切換到寬版
  • 81006閱讀
  • 291回復

技術問題POST(大家可以在內問技術問題) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線★刀狂☆

發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2006-11-05
人地係咁用屈便打技術
離線★刀狂☆

發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2006-11-05
屈比 vs me ,ok?
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2006-11-05
其實 PL6f**{-  
仲有好幾個人物係好屈- - -NgL4?p=  
亨利:首先勁用穿心箭屈你sp跟住衝埋你果度用降龍掌跟住你就會88- - aIsT"6A~{  
龍翼ex:遠就氣攻近就虎威ex再來多招餓虎- -(連招呀!)註:只要唔閃下閃下就可以這樣出 Gi9s*v,s  
約翰:(我唔知叫唔叫做屈)升級點都唔+mp- -同人vs果時用透身咒屈死人地- -(因為mp小回得快再唔係就用+hp) UrhSX!g/A>  
霍雷:首先衝過來用雷神護體之後用出招快速嫁雷神之鎚再出十萬伏特你就會88嫁la(連招- -)(遠攻就用閃電砲- -) pZA0Go2!IN  
地尊者:近攻就用牢不破遠攻就用滿月斬有時仲會打到你去死角位用牢不破屈死你到時你就要同佢講88 IBY(wx[5S  
米兒:首先用左魔導使之榮光之後大天使之降臨係咁屈屈到你死-左hp用神之寬恕+hp- -跟住你就會離場- -
離線★刀狂☆

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2006-11-05
約翰+hp is terriblle
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2006-11-05
引用第8樓andickb1232006-11-04 19:44發表的: ZNX=]]HM<n  
首先 `Z m- F  
可以教你一樣野 %0<-5&GE  
就係唔好離開對既視線 "dN4EA&QJ  
咁可以令拉登既成立率下降 Q Jnji  
你不防試下 dhAkD-Lh  
.......
-{tB&V~+v  
這點我十分同意 rbEUq.Yk]~  
但係就係真係有人唔改,話屈又要串返人 >Y\$9W=t  
你講既野同我之前發既post一樣 1m5 =Nu  
不過都只可以改善小量既人....
唉...呢個論壇大部份只係識抄襲其他論壇既文化,好心比d大志出黎創出自己文化啦
離線★刀狂☆

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2006-11-05
屈mp use very fast
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2006-11-05
如果玩屈招既話,姐係果個人係咁狂用,所以命中率唔會高得去邊 XC D&Im  
等佢無mp或收招,送佢上天堂吧=]
sleep
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2006-11-05
我仲想請教多一個問題~ FuKp`T-H  
tsLi5;KA]  
1:用玄武唔用保血,但係如果對手走得很遠,離開左我的視線範圍,我就用醉8虎,我係唔係已經係"拉狗"??? #R G/B2  
8)1 k>=  
2:玄武不斷咁整到對手暈眩,之後不斷打佢,算唔算屈機??? (1|_Nr  
eVVm"96Q.;  
請屈比提出多些玄武的技術給我,因為我用玄武很弱~

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2006-11-05
我想問..箭佬點玩..次次到比人話跑狗=_=
高登童子軍不停侵入各大論壇
各壇主小心: )

離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2006-11-05
引用第34樓呀樂2006-11-05 12:32發表的: >AbgJ*X.  
&<s[(w!%%  
你係天龍嗎= =? tqnvC UIE  
sO5~ !W>Z  
你的打法100%拉登@@
離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2006-11-05
引用第35樓~瘋人~2006-11-05 13:15發表的:
你係天龍嗎= =?
你的打法100%拉登@@
'Mfn:n+  
係=_= yX%Xjo__*t  
K,!"5WrX*  
我到唔想=_= 慣左冇計... W+F^(SC\  
J FYV@%1~  
但係唔跑企係到比人打咩=.=
高登童子軍不停侵入各大論壇
各壇主小心: )

離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2006-11-05
引用第13樓andickb1232006-11-04 20:01發表的: Dd3GdG@*~  
其實對方係狗戰既話 l,I[r$TCf  
基本上你都可以放任下自己 _iJ8*v 8A  
但我覺得打技術重好打過狗戰
jD`p;#~8  
即係話要打低佢,唔好學佢咁狗,嗯…你都講得岩,我希望我唔會遇到呢d人…
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2006-11-05
引用第20樓★刀狂☆2006-11-05 04:11發表的: -0 e&>H%  
我認為對Deep很不公平(個人)
=b{!p|  
deep其實冇狂龍斬都可以打得死人,只係睇下你有冇技術,如果你有技術就算得達爾人物都打得死人,你有破嶽斬同破天斬已經係夠晒玩,當然狂龍斬係好易清怪,但係你好快就會覺得冇癮
離線★刀狂☆

發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2006-11-05
破嶽和絕龍都好易中,不過破天就難D
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2006-11-05
引用第41樓★刀狂☆2006-11-05 10:04發表的: ;)SWUXa;{  
屈比 vs me ,ok?
dV:vM9+x  
你msn找我吧 }gfs  
msn: r N.<S[  
[email protected]
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2006-11-05
引用第42樓無聊的人2006-11-05 10:07發表的: z;74(5?q  
其實 TsX(=N_  
仲有好幾個人物係好屈- - Wb|xEwqd`  
亨利:首先勁用穿心箭屈你sp跟住衝埋你果度用降龍掌跟住你就會88- - p{sbf;-x}  
龍翼ex:遠就氣攻近就虎威ex再來多招餓虎- -(連招呀!)註:只要唔閃下閃下就可以這樣出 5GwXZ;(G  
約翰:(我唔知叫唔叫做屈)升級點都唔+mp- -同人vs果時用透身咒屈死人地- -(因為mp小回得快再唔係就用+hp) d- wbZ)BR  
.......
&>0ape  
亨利:就【勁用】這詞語而證明條友唔打技術 /{j" )  
龍翼ex:我唔認為一個人會連中同一種直線攻擊 oI!L2  
約翰:一個技術既人就唔會咁樣連屈la.. Sv E|"  
霍雷:這根本就係龜la,人地埋身就用死用電護連招 RyxEZ7dC<y  
地尊者:這又係屈機 ~MgU"P>  
米兒:這是kai人所為
元聚
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2006-11-05
引用第44樓龍仔6662006-11-05 10:20發表的:
這點我十分同意 N1O& fMz  
但係就係真係有人唔改,話屈又要串返人 u_5O<UP5  
你講既野同我之前發既post一樣 49BLJ|:P?  
不過都只可以改善小量既人....
/pa8>_,~  
我會考完 ^w+jPT-n  
我會係bank做一些活動,令大家對技術有所認識
元聚
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2006-11-05
引用第46樓swordgx2006-11-05 11:51發表的: eBK s-2r  
如果玩屈招既話,姐係果個人係咁狂用,所以命中率唔會高得去邊 #$vef  
等佢無mp或收招,送佢上天堂吧=]
G]Jchg <  
nonono 8 \M%\]_  
狂用一招既定義唔單係死出一招 $jd>=TU|  
可以話係過份依賴一招 5>XrNc91  
重有好多講法
元聚
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2006-11-05
引用第47樓皇道使者2006-11-05 12:01發表的: 2p(M`@  
我仲想請教多一個問題~
1:用玄武唔用保血,但係如果對手走得很遠,離開左我的視線範圍,我就用醉8虎,我係唔係已經係"拉狗"???
2:玄武不斷咁整到對手暈眩,之後不斷打佢,算唔算屈機??? 2$D *~~  
.......
imx/hz!  
第一 23/!k}G"  
首先係對方主動性逃避 vT<q zN  
咁代表左有拉登現象 s$I l;  
而你只係係不位使用招色進行補攻 mx#H+:}&r  
所以拉登的份兒,你不包括在內 ]Q\Ogfjp  
第二 D_6GzgZ  
那而完全成立屈機 :x*8*@kC  
:<%q9)aPf`  
本人用玄武的經驗還淺 VV(>e@Bc4  
所以比唔到咩指引你 9o.WJ   
如果你怕自己形成屈機既話 9T47U; _)  
咁你正到人暈既時候,你就唔應該再用令人暈既招 mT.p-C  
應該轉為一些連招或者令對手倒地既招色
元聚
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2006-11-05
引用第48樓呀樂2006-11-05 12:32發表的: j.$#10*:  
pti`q )  
之前講左 9 i)E<.6  
你可以盡力令對手唔好離開自己既視線 LxkToO{  
咁可以大大減低 XD`QU m  
拉登既成立率
元聚
快速回復
限100 字節

上一個 下一個