切換到寬版
  • 7068閱讀
  • 80回復

~YIKMAN~桌布發表區(要求遞交圖片,遞交者有機會獲玄武,龍翼EX等強勁寶品!) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線~yikman~

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-03-24
— 本帖被 牙奇 執行鎖定操作(2007-07-06) —
~YIKMAN~的桌布設計經由我細心設計,包無粗製ge成份,全部都係靚ge sin擺出尼!!! 1MI/:vy-  
只要按下桌布名稱連結,就能see到我ge桌布~
(C/2shr 8  
l0Wp%T  
如能提供以下需求ge圖片[每1幅],均會有神秘寶品1份[由~yikman~選擇其寶品]~ A=q)kcuy5  
@K`2y'#b  
注意:遞交的圖片必須是BMP[點陣圖]格式
hR" j[  
|- 39ZZOX  
有機會得到玄武、邪鬼、龍翼EX等強勁人物或絕技! D2x-Wa  
>x0"gh  
 _+%RbJ~H  
獎品列表~~ ^`NU:"  
bY:A7.p7#  
玄武人物1個 8"R; axeD  
龍翼EX人物1個 LU5e!bP  
邪鬼人物1個 e_6VPVa  
大量人物和招式 E!;giPq*n  
大量虛擬武器,book g+h)s!$sB  
大量虛擬裝備 ej dYh $  
a[iuE`  
仲有好多ga… ]Ga}+^  
zJNiAc  
Y 3G$(+i8  
已獲獎會員: w[@>k@=  
dD@k{5  
龍仔666 B:dk >$>uQ  
飛龍仔(4次)
GEU:xn  
tW;?4}JR  
iK{ a9pt  
WT$m*I  
CHp`4  
s"b()JP  
kW>Q9Nc=V  
"2HSb5b"`  
第1張-----冰火雙雄(最遲24/4完成) jO\29 (_  
T4n.C~  
7g1" s1~or  
第2張-----勢力之誘惑(要求安雅所有招式ge圖,最好就用時空要塞安雅果d招式圖la) M^I*;{w6i  
L<bZVocOb_  
]O2ku^yM  
第3張-----終極甲賀(要求地藏的所有招式和陸道所有招式、要求學校博擊社的場景圖) D@"g0SW4  
')%Kv`hz  
%O-RhB4q  
第4張-----新.勢力之降臨
[ 此貼被~yikman~在2006-04-11 21:20重新編輯 ]
離線grant
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-03-25
i want look please fast kgfOH.P  
Gxk=]5<7  
無意義文章~~呃post,口頭警告+扣威望吧!,by a011123
[ 此貼被a011123在2006-03-25 19:16重新編輯 ]
1條評分
離線bbqononqq
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-03-25
就快27號啦~好期待~@@ 8`E9a  
Qd"{2>  
無意義文章~~呃post,口頭警告+扣威望吧!,by a011123
[ 此貼被a011123在2006-03-25 19:16重新編輯 ]
3條評分
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-03-25
1樓同2樓的會員係到呃post wo~~等我出場吧! cQEK>aAd  
4~-"k{Xt  
無意義文章,呃post~~
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-03-25
~yikman~,第一張唔係應該叫冰火雙雄嗎? y05(/NH>  
g2%&/zq/  
ps:LFO漫畫第五集都係用呢個名...
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-03-25
引用第4樓a0111232006-03-25 19:17發表的「」: d U n+?  
~yikman~,第一張唔係應該叫冰火雙雄嗎?
ps:LFO漫畫第五集都係用呢個名...
2= FGZa*.  
下,咁岩ge? 6wH]W+A  
我無睇LFO漫畫第五集wo^^
離線bbqononqq
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-03-25
第五集一向都未出!!!!!!同埋係叫冰火雙尊!!!
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-03-25
引用第6樓bbqononqq2006-03-25 22:41發表的「」: 0NlC|5ma)  
第五集一向都未出!!!!!!同埋係叫冰火雙尊!!!
b*w izd  
哦~ A?[06R5E#  
多謝您ge提醒!!^^
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-03-26
係冰火雙尊,我冇提你ja,~yikman~,睇左第四集o既人應該都會知orz
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-03-26
引用第8樓a0111232006-03-26 09:34發表的「」: r(=  
係冰火雙尊,我冇提你ja,~yikman~,睇左第四集o既人應該都會知orz
c^$_ epc*  
Sorry,我ge桌布名稱全部均是原創~
離線bbqononqq
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-03-27
而家27號啦啵!!!!!!!仲未整好咩!!!!!
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-03-27
引用第10樓bbqononqq2006-03-27 13:07發表的「」: bYs K|n  
而家27號啦啵!!!!!!!仲未整好咩!!!!!
04;E^,V  
Sorry~ kD_Ac{{<  
太難整仲未整好
離線bbqononqq
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-03-27
引用第11樓~yikman~2006-03-27 20:47發表的「」:
Sorry~ 80(Olf@PE  
太難整仲未整好
i l8n K  
OK!!!咁大約幾時得???
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-03-28
引用第12樓bbqononqq2006-03-27 22:37發表的「」:
OK!!!咁大約幾時得???
qdW"g$fW  
4月下旬掛~
離線bbqonqq
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-04-02
整好未!!!!?等左好耐啦啵!

兩大神獸宿命之對決
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-04-05
睇黎,yik已放棄了XD
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-04-05
我諗佢係太忙姐-.-
離線bbqonqq
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-04-05
引用第16樓tony19932006-04-05 11:52發表的「」: \0veld  
我諗佢係太忙姐-.-
' ~ 1/*F%8  
佢話4月幾啵!!!4月啦啵=.=""

兩大神獸宿命之對決
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-04-05
4月下旬la =0=
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-04-05
咁為有再次失望!~~[期待中...]