切換到寬版
  • 48768閱讀
  • 120回復

私服†單機版 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2016-07-22
超恨搵人玩

樓主留言:

你連唔到線?

sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2016-07-22
LFO.exe己經停止運行(一開就彈呢個)
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2016-07-22
TO樓主:我開到入到去一條友都無

樓主留言:

你login定咁左singleplayer?

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2016-07-22
我入到去一條友都無

樓主留言:

你disqus username係乜lol

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2016-07-22
無果D(disqus username)

樓主留言:

去申請lol

離線str1ckland

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2016-07-22

離線<kt>
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2016-07-23
已獲得兇獸召喚書乙卷
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2016-07-23
開了房無人入點搞
離線+_+
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2016-07-23
想問下單機版係咪唔使登入ser?
同埋係咪d 人物設定係原版官方lfo 個設定黎?

樓主留言:

同一個黎lol

...
離線kkleong2005
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2016-07-23
樓主, win10無tick 拒絕新連接但都入唔到伺服器...求救

樓主留言:

搵第部電腦或者裝個vm試下

我就是我自己,不受別人的管制,這就是我.....
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2016-07-23
回 +_+ 的帖子
+_+:想問下單機版係咪唔使登入ser?
同埋係咪d 人物設定係原版官方lfo 個設定黎? (2016-07-23 09:32) 

暫時係U1平衡版,因為有D人物阿魔法使名汁緊,可以睇番另一個POST,又或者自己試試
離線str1ckland

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2016-07-23
個私服同單機版都係曬StartLFO.exe到lol
㩒login就會登入online版,㩒singleplayer就會係單機版
離線freeze99

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2016-07-23
想問下樓主,係咪我顯示卡有問題?更新完就睇唔到血,元力同氣力值BAR,仲有異轉能量計
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2016-07-23
回 freeze99 的帖子
freeze99:想問下樓主,係咪我顯示卡有問題?更新完就睇唔到血,元力同氣力值BAR,仲有異轉能量計 (2016-07-23 18:54) 

另一個POST到有個軟件係防呢個情況,如果用了都係咁就要問問樓主
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2016-07-23
另外呢,我開房人地入唔到連唔到可以點搞?
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2016-07-23
點申請AC
離線+_+
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2016-07-23
回 火仔 的帖子
火仔:暫時係U1平衡版,因為有D人物阿魔法使名汁緊,可以睇番另一個POST,又或者自己試試 (2016-07-23 14:03) 

如果係u1 官方版就好啦
我唔係咁想玩佢改既版本
...
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2016-07-23
回 +_+ 的帖子
+_+:如果係u1 官方版就好啦
我唔係咁想玩佢改既版本 (2016-07-23 20:32) 

無呀,仲有鬼U1咩,只係加格檔果D,有D咪變U1原版
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2016-07-23
同埋可唔可以比我地加點,D點數有成2000但又加唔到,仲有D人用唔知咩方法變1000攻防
離線freeze99

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2016-07-23
回 火仔 的帖子
火仔:另一個POST到有個軟件係防呢個情況,如果用了都係咁就要問問樓主 (2016-07-23 19:06) 

THX火仔~~我都唔記得個POST有寫