切換到寬版
  • 8266閱讀
  • 283回復

~~→型男←小店~~ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線kartat

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-04-01
  匯豐銀行入數(本人有網上理財可以即時check數)或網用錢

~~交易一定唔會再比先~~白名單可以考慮~~

收既野:網用錢/HK$$

人物:撒卡,幻音神巫 ,菲沙,溫蒂, 佛覺,佛恆,申武玄x2, 姬絲,  約翰,托比,琪琪

招式:
  迪雲:龍光砲~$50
   星奇:破空拳~$30,狂獸狙擊$60
   米兒:女媧遺書$60
   天魔:炎冰重炮~$40
  樂雲:驚天掌( 已賣)
  馬龍:旋風神拳~$30 密集導彈~$60
   達爾:必殺一斬~$40
   玄武:陀虎訣~$30
   奧龍:怒爆一擊(已換)
   地藏十兵衛:殘影術~$30
   比堤:蝙蝠鍊成(自用),慘絕人寰~$40
   琪琪:淑女旋風腿~$20, 亂拋垃圾~$20
   陸道: 追魂十字斬(自用)
   亞真:毒霧攻擊~$20
   佛覺:達摩禪震X2~$20
  佛恆:我佛慈悲~$20
   紅魔鬼:末日火焰~$20
   域多:破空閃(已換)
   茱迪:乘風腿X2~$20; 伏虎勢x3~$20
   悟地:狂虎斬~$30,終極皇道~$40
   力奇:鬥志激昂~$20
   璇瓏:爆破彈~$20
   龍亦ex::超.猛虎拳EX~$50
   菲沙:鑽石風暴(已換)
   菲雲:大轟炸(已換)
  小丹:真豹影拳x2(已換)
  霍雷:雷鳥~$30,雷鳥電殛震~$60
  亨利:漫天飛矢~$40
   龐士:石破天驚(自用)
   柏高:轟天密林~$40
   龍翼:狂虎彈~$30,我行我道~$30
   姬絲:原子能量~$30

GBS交易記錄:      
                   (成功)我用60網用錢換阿凌12個裝
                  (成功)我用$200同大俠陳買大轟炸同火佬信物
                  (成功)我用$180同大俠陳買天魔同冰火五重天
                  (成功)我 用$130同大俠陳買神之寬恕、大天使之降臨
                  (成功)我用$70同大俠陳買絕地一擊
                  (成功)我用$110同大俠陳買散彈波、真龍怒吼
                  (成功)我用$200同大俠陳買核子爆彈
                   (成功)我用地龍追命箭同francis換魔導使之榮光
                  (成功)我用漫天飛矢+矢雨驟臨同francis換卓男異信                          
                  (成功)我用$60網用錢同武神樂買地龍波 
                  (成功)我用$450同唔記得咩名(yahoo)買迪雲超必殺技手辦模型+異信+終昇(面交)
                  (失敗)我用$120同pkbb99(yahoo)買邪鬼人物,比人昆左.......
                   (成功)我用120同風舜子買卓男人物          
                   (成功)牙良用$60網用買我驚天掌
                  (成功)送左終極皇道比真飛烏
                  (失敗)我用菲沙人物同╓v仔╛換迪雲人物(佢比序號我時已使用)比人昆左...
                   (成功)送左忍流化雨比真飛烏
                   (成功)我用大轟炸同嚴流換亡命光束
                  (成功)我同大俠陳買吸血同慘絕人寰
                  (成功)我幫牙凌升約翰換真龍波
                  (成功)我用鑽石風暴同francis換6.0新手包
                   (成功)送左菲雲人物比汝吾之
                  (成功)~!~送我霸雷彈
                  (成功)我用狂虎斬,真豹同jason2431換真天鏡
                  (成功)我同大俠陳買天之怒
                  (成功)我用真豹同芝士進換龐士信物
                   (成功)我用破空閃同芝士進換審判之火
                  (成功)我用雷鳥同怒爆同francis 換無極地獄

本人玩的人物~~ SERVER:TST
   迪雲(型男)
   邪鬼(邪之怒)
   卓男(機甲人)
   火尊(火仔)
   天魔(衰仔)
   比堤(◎型男◎)
   米兒(衰女)
   約翰(四眼型男)
  天尊(●型男●)
  龐士(終極怪男)
[ kartat在2007-08-17 21:10重新編輯此帖 ]
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-04-01
你仲有冇其他野收的??
離線kartat
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-04-01
未有住,得邪鬼人物要收!!
離線louisexjohn

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-04-01
驚天掌我想要,用其他野換ok,我冇邪鬼人,得邪鬼ac(有埋奧龍)
離線kartat
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-04-01
ac唔要啦~~我已經有兩個ac玩唔晒,如果你係要要一係買啦!!
離線kyk3107
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-04-01
我有邪鬼
要驚天掌
but個張卡開左未入
如面交要去網巴
網交要你比先
離線kartat
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-04-01
開左未入 @@,你比先得唔得呀??
我唔昆人,但係驚比人昆^^
離線kyk3107
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-04-01
no
sor
離線kartat
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-04-01
你冇交易記錄我好難信你啵!!
離線francis
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-04-01
引用第0樓kartat於2007-04-01 15:35發表的 收邪鬼人物~~放驚天掌 :
收:邪鬼人物
放:驚天掌
     陀虎訣
     怒爆一擊
.......

驚天掌、怒爆幾銀?

放迪倫acc
離線kartat
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-04-01
120 YAHOO$
離線francis
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-04-01
小單、冰佬、信物同你換得唔得?
係就pm我

放迪倫acc
離線kartat
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-04-03
PUSH~~
離線kartat
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-04-04
push~~~
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-04-05
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-04-05
我好想要驚天掌呢...
我的小店:http://bbs.games-bbs.com/read.php?tid=8811
有冇咩岩心水呢..
(我冇錢,冇得買,Sor...)
.
離線kartat
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-04-06
引用第15樓牙良於2007-04-05 22:03發表的  :
我好想要驚天掌呢... [表情]
我的小店:http://bbs.games-bbs.com/read.php?tid=8811
有冇咩岩心水呢.. [表情]
(我冇錢,冇得買,Sor...)

我而家未有野要收住,冇野岩~~sor
離線kartat
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-04-06
引用第14樓神‧嵐於2007-04-05 21:45發表的  :
我要驚天掌 [表情]
我間店:
http://bbs.games-bbs.com/read.php?tid=2852&keyword=

我冇野要換呀!!yahoo$ OK??
[ 此貼被kartat在2007-04-06 02:01重新編輯 ]
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-04-06
引用第16樓kartat於2007-04-06 00:05發表的  :
我而家未有野要收住,冇野岩~~sor

係咁如果要網用錢....
要多少網用錢先..??
.
離線kartat
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-04-06
引用第18樓牙良於2007-04-06 11:17發表的  :
係咁如果要網用錢....
要多少網用錢先..??

120yahoo,入數就$100喇!!
快速回復
限100 字節

上一個 下一個