切換到寬版
  • 81018閱讀
  • 291回復

技術問題POST(大家可以在內問技術問題) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線danielchanhk
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2006-11-06
引用第79樓無聊的人2006-11-06 00:27發表的: 8lMZ  
....... QH& %mr.S  
人尊果招踏雲腿可以頂到oe- -
RM)1*l`!E  
 ]a78tTi  
你係唔係講緊我果段片= = Sv.KI{;v$  
http://lfo-lf2.com/vs.wmv \z2vV +f  
事實上係頂唔到的 y' 2<qj  
1. 踏雲要狂出 fy9uLl}h  
2. 踏雲扣hp,oe唔扣 vad|Rpl  
3. 要def高先得 Zn?8\  
4. 10次先得一次成功 "EJ\]S]$X  
OZ eiH X!  
你認為我8lv的oe會輸嗎??
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2006-11-06
引用第80樓danielchanhk2006-11-06 06:11發表的:
你係唔係講緊我果段片= = IoQr+:_R  
http://lfo-lf2.com/vs.wmv HS7R lU^  
事實上係頂唔到的 H1Q''$}Z.  
.......
Mk<m6E$L  
y踏雲扣hp??
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2006-11-06
引用第80樓danielchanhk2006-11-06 06:11發表的:
你係唔係講緊我果段片= = OqtQA#uL  
http://lfo-lf2.com/vs.wmv So?m?,!W  
事實上係頂唔到的 ej<`CQ  
.......
:|=- (z  
....... h5 j<u  
咁我用番oe擋你oe la- -
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2006-11-06
引用第81樓新生ok!2006-11-06 08:29發表的:
y踏雲扣hp??
TKd6MZhT  
yk`)Cq%=;  
格招就會扣hp的la- - 3\]~!;dI  
好似你檔一個氣功波,檔了都會扣小量hp la XYMxG:  
(oe唔計,因為oe係無敵的)
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2006-11-06
引用第83樓danielchanhk2006-11-06 18:31發表的:
格招就會扣hp的la- - !M,h79NM  
好似你檔一個氣功波,檔了都會扣小量hp la x vdY 8%S  
(oe唔計,因為oe係無敵的)
8sH50jeP  
o...明白la! BO]=vH  
this is技術片?? * O5:  
http://www.dreamofnight.com/viewthread.php?tid=11033&fpage=1
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2006-11-06
引用第84樓新生ok!2006-11-06 18:37發表的:
o...明白la! h07eE g  
this is技術片?? 5y040 N-  
http://www.dreamofnight.com/viewthread.php?tid=11033&fpage=1
JdO)YlM-  
e$ 32  
我覺得平平無奇罷了 Qww^P/vm  
/z#F,NB  
同我打吧 :)
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2006-11-06
引用第85樓danielchanhk2006-11-06 18:40發表的:
我覺得平平無奇罷了
同我打吧 :)
Q kL@JF]Re  
no la- - <}]{~y  
i no can play lfo... C38%H  
sor la
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2006-11-06
引用第67樓無聊的人2006-11-05 19:24發表的: 4'm q_o#4W  
仲有幾個都係好屈 U!0E_J  
域多:死都玩遠攻你走過來就用快速逃跑你玩遠攻就死用破空閃快速ko你- - hbfsHT  
陸道:死玩分身術你衝過來就用忍流化雨等你石化跟住等d分身屈死你- - p-Pz=Cx-  
溫蒂:死同你打近戰一埋到身就用十級暴風你走嫁話就用風之精靈屈死你- - [;Fofu Z  
幻音神巫:用魔獸召換等com打你間中就衝過來用愛的詛咒等你冇sp冇得走之後等com屈死你- - ?@DNsVwb  
.......
]4o?BkL  
我要解答一下你… oq. r\r  
域多,你只要用一D定身既招,例如石化招,就可以破解 a,cC!   
陸道,你未必要打D COM,可以聚埋D人一齊打 ~&KX-AC@  
溫蒂,風精其實好低攻,只要用遠攻招打D風精就會消失,仲有十級唔係你想像中咁變態,你要食晒好難,你只可以食3/1-3/2 sUbF Rq  
幻音神巫,好似陸道咁聚埋一齊打,仲有要係咁係佢身邊走黎走去,之後搵機會出招打佢
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2006-11-06
引用第60樓andickb1232006-11-05 17:07發表的: UJn/s;$.e  
回52樓同53樓
其實達爾實用既招係破天同大地 ESv:1o`?n  
因大地mp低,同埋格招性強 L/ fRF"V  
加上有一定既壓倒作用 ZF'HM@cfo  
.......
N5!&~~  
破天可以用跳黎斬人,可以突擊,可以係人地出狂龍斬個陣突然斬下佢 [q3+$W \r  
大地可以滾地之後斬,可以破狂龍起手,因為狂龍起手比大地起手慢
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2006-11-06
引用第87樓殘影之歌2006-11-06 19:05發表的:
我要解答一下你… $3#%aA!(#  
域多,你只要用一D定身既招,例如石化招,就可以破解 3I*uV!notJ  
陸道,你未必要打D COM,可以聚埋D人一齊打 h'!V8'}O?  
溫蒂,風精其實好低攻,只要用遠攻招打D風精就會消失,仲有十級唔係你想像中咁變態,你要食晒好難,你只可以食3/1-3/2 ._,trb>o  
.......
eXG57<t ON  
EX屈唔屈??
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2006-11-06
你係唔係講緊我果段片= = L|J~9FM  
http://lfo-lf2.com/vs.wmv `x Ih\q  
事實上係頂唔到的 OZT^\Ky_l  
.......
S&01SX6  
其實只要唔行埋去就冇事,可唔可以搵一d前衝既招式去破佢,例如係絕虎,真虎,或者青檸拳?
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2006-11-06
引用第89樓新生ok!2006-11-06 19:11發表的:
EX屈唔屈??
HamEIL-l.  
睇你點用姐…你可以用得好屈
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2006-11-06
引用第91樓殘影之歌2006-11-06 19:15發表的:
睇你點用姐…你可以用得好屈
@G(xaU'u  
不停咁使用猛虎拳EX... \k4pK &b  
屈唔屈??
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2006-11-06
引用第87樓殘影之歌2006-11-06 19:05發表的:
我要解答一下你… RpAiU  
域多,你只要用一D定身既招,例如石化招,就可以破解 1 KB7yG-#6  
陸道,你未必要打D COM,可以聚埋D人一齊打 J&_3VKrN  
溫蒂,風精其實好低攻,只要用遠攻招打D風精就會消失,仲有十級唔係你想像中咁變態,你要食晒好難,你只可以食3/1-3/2 6qDfcs  
.......
Efvq?cG&  
第一域多:你咁講係屈機同屈機打- - ~?-qZ<9/  
第二陸道:一定用石化你點聚埋D人一齊打- - ]hKgA~;  
第三溫蒂:人地用風精你用遠攻招打D風精果時人定都可以用十級打你仲有出多幾次唔信你唔死- - ]4GZ'&m}  
第四幻音:人地用-你sp睇你點聚埋D人一齊打擋都冇得擋呀!!!!!
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2006-11-06
引用第89樓新生ok!2006-11-06 19:11發表的:
EX屈唔屈??
P>fKX2eQ-  
死用氣功係超屈- -
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2006-11-06
引用第94樓無聊的人2006-11-06 19:19發表的:
死用氣功係超屈- -
V pH|R  
我don't like用氣功,硬直高,收招慢
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2006-11-06
引用第93樓無聊的人2006-11-06 19:17發表的:
第一域多:你咁講係屈機同屈機打- - 9j2\y=<&  
第二陸道:一定用石化你點聚埋D人一齊打- - Bqp&2zg)@  
第三溫蒂:人地用風精你用遠攻招打D風精果時人定都可以用十級打你仲有出多幾次唔信你唔死- - Q~b_dx{m  
第四幻音:人地用-你sp睇你點聚埋D人一齊打擋都冇得擋呀!!!!!
boIVU`F-!  
域多,你石化唔代表屈機,石化左之後都可以好勁,睇你識唔識打 x.o3iN[=  
陸道,同上,石化左之後都可以好勁 6}"lm]b  
風尊,你打風精個陣佢一定係你身邊架!十級其實好易閃,你只要識閃就得架la,你唔係膠到連招都唔識閃呀fa 1MpX] j8C#  
幻音,所以你要快手囉,人地岩岩生完3件一定冇晒mp,所以要盡快聚埋佢地一齊,冇人叫你等佢回晒mp之後打佢架!
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2006-11-06
引用第96樓殘影之歌2006-11-06 19:22發表的:
域多,你石化唔代表屈機,石化左之後都可以好勁,睇你識唔識打 Xa>}4j.  
陸道,同上,石化左之後都可以好勁 Up'."w_zE  
風尊,你打風精個陣佢一定係你身邊架!十級其實好易閃,你只要識閃就得架la,你唔係膠到連招都唔識閃呀fa 2=Jmi?k  
幻音,所以你要快手囉,人地岩岩生完3件一定冇晒mp,所以要盡快聚埋佢地一齊,冇人叫你等佢回晒mp之後打佢架!
7f[8ED[4  
石化左可以好勁咩??
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2006-11-06
引用第97樓新生ok!2006-11-06 19:23發表的:
石化左可以好勁咩??
'T6B_9GQ8  
可以,因為有d人唔需要郁就可以打人,例如柏高,佢可以用衛星打人
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2006-11-06
引用第98樓殘影之歌2006-11-06 19:24發表的:
可以,因為有d人唔需要郁就可以打人,例如柏高,佢可以用衛星打人
3- 4Nad  
but衛星硬直大wo! WT;.>F  
p.s不停咁使用猛虎拳EX... XCKY xv&  
屈唔屈??
快速回復
限100 字節

上一個 下一個