切換到寬版
  • 81052閱讀
  • 291回復

技術問題POST(大家可以在內問技術問題) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線a7k4
發帖
icash
只看該作者 260樓  發表於: 2008-06-02
新手一問: 是否所有角色都能顯出技術的運用?
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 261樓  發表於: 2008-06-02
引用第260樓a7k4於2008-06-02 22:01發表的  : eOmxA<h  
新手一問: 是否所有角色都能顯出技術的運用?
X1~A "sW[  
邪鬼就應該比較難-,-
離線a7k4
發帖
icash
只看該作者 262樓  發表於: 2008-06-02
引用第261樓廁所為上於2008-06-02 22:02發表的  :
邪鬼就應該比較難-,-
zi 14]FWo  
是因為邪鬼的招防較高? ]OUOL/J  
部分魔人角色的招防都高,咁會唔會俾人話屈?
離線自己

發帖
icash
只看該作者 263樓  發表於: 2008-06-02
基本上 5Rp2O4Z  
如果真有技術的話 a2FIFWvW  
那麼已經很少人擁有技術 2|o$eq3t  
大多人只會係咁狂用同樣的招~

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 264樓  發表於: 2008-06-02
悟地音刀點樣可以準確咁去封位 ikiy>W8  
同埋對住d防禦形既人應該點打
離線huiyatfung
發帖
icash
只看該作者 265樓  發表於: 2008-06-11
比堤的一個小問題 :b-(@a7>  
我依家一轉齊招 我131 Lv 我大約2200-2300攻 防都有1200-1300 eK'wVg#  ZQ/5]]}3y  
血約5000 MP約1800  E/ijvuO  y_#wR/E)u{  
    我想問我先學邊招異轉的招 ? 我131 Lv有20學點  到150Lv有210學點 有一招40學點(異獸轉) 攻ok  , 一招100學點(血蝙之災) 攻比異獸轉勁D又會召三隻蝙蝠 ,一招200 學點(黑旋)攻係三招中最勁,範圍都幾大 點揀? 參考http://ibbs.hk/read.php?tid=50732的比提分析裡的異轉招
[ 此帖被huiyatfung在2008-06-12 18:38重新編輯 ]
離線牙宇

發帖
icash
只看該作者 266樓  發表於: 2008-06-22
有冇人可以教下我著裝 eK`tFs,u  
我e幾個人用乜裝好? ?FLjvmE9  
比提:  .p&M@h w  
陸道:  GxBj N7"  
ex:  }.Ug`7%G  
達爾:  TZ/u"' ZS  
悟地:   "/q6E  
迪雲:
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 267樓  發表於: 2008-06-22
引用第266樓牙宇於2008-06-22 19:43發表的  : 0g1uM:;  
有冇人可以教下我著裝 uQ{M<%K  
我e幾個人用乜裝好? |{$Vk%cUE  
比提:  [图片] H.YntFtD'  
陸道:  [图片] [[Z*n/tr  
ex:   [图片] $+Xohtt  
.......
J ~~WV<6  
Alrk3I3{  
搞咩你達爾 ex 陸道都咁多mp 5nk]{ G> V  
傻左呀 H#f FU  
敏同力氣又係得咁少 \E n^Vf  
點用豬鞋 終鏈個d? i# QI}r  
咁多mp你用黎屈咩咩 Er{yQIi0L  
正常二千都夠晒皮啦
離線牙宇

發帖
icash
只看該作者 268樓  發表於: 2008-06-22
引用第267樓廁所為上於2008-06-22 20:02發表的  :
h]I ^%7  
搞咩你達爾 ex 陸道都咁多mp Ty7x jIs  
傻左呀 ^W;\faG  
敏同力氣又係得咁少 Mu TlN  
.......
g$uj<"^  
wa V4_ZBeWA  
咁lai野la E-CZk_K9  
我woody同davis有成3000mp= =
離線千草
發帖
icash
只看該作者 269樓  發表於: 2008-06-24
星仔幾lv留點? 67 ^?v)|  
星仔400攻400防1000sp 155敏捷 1400血 1300mp o唔ok(基本能力) qEE V&  
我問定先
0n9 版主玩針對 無得避 無得擋
離線waynewong
發帖
icash
只看該作者 270樓  發表於: 2008-06-24
引用第268樓牙宇於2008-06-22 20:40發表的  :
wa ,Tjc\;~%  
咁lai野la OF-$*  
我woody同davis有成3000mp= =
|U)M.\h  
佢出幾招都冇晒氣囉
☢☣๖ ⊹⊱⋛⋋ۣۜ   ੴ㍿
離線牙宇

發帖
icash
只看該作者 271樓  發表於: 2008-06-26
引用第270樓waynewong於2008-06-24 11:34發表的  :
佢出幾招都冇晒氣囉
m9M#)<@*  
但係我係加點,唔係有裝wo~~
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 272樓  發表於: 2008-06-26
引用第270樓waynewong於2008-06-24 11:34發表的  :
佢出幾招都冇晒氣囉
< #FxI  
唔理係悟地 迪雲個d z;iNfs0i$  
計埋裝2000已經夠 SFJ"(ey$  
唔信你咪問玩悟地 迪雲個d
離線牙宇

發帖
icash
只看該作者 273樓  發表於: 2008-06-26
引用第272樓廁所為上於2008-06-26 20:24發表的  :
唔理係悟地 迪雲個d Dr K@y8  
計埋裝2000已經夠 8B! MgNKV  
唔信你咪問玩悟地 迪雲個d
|W*#N8I P  
咁我e6個人應該每個能力加到幾多,用乜裝 ]$~\GE^  
長細講唔該,thx
離線牙宇

發帖
icash
只看該作者 274樓  發表於: 2008-07-07
有冇人知woody同davis同deep同ex學招順序係點
[ 此帖被牙宇在2008-07-07 14:47重新編輯 ]
離線不明軟件
發帖
icash
只看該作者 275樓  發表於: 2008-07-10
其實對住一D屈狗都可以用技術來K~O~佢架!! j-#h^3l1?  
仲有仲有,我好應同佢呢句:但我認為係技術之中得到勝利的快感 \NZ@>on  
終比背負狗人之名而得到的勝利爽快得多 O1Ynl` }  
呢句我好有同感,因為用技術來KO人果種感覺真係好爽呀!! h0] bIT{  
所以,我好希望LFO既朋友個個都擁有技術,而呢個亦都係我對LFO既期望!!
K e N t~
離線龍男
發帖
icash
只看該作者 276樓  發表於: 2008-08-26
樓主,我極之認同你... JmC2buO  
我都講一個例子... xFcW%m>9C  
d龍翼ex藏係道場最右手邊個角落頭,當敵人想埋身時就用滅絕人性ko人,人地想同佢遠戰時就用狂虎砲...不過我始終都可以用woody唔用真虎咁贏佢地=]
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 277樓  發表於: 2008-11-26
引用第275樓不明軟件於2008-07-10 10:58發表的  : _q4Yq'dI  
其實對住一D屈狗都可以用技術來K~O~佢架!! r)B55;*Fh  
仲有仲有,我好應同佢呢句:但我認為係技術之中得到勝利的快感 XT \2  
終比背負狗人之名而得到的勝利爽快得多 411z -aS  
呢句我好有同感,因為用技術來KO人果種感覺真係好爽呀!! J3XG?' }  
所以,我好希望LFO既朋友個個都擁有技術,而呢個亦都係我對LFO既期望!!
ve\@u@K^  
呢家呢個世界唔存在技術的

離線信念chun
發帖
icash
只看該作者 278樓  發表於: 2009-01-28
昇空鬼車腿實用嗎
我有升lv同升招服務 意pm
升1~150都係收cde150點(38蚊)+一樣lfo人/異信/招
離線☆☼№℉
發帖
icash
只看該作者 279樓  發表於: 2009-01-30
極之實用,本人非常同意你學這技。 wv=U[:Y  
昇空鬼車腿格招力非常強的,很多技能都被他格到的。
快速回復
限100 字節

上一個 下一個