比隻所謂既極早人物,仲要係虎鯊王,當初我早就離開lfo(外掛事件同lfo無更新之後既日子)係一個明智決定,u1玩火然到咁樣鬼有人幫親你咩
p.s巳跳嘈到網頁online 植物敢死隊,有興趣可以玩玩
咩係燃???其實可唔可以學番好小小中文先?
我見你次次唔係打錯字就講野講到1999咁...都唔知你想點
btw...1000點 98蚊咪當平左,又有個人,算係咁la.個人送架wo
你大可以去ok,7-11,2k fun買咪又係100蚊
依家98蚊平左又有人送你地都要嘈
都唔明你地個心諗咩...

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2012-08-22
回 吉串袋子 的帖子
吉串袋子:咩係燃???其實可唔可以學番好小小中文先?
btw...1000點 98蚊咪當平左,又有個人,算係咁la.個人送架wo
依家98 .. (2012-08-22 13:02)

本來係個撚字,不過自己手快快打錯,我自己都無咩心機理lfo,見有文章講話送所謂既珍貴人物(我諗e家都無哂果d所謂珍貴人物,咁多人物都放哂入d所謂抽獎箱到)味入泥睇下順便發下言
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2012-08-22
回 火仔 的帖子
火仔:本來係個撚字,不過自己手快快打錯,我自己都無咩心機理lfo,見有文章講話送所謂既珍貴人物(我諗e家都無哂果d所謂珍貴人物,咁多人物都放哂入d所謂抽獎箱到)味入泥睇下順便發下言
 (2012-08-22 19:29) 

撚→手快打錯→火然?

離線a13456
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2012-08-22
不要執著,一時之氣,再所難免...怪就怪越一- -
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2012-08-22
回 @@俠俠@@ 的帖子
[url=http://ibbs.hk/u.php?username=@@俠俠  @@]@@俠俠  @@[/url]:撚→手快打錯→火然?
 (2012-08-22 20:15) 

我心知ibbs唔打得粗口所以就打算打 手+然=手然,但可能果事夜媽媽成一點鍾,又關哂燈,打錯都好正常姐
本帖提到的人: @俠俠
離線
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2012-08-23
LFO?u1?

離線p18zy0
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2012-08-23
回 吉串袋子 的帖子
吉串袋子:咩係燃???其實可唔可以學番好小小中文先?
依家98 .. (2012-08-22 13:02)

同意你講法
買點有野送算賺左
因為本身係冇野送家馬~~

btw~其實呢..論錯字黎講 單計U1呢個公告都有勁多錯字
=============================================
近日LFO合後氣勢如火如,我們將會於接下來的日子推出一系列活動來答謝各位鬥士:

大家都玩厭了現存的角色了嗎?那麼你應該會對接下來的24cards.com聯合活動感興趣了。

現在只要往24cards.com購買1000點越一點數卡,即附送神秘角色一個!

據聞該角色極度有,各位小鬥士手快有手慢無啊!!

正確 為   合"併" (唔係拼)
              如火如"荼" (下面係余)
              極度"罕"有  (唔係旱)
禁大間公司...做左禁多年,,連呢d基本都有得錯,,仲要唔係錯一個字
搞笑既係,,又有人跟住u1講旱有wor~

離線吉串袋子
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2012-08-23
回 火仔 的帖子
火仔:我心知ibbs唔打得粗口所以就打算打 手+然=手然,但可能果事夜媽媽成一點鍾,又關哂燈,打錯都好正常姐 (2012-08-22 23:45) 

Q=手
F=火...
兩個位置相太遠了吧,,,,借口要拉都搵個似樣D架la...

p18zy0:

同意你講法
買點有野送算賺左
因為本身係冇野送家馬~~

.......

算la...d人都唔心足...98蚊仲有野送我覺得ok...wo...
理得佢係咩人物姐
離線neilng7200
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2012-08-23
回 y0142294 的帖子
y0142294:星仔lo仲要問[表情] [表情]  (2012-08-21 13:53) 

好wo囧,特別星奇 囧
目前有玩的遊戲:
LFO , ELSWORD
離線小竹
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2012-08-24
送GM人物........
角色點:1=20000攻(上限20000)            技能:4招
             1=20000防(上限20000)                     1:普通攻擊+5000str(防左/右攻)
             1=20000敏(上限20000)                     2:跳攻+5000def(防上跳)
             1=20hp(上限20)                                  3:跑攻+5000agi(防左左/右右攻)
             1=20mp(上限20)                                 4:必殺+100000000str+def(防跳攻防跳攻防跳攻防前攻)  
             1=20sp(上限20)                                          (p.s:分身x360,360度放位出發)
笑......................    
離線利口樂
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2012-09-01
依排見到多左好多特迪-,-
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2012-09-01
回 利口樂 的帖子
利口樂:依排見到多左好多特迪-,- (2012-09-01 01:19) 

台人玩bug人
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2012-09-01
回 火仔 的帖子
火仔:我心知ibbs唔打得粗口所以就打算打 手+然=手然,但可能果事夜媽媽成一點鍾,又關哂燈,打錯都好正常姐 (2012-08-22 23:45) 

總結黎講就係你吹晒
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2012-09-01
沒法子了
佢唔咁樣打出黎
邊會吸引到你地黎買野?
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2012-09-01
回 利口樂 的帖子
利口樂:依排見到多左好多特迪-,- (2012-09-01 01:19) 

要bug人有幾難?
離線crazyxwoody
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2012-09-07
客服同我講特迪一世都唔會再出現
rain_rain10@hotmail
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2012-09-08
乜野都可以bug出黎, 仲有咩咁神秘?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個