切換到寬版
  • 168540閱讀
  • 380回復

【新】☺️☺️☺️☺️☺️私服†單機版2.0☄️☄️☄️☄️☄️ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線gjdtgh
發帖
icash
只看該作者 340樓  發表於: 2021-02-26
回 str1ckland 的帖子
str1ckland:冇server係指唔洗host一個大家連上去既server
只係發現其他玩家全部由StartLFO處理唔係由server處理
就係好似開個vlan咁
除咗lan game仲會整一種bt原理既點對點連線
....... (2021-02-20 12:59) 

多謝你用咁多時間整呢個私服!
唔洗急,慢慢寫,身體要緊
離線climbw14769

發帖
icash
只看該作者 341樓  發表於: 2021-03-11
我想問如果我download完開到Game但不論單人定多人都找不到伺服器可以點解決?

另外如果有TG group可唔可以加埋我
我TG係 brain404notfound。
離線str1ckland

發帖
icash
只看該作者 342樓  發表於: 2021-03-17
回 climbw14769 的帖子
climbw14769:我想問如果我download完開到Game但不論單人定多人都找不到伺服器可以點解決?[表情]
另外如果有TG group可唔可以加埋我[表情]
我TG係 brain404notfound。[表情]  (2021-03-11 21:08) 

【BUG】連接伺服器失敗暫時解決方法
https://ibbs.hk/read.php?tid=134724

用咗呢個方法後入lfo會經常沒有回應
狂撳開始遊戲撳到開到就ok

我仲重寫緊StartLFO
到時會一齊fix埋個bug
離線jackzxc

發帖
icash
只看該作者 343樓  發表於: 2021-03-27
仲有無人玩緊?
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 344樓  發表於: 2021-04-05
唔該加我入TG: @BatTheDude
離線lapp
發帖
icash
只看該作者 345樓  發表於: 2021-04-07
有冇師兄㩒完主程式download嗰條link之後係話404 not found? 有冇方法解決
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 346樓  發表於: 2021-04-08
回 lapp 的帖子
lapp:有冇師兄㩒完主程式download嗰條link之後係話404 not found? 有冇方法解決
 (2021-04-07 07:25) 

Try this.
https://drive.google.com/file/d/1fHo_Vc5mZLetIL-P3uAdZRYXNUdbxIQp/view
離線lapp
發帖
icash
只看該作者 347樓  發表於: 2021-04-08
唔該師兄!
離線soup1597

發帖
icash
只看該作者 348樓  發表於: 2021-04-11
回 奧凡銘 的帖子
Try this.

不好意思,這個連結也失效了!
此外,在沒有網路的情形下不小心打開StartLFO.exe後,點下執行遊戲會導致StartLFO.exe自動被刪除,這是正常的嗎
因為這個原因導致我得重新下載遊戲,或是可以只提供StartLFO.exe下載點嗎
離線yawitemu
發帖
icash
只看該作者 349樓  發表於: 2021-04-11
親愛的樓主
我再更改玩lfo.ini這個文件後登入確實可以進到選角色畫面
但一進去就lag 接著閃退跳出wine的問屜....
我該怎麼解決...
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 350樓  發表於: 2021-04-16
回 soup1597 的帖子
soup1597:不好意思,這個連結也失效了!
此外,在沒有網路的情形下不小心打開StartLFO.exe後,點下執行遊戲會導致StartLFO.exe自動被刪除,這是正常的嗎[表情]
因為這個原因導致我得重新下載遊戲,或是可 .. (2021-04-11 10:54) 

試這條:
https://drive.google.com/file/d/11Pda3PUlldgcE5a_w7JqQTGAS7ZY2Ip4/view

我不是開發人員, 沒辦法回答你技術上的問題, 回樓主吧

發帖
icash
只看該作者 351樓  發表於: 2021-04-25
此外,在沒有網路的情形下不小心打開StartLFO.exe後,點下執行遊戲會導致StartLFO.exe自動被刪除,這是正常的嗎[表情]
因為這個原因導致我得重新下載遊戲,或是可 .. (2021-04-11 10:54) 

gitlab似乎改版換咗link

try this:
https://gitlab.com/str1ckland/lfo/-/archive/master/lfo-master.zip

發帖
icash
只看該作者 352樓  發表於: 2021-04-25

gitlab似乎改版換咗link

try this:
https://gitlab.com/str1ckland/lfo/-/archive/master/lfo-master.zip

發帖
icash
只看該作者 353樓  發表於: 2021-04-25
最近終於寫完廣域網連線
仲寫緊, 依家寫緊ui
估唔到可以拖咗成7個月都未寫完
無計
太忙la
離線朝陽君
發帖
icash
只看該作者 354樓  發表於: 2021-04-25
今日下載左,支持樓主!!
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 355樓  發表於: 2021-04-26
回 str1ckland 的帖子
str1ckland:最近終於寫完廣域網連線[表情]
仲寫緊, 依家寫緊ui
估唔到可以拖咗成7個月都未寫完[表情]
無計
太忙la[表情]  (2021-04-25 13:27) 

集舊錢俾你起點睇, 會唔會有心機起多D野玩
離線andyh630
發帖
icash
只看該作者 356樓  發表於: 2021-05-01
人在外國 開房人地入唔到我房 人地開房我入唔到 就算入到都係D怪停哂係度無反應 玩單機多
離線andyh630
發帖
icash
只看該作者 357樓  發表於: 2021-05-05

入唔到
離線andyh630
發帖
icash
只看該作者 358樓  發表於: 2021-05-05
入到了 但係D召喚書唔岩既 得龐士兵係岩..
離線harry1126
發帖
icash
只看該作者 359樓  發表於: 2021-05-06
想問下樓主係點改技能熟練度(想睇下有無得整走個default 10lv) 同埋個卡店位

想fix 個錯item 問題唔知點改sosad
快速回復
限100 字節

上一個 下一個