切換到寬版
  • 3534閱讀
  • 19回復

a011123貼圖區~~ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線~南嵐~

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-03-17
— 本帖被 牙奇 執行鎖定操作(2007-07-06) —
地尊者-蓋亞招式圖: O|v (5 8A  
hSqMaX%G  
[attachment=69] zTCP )x  
#Ws 53mT  
Ly (P=M>"y  
新story圖: @R:#"  
f\ "`7  
[attachment=73] l+ T, 2sd  
s3lJu/Xe{  
[attachment=70] V,QwN&  
WOndE=(V  
昇龍殺??? RfbdBsL  
z] @W[MHY  
[attachment=71] G%w_CMfH  
rm+v(&  
雙重光柱?? 85>S"%_  
p$!@I  
[attachment=72] B.-A $/  
2mJ:c  
昇龍殺收招時也有光柱???玩哂>< c %<2z  
IUhp;iH  
[attachment=74] (iDBhC;/B  
G8NRj9k?  
浪人?新生邪鬼? 6 S*zzJ.0K  
zW'/2W.  
[attachment=75] 4DML  
z Bf;fi  
天尊者-宇歷斯出來吧!不要玩神秘人了!  *q"G }  
-qn[HXq  
[attachment=76] ~%aJ Fs  
q]v,  
真昇龍霸vs昇龍殺(似真邪殺昇龍霸= ="orz) ,OBQv.D3>a  
t* z' c  
[attachment=97] 5upShtC  
4%bTj,H#  
唸經嗎?叫埋和尚仔啦!咁自私 I #l;~a<9z  
 [y{E  
[attachment=98] g.*&BXZi  
{a4xF2  
迪諾夫= ="個樣...好後生 Pe,;MP\2  
#1l7FT?q  
[attachment=99] 5LMj!)3  
!V( `ZH  
「米迦勒合成體」@@" oYq,u@oM  
sQ(1/"gb  
[attachment=100] lS{4dvr?w  
lV7IHX1P  
一招打到你殘廢...XD -c$z 2Q)  
92(~'5Qr  
[attachment=101] FrR9{YTA .  
j7sU0"7^  
好樣衰= =" RdkU2Y}V  
S_T  
[attachment=102] kbq:U8+k  
_SF!T6A  
星奇大戰奧龍...dennis打蓮娜... XWF7#xM  
Rkr^Z?/GH  
[attachment=103] 1nXqi)&?;  
1,u{&%yL"w  
一齊儲氣...XD QJM(UfHUD  
(wlfMiO  
[attachment=104] r03I*b  
%Ht ^yemQ  
無變過... `Of[ {.Q  
;Bnr=' [  
[attachment=116] 3#<'[TF00t  
7BrV<)ih{*  
[attachment=117] hOSf' mi  
6 <r2*`  
[attachment=118] YZ{jP?x  
s9:%s*$u  
[attachment=119] _}z_yu#jY  
Z_jn27AC  
[attachment=120] .='3bQ(UZ4  
m\} =4b  
[attachment=121] sVlZNj9i "  
Ku&*`dME  
[attachment=122] {SH qW5VX  
E.4n}s  
[attachment=123] B^Bbso'{1  
G#g{3}dcK  
[attachment=105] IF$^ 0q  
'@S,V/jy0z  
[attachment=124] )j(fWshP  
w1.MhA  
[attachment=125] 0JrK/Ma3  
# s,Y% Bce  
[attachment=126] 6BR \iZ  
8t--#sDy{0  
[attachment=127] 5@CpP-W#  
y 2cL2c$BT  
[attachment=128] u & AQl.u  
`J]<_0kX}%  
[attachment=129] a5>)?m  
 }Olr  
[attachment=130] Qlf 9]ug)  
SAQs {M  
[attachment=131] n8 GF8a  
u% r!?-z  
[attachment=106] N!.kq4$.  
rSzQUn<  
音速拳= =" jaL$LJV  
X9z:D>   
[attachment=107] %e(9-M4*  
k62$:9`5  
快d出5.0啦!!!
[ 此貼被a011123在2006-03-23 17:35重新編輯 ]
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
離線philipwong29
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-03-17
咁ja係天尊係好人啦,但係地尊...
係咁up deep,55lv啦...
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-03-17
分析: YG-Z.{d5Z  
FLi(#9  
人尊者-樂雲 係幫 迪雲等人(元武會) o(?VX`2"  
地尊者-蓋亞 係幫 上帝之手 782[yLyv  
天尊者-宇歷斯 係幫 迪雲等人 `4$4bXrP'  
新生邪鬼(浪人) 得到 天尊者-宇歷斯的指示,由地獄逃出來>< HKq2Js  
97['VOh0  
明未??
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
離線philipwong29
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-03-17
你話快d出5.0個個...dilum係唔係死左???
係咁up deep,55lv啦...
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-03-19
哈哈,唔該曬,我上次打到尾2果到就死左,勁想看埋d故事,而家你貼左出來,真係十分多謝。

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-03-19
迪倫的招式非常強勁哩,極期待...
離線ka13252006
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-03-19
點解有地尊者-蓋亞 的出招樣????????
離線邪鬼~龍
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-03-21
好正,,,,好想打番次
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-03-21
我識拎d地尊者相lor~~哈哈
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-03-21
引用第8樓a0111232006-03-21 17:35發表的「」: -A-hxK*^  
我識拎d地尊者相lor~~哈哈
+s/N@]5nW  
出左呢個人物啦咩?
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-03-21
我唔可以講俾你知,但我一定唔會改game的...因為我唔識用orz
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-03-21
引用第10樓a0111232006-03-21 18:07發表的「」: C#**)  
我唔可以講俾你知,但我一定唔會改game的...因為我唔識用orz
U$/Hp#~X  
賤la你,唔話我知,pm同我講ar!
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-03-21
好狗呀你地,你拎到點解有背景既!!!
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-03-21
引用第12樓tony19932006-03-21 19:34發表的「」: zIQc#F6\5  
好狗呀你地,你拎到點解有背景既!!!
,@>rubUz  
講乜野ar =0=
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-03-23
完全唔明佢up d咩orz
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-03-23
點解地尊者既招式圖會有背景,你係個file度攞圖冇理由會有埋個背景架,仲唔係改game??
離線叛逆閃少
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-03-23
好正呵
2條評分
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-03-23
引用第16樓叛逆閃少2006-03-23 22:30發表的「」: Sw( H]  
好正呵
)B&<Bk+  
原諒了你1次了~
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-03-24
你pm我教你整吧!!我完全唔識改game~~如果識一早就改新生邪鬼啦!仲改地尊咩orz
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-03-24
引用第18樓a0111232006-03-24 16:11發表的「」: EF=D}"E6pO  
你pm我教你整吧!!我完全唔識改game~~如果識一早就改新生邪鬼啦!仲改地尊咩orz
d lLk4a+  
唔該曬~ .*f4e3  
等你ge爆料!!