切換到寬版
  • 44078閱讀
  • 72回復

加點問題 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線andickb123

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-12-14
請大家唔好再發咩角色怎樣加點 0Dt-!Q7  
加點只屬個人 Zk: Kux[7  
所以係無分好壞 OrC}WMhd  
新手唔清楚如何加點的話 *JD-|m K  
請根據自己想著既裝的基本能力值去加 If>bE!_BO  
如有其他問題在此發問
[ 此貼被danielchanhk在2006-12-18 08:50重新編� ]
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-12-15
我想問米兒主攻定主防...請教下....
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-12-15
引用第1樓魚旦二號2006-12-15 17:51發表的: |Vo{ {)  
Y"  Ut  
任何加點只屬個人 @ogj -ol&  
所以係無正確之分 &cp `? k  
只要配合自己即可
元聚
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-12-15
引用第2樓andickb1232006-12-15 19:28發表的:
任何加點只屬個人 ][dst@?8Oz  
所以係無正確之分 <U y $b4h  
只要配合自己即可
YU`}T<;bg  
....... 7 <ZGNxZ~  
你好似冇答個-.-
離線自己

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-12-15
絕對反對樓主,人地只係想拿個參考下姐

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-12-15
引用第4樓p017hyt2006-12-15 19:36發表的: Xf[;^?]X  
絕對反對樓主,人地只係想拿個參考下姐
EiDnUL(W7h  
不是表明了配點只屬個人 &;bey4_J  
所以才終合起來 XmP,3KG2{S  
免得這類型既post埋沒更有意義既post
元聚
離線自己

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-12-15
引用第5樓andickb1232006-12-15 19:44發表的:
不是表明了配點只屬個人 wv`ar>qVL  
所以才終合起來 hE E1i  
免得這類型既post埋沒更有意義既post
oJ tmd}  
一係咁,做個post轉搞e類野啦

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-12-15
引用第6樓p017hyt2006-12-15 19:46發表的:
一係咁,做個post轉搞e類野啦
yVQW|D0,j  
早就向佢地講過
元聚
離線惡夢の戀

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-12-15
引用第1樓魚旦二號2006-12-15 17:51發表的: 7KGb2V<t  
ho)JY $#6  
建議米兒主防吧 }I MV@z B  
有魔光,神寬,大天玩哂 ;y{(#X#  
慢慢打都未遲 ?S9vYaA$  
俾人打到都扣少d血=]
離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-12-15
冰佬點加? #d<|_  
4.uaWM)2  
教下pls==
高登童子軍不停侵入各大論壇
各壇主小心: )

離線惡夢の戀

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-12-15
冰佬玩agi,sp,同埋攻的 7lA_*t@y  
agi120,sp1200,爆攻,防都要加,唔好加太多,加在hp上比較好的
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-12-16
引用第0樓andickb1232006-12-14 20:45發表的: 'ey62-^r6  
請大家唔好再發咩角色怎樣加點 ~ iQBgd@D^  
加點只屬個人 }@ktAt  
所以係無分好懷 ~(yW#'G  
新手唔清楚如何加點的話 L|:CQ  
請根據自己想著既裝的基本能力值去加 /#&jF:h  
.......
2"6qg>]-t  
樓主,不如你鎖這post,咁就不用煩
離線danielchanhk
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-12-18
唔洗嘈,我整緊的了 c0rU&+:Ry  
整緊一般人的學招同配點,當然只係意見來的,唔一定要跟,但也比新手一個參考 osd oL  
舉一個例 mk^, {D  
8O(L;&h  
Bat的學招: tLN^k;w  
q86}'dFw{  
我的建議 z$}9f*W}B  
1.音速拳,2.滅絕死光,3.滅絕聲波,4.慘絕人寰,5.蝙蝠鍊成,6.吸血 zK1]o-wSAT  
Ycq )$7p  
音速拳 98O]tL+k/u  
原因係要求的點數唔高,而且可以一下打晒成班人 GCiG50Z=  
重點係,這招係比提唯一一招係用身體攻擊(物理攻擊)(唔計吸血) u*W! !(P/  
基於佢係物理攻擊,會計埋裝備(eq)的攻擊力 zJl;| E".  
對於剛剛開新人物來說,str差唔多無乜點加過,但可以用eq來提加攻擊力 ,EVPnH[F~  
非物理攻擊只係計基本str,即唔用裝備的str,對低lv來說,無攻擊力可言 2<p@G#(  
k9<UDg_ Y  
跟住學滅絕死光 E i>GhvRM  
原因係學這招時,都有23lv,都加了str(基本str) WiB~sIp  
如果一開始就學,都會因為未加str而超低str d!}oS<6  
而滅絕死光攻擊力高,有貫穿能力(當然要基本有番咁上下) XEa gN:  
對打關好有用 B:0oT  
aPK:k$.  
跟住學滅絕聲波 : 8@eon}  
原因係學習點小,出招唔晒mp frDMFEXXP  
雖然這招攻擊力低,但係可以格好多物理攻擊,即身體攻擊的人 OI"g-+~  
同埋出手快,係低lv來說,vs好好好有用呢 ~m,~;  
打關用佢來打人,等mp都唔錯,但都係vs為主 s3yGL  
Skr0WQ  
跟住慘絕人寰 %8%|6^,  
打vs好有用呢,可以令人混亂再加以攻擊 %#~wFW|]x  
格招時出就有差唔多必中的可能,因為這招一中就檔唔到 CDXN%~0h  
T0"nzukd  
跟住蝙蝠鍊成 i=]R1yP  
打關時蝙蝠大多用來攻擊的話就無乜用的了 L-rV+?i`6f  
但可以擾亂敵人,等自己攻擊都容易D izGU&VeB  
這招太早學無用 }$L1A   
因為蝙蝠能力係決定於自己的lv數 WQze|b %  
太低lv蝙蝠廢,一打就死 Y<(7u`F  
分身數目亦只可分一隻或兩隻 }7b{ZbDI  
g-_=$#&{  
最後吸血 5@ td0  
這招無乜大用處,學點高,有bug,最後學...
離線撒亞人
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-12-18
我想問下邪得同悟地點加點?
我要異轉!
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-12-18
$IX(a4'  
加咩好=.=?
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-12-22
引用第14樓風神野郎2006-12-18 21:58發表的: ')yYpWO  
btnD+O66<  
加咩好=.=?
sq(5k+y*J  
米兒玩MP的.......MP真的很不夠...
離線~俠~l
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-12-22
...你唔比人問加點...人地想問下意見姐 又唔一定會用的!下.你唔比人問 就好似呢個bames bbs係你的 2ib,33 Z  
...d人做咩都要問過你先做得...真係.....
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-12-24
引用第16樓~俠~l2006-12-22 08:41發表的: + _*NY~  
...你唔比人問加點...人地想問下意見姐 又唔一定會用的!下.你唔比人問 就好似呢個bames bbs係你的 F @Wi[K  
...d人做咩都要問過你先做得...真係.....
LD NdHG6  
我既意思係總合係到 eAI|zk6  
因為加點都沒有固定 N TDmOS\,  
只要自己愛就行吧 _yH">x<  
如其跟隨他人 =?+w5oI0  
何必不創作自己風氣 T95FoA  
做出自己認為對的風格呢
元聚
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-12-24
引用第15樓魚旦二號2006-12-22 08:00發表的:
米兒玩MP的.......MP真的很不夠...
"%dENK  
但係我有一個怪習慣 l*w'  O  
打完一set怪之後一定出一下魔光 b%"/8rK  
我打究極冇試過用哂d氣=.=
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-12-24
雖然係咁,但係真係太少MP了= =
快速回復