切換到寬版
  • 2907閱讀
  • 18回復

[討論]外星人即將大規模到訪地球!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙奇

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-01-20
http://tv.sina.com.hk/cgi-bin/nw/show.cgi?id=a39b2e9e5a4b9148
經UFO專家雲海的描述..
UFO將會在這半年間大規模到訪地球?!
大家點睇??
http://tv.sina.com.hk/cgi-bin/nw/show.cgi?id=a5faa911ac301f66
經芝加哥機場上空出現UFO!!!
UFO真的會大規模到訪地球?!
我在網上和收音機都聽到,
雲海專家說留意住2月可能會UFO可能會到訪地球!?
我覺得雲海專家說服力什大.可信性極高!!
各位一齊來討論吧!

UFO夠竟會不會出現,我就唔知!
但我就覺得UFO到訪地球不一定是壞事..
可能會帶一些高科技給我們人類!!
離線小聰

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-01-20
呢件事既可信程度都唔底
d專家都話有機會黎地球
但希望唔會侵略人類先最緊要
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-01-20
唔係嫁,我最近睇好多有關外星人的書,好多都話,50年之前,外星人會有17架UFO黎地球,發超大行動,有好多人已經比外星人送走了,唔係假嫁,番到黎,發現有果d人身體有d外星的物料,好可怕
離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-01-20
驚驚驚呀,雲都穿左,唔知係咪係Karere軍曹呢!?
二月出現....
離線自己

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-01-21
冇錯,話唔定之前個個3個怪嬰真係好似我同學咁講:個女人比外星人捉佐去做x生ga

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-01-21
係牙,有個男人就係咁,個男人話(係催眠講)話比外星人捉左去,之後被要同一個身材好正ga女人做愛,個女人同人類冇分別,只係腋毛同陰毛係紅色(呢件事係發生係1957年10月15日的白晝,呢件事係真ga,書記載過,唔好話我昆人)
離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-01-21
引用第5樓糯米滋2007-01-21 14:24發表的:
係牙,有個男人就係咁,個男人話(係催眠講)話比外星人捉左去,之後被要同一個身材好正ga女人做愛,個女人同人類冇分別,只係腋毛同陰毛係紅色(呢件事係發生係1957年10月15日的白晝,呢件事係真ga,書記載過,唔好話我昆人)

下......成個4400咁,D人比外星人捉左,翻左來有特異工能.......
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-01-21

吓..........你睇咩書??外星人係人樣!?
我覺得你睇左d有品味的書 講笑
離線自己

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-01-21

咁我同學味講得啱@@,仲有,邊本書講,好想睇@@

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-01-21
[外星人恐怖攻擊實錄]
你可以睇下,仲有好多
離線ken736
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-01-21
也許係果D銀色巨人到訪都未定(胸部有盞燈,隻手會放死光果類).....
颯★爽★亂★入、超銀河紳士★~★~★~ ヘ( ☆‧ ω‧)> ★~★~★~
偶的Blog
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-01-21
引用第10樓ken7362007-01-21 16:52發表的:
也許係果D銀色巨人到訪都未定(胸部有盞燈,隻手會放死光果類).....

難道是超人??
咁會唔會有怪獸??
如果係,可以親眼睇超人打怪獸了....
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-01-21
1月21號啦啵-_-死啦
驚驚
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-01-21
如果係星球大戰的地球實唔夠打- -
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-01-21
唔明點解你地個個都要諗到外星人一定會有高科技
外星人唔可以係好原始架咩?
我不想飛翔,只是沒有立足的地方。
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-01-21
引用第14樓牙然2007-01-21 19:27發表的:
唔明點解你地個個都要諗到外星人一定會有高科技
外星人唔可以係好原始架咩?

原始?
佢地D UFO 可以除時除地從宇宙來到地球...
這是地球人做不到的科技...
我諗無咩可能係好原始= =
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-01-21
快啲研究等離子炮去對付外星人-_-
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-01-21
引用第15樓~畢奇理~2007-01-21 19:52發表的:
原始?
佢地D UFO 可以除時除地從宇宙來到地球...
這是地球人做不到的科技...
我諗無咩可能係好原始= =

你又知可以隨時隨地?
你又知佢地用UFO?
話唔定佢地可以係自己身體飛過尼....-____-"
點解唔可以係佢本身既奇異功能?
無人知道的XD
我不想飛翔,只是沒有立足的地方。
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-01-21
引用第17樓牙然2007-01-21 20:28發表的:
你又知可以隨時隨地?
你又知佢地用UFO?
話唔定佢地可以係自己身體飛過尼....-____-"
點解唔可以係佢本身既奇異功能?
.......

總知我地大家都唔知XD
我估可能係你坐UFO還遊世界XD
快速回復
限100 字節

上一個 下一個