切換到寬版
  • 1345閱讀
  • 13回復

[原創]極無聊笑話 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線自己

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-01-20
從前,有個人講一個無聊笑話,內容係:從前有個人講無聊笑話,內容係:從前有個人講無聊笑話,內容係:從前有個人講無聊笑話,內容係:從前有個人講無聊笑話,內容係:從前有個人講無聊笑話,內容係:從前有個人講無聊笑話,內容係:從前有個人講無聊笑話,內容係:從前有個人講無聊笑話,內容係:從前有個人講無聊笑話,內容係:從前有個人講無聊笑話,內容係:從前有個人講無聊笑話,內容係:從前有個人講無聊笑話,內容係:從前有個人講無聊笑話,內容係:從前有個人講無聊笑話,內容係:從前有個人講無聊笑話,內容係:從前有個人講無聊笑話...

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-01-20
根本唔係笑話..= =
(也可以當係呃post的說...)
.
離線自己

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-01-20
引用第1樓牙良2007-01-20 19:42發表的:
根本唔係笑話..= =
(也可以當係呃post的說...)

錯,呢d係冷笑話

離線呀培
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-01-20
好無聊呀........................................
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-01-20
引用第2樓p017hyt2007-01-20 19:57發表的:
錯,呢d係冷笑話

唔掛得知今日咁凍la...
.
離線牙宇

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-01-22
哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話....................

p.s. 真係可以當係呃post的說...唔扣分算你好采
離線~杰哥~
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-01-23
引用第5樓牙宇2007-01-22 18:13發表的:
哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話:哈哈哈哈好好笑,笑到我話....................
p.s. 真係可以當係呃post的說...唔扣分算你好采

好笑????????=3=
1條評分
離線惡夢の戀

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-01-23
係,今日吹西北風,我睇到震
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-01-23
引用第7樓惡夢の戀2007-01-23 20:27發表的:
係,今日吹西北風,我睇到震

= =你震一震炸..??
我睇到流鼻水wo...
XDDD
.
離線自己

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-01-23
引用第8樓牙良2007-01-23 21:11發表的:
= =你震一震炸..??
我睇到流鼻水wo...
XDDD

有冇事呀?洗唔洗call白車?

離線異轉小子

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-01-26
我都覺得無聊,唔搞笑
離線aR進
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-01-27
呃post的人== 係咁呃
離線牙痴