切換到寬版
  • 3833閱讀
  • 13回復

有冇人可以聯絡到u1個個人? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線str1ckland

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2016-12-12
其實u1而家係咪得返一條友??
如果可以聯絡到佢既話,不如試下叫佢免費(如果佢話要收費,有冇人會比錢?我就唔會)
放dLFO源碼同漫畫出黎當福利,因為我近排愈黎愈懶,winter is coming
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2016-12-12
其實早前已經有人嘗試聯絡朱仲豪公怖餘下的故事
結果當然是失敗的(無回應)
而越一也早前更名為88668866
雖然lfo官服已經結束了
但嚴格說版權還在88668866及朱仲豪手上
試想想有位素未謀面的人來要求您把手上某版權作品免費公開給大家
您會有何感想?
如果您有心想要跟朱先生交涉
我認為請您先準備一大筆金錢去購買lfo的版權
否則都是紙上談兵

而且目前私服的存在已經屬於侵犯版權的行為
有些行為還是不宜過火
做得太高調的話只會引火自焚
=======================
有關私服第四批角色更新已經差不多完成了
會爭取在聖誕前發出更新包
樓主請這幾天集中留意pm及fb

按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2016-12-13
回 魔法使命 的帖子
魔法使命:其實早前已經有人嘗試聯絡朱仲豪公怖餘下的故事
結果當然是失敗的(無回應)
而越一也早前更名為88668866
雖然lfo官服已經結束了
但嚴格說版權還在88668866及朱仲豪手上
....... (2016-12-12 18:59) 

如果係我既話,我會大受感動估唔到仲有人懷念隻game,重拾當初整lfo既激情
即刻免費開放版權兼倒貼$$,而唔係長期用版權之類既藉口騎劫隻game...
至於你講既引火自焚,如果可以引到條友出黎講兩句,燒死又點話啊
結果私服開咁耐一條message都冇收過...根本連條友都放棄左,見賺唔到錢就拍拍lo油走人
55,會留意角色更新

P.S.web版個到會整到連到線再upload

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2016-12-13
仲有用錢買版權純粹幻想,因為你主動搵佢買既話個價實會開好高...話唔定佢已經delete曬d野tim
都唔明點解小熊當初咁傻佬賣左佢 ,佢冇賣既話可能已經發左達(lfo每年好似賺3億lol
而唔係好似今日咁禁慘,係大廈租電腦台做it狗,用7年時間整既hero fighter比人破解變0收入
反而朱仲豪就生三件細路,係facebook到post幸福家庭照,小熊就咁傻下傻下比人買左自己一生人得一次既發達機會,so saaad
離線影‵
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2016-12-13
回 str1ckland 的帖子
str1ckland:仲有用錢買版權純粹幻想,因為你主動搵佢買既話個價實會開好高...話唔定佢已經delete曬d野tim
都唔明點解小熊當初咁傻佬賣左佢[表情] ,佢冇賣既話可能已經發左達(lfo每年好似賺3億lol
而唔係好似今 .. (2016-12-13 18:31) 

見你咁講都幾灰下
只可以話,同人唔同命,同遮唔同柄

你繼續加油,成為使命繼續者
離線4679123
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2016-12-13
離線4679123
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2016-12-13
依加U1其實汁左架啦
官網 http://88668866.com/ 連入都入唔到
離線hotcat
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2016-12-14
版權的期限有多久?

版權的期限基本上延續至有關創作人離世後 50 年為止。不過,這項基本規則或會視乎作品的類別而稍有變更。
離線hotcat
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2016-12-14
回 str1ckland 的帖子
str1ckland:仲有用錢買版權純粹幻想,因為你主動搵佢買既話個價實會開好高...話唔定佢已經delete曬d野tim
都唔明點解小熊當初咁傻佬賣左佢[表情] ,佢冇賣既話可能已經發左達(lfo每年好似賺3億lol
而唔係好似今 .. (2016-12-13 18:31) 

咁又唔好咁講
朱總寫既劇本, 已經勁過好多日本漫畫家

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2016-12-15
回 hotcat 的帖子
hotcat:
咁又唔好咁講
朱總寫既劇本, 已經勁過好多日本漫畫家[表情]

雖然故事係幾好,但都係d靚幫佢度既穚,冇lf2既名氣邊有人幫佢做...
離線銘仔║
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2016-12-21
請問一下str1ckland
你話禁完START GAME冇反應就去重裝SOUND DRIVE或者開多幾次
我呢兩樣野都試過,用埋DRIVER BOOSTER去更新個SOUND DRIVE,同樣都係唔得
我想知會唔會係我有啲程式未裝? 例如08年既C++,JAVA之類既野?
因為我前一排洗左機,但未洗機都之前仲玩到
唔該哂你

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2016-12-22
回 銘仔║ 的帖子
銘仔║:請問一下str1ckland
你話禁完START GAME冇反應就去重裝SOUND DRIVE或者開多幾次
我呢兩樣野都試過,用埋DRIVER BOOSTER去更新個SOUND DRIVE,同樣都係唔得
我想知會唔會係我有啲程式未裝? 例如08年既C++,JAVA之類既 .. (2016-12-21 07:21) 

試下裝vm
可以睇呢個youtube片: https://www.youtube.com/watch?v=kLaAwCiuDkk
佢有埋link
離線litkamwa2
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2016-12-27
(自己FF)如果能夠將LFO劇情整成動漫,應該會好收得。
離線mingyung
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2016-12-28
回 litkamwa2 的帖子
litkamwa2:(自己FF)如果能夠將LFO劇情整成動漫,應該會好收得。 (2016-12-27 19:48) 

咦, 想當年我都有咁諗過@@
快速回復
限100 字節

上一個 下一個