切換到寬版
  • 1069閱讀
  • 14回復

[求助]我e+好想玩金甲人.... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線炎黃子孫

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-04-28
1:我see chanping 用金甲人好似好勁.... 6B{Awm@v}X  
我e+都好想玩,但係我得金龍斬..... bP@ _4Dy  
唔知玩唔玩好?? Efl+`6`J  
R&0l4g-4>  
2:金龍斬,金龍乍現,金光劍影D攻幾高?? kpu^:N &  
(C%'I  
3:你們think金甲人勁唔勁?佢有咩優點同缼點??? Tp13V.|  
8 Hn{CJ~'  
請你們指教!!! Ui&$/%Z|  
qQ_QF  
K49
離線自己

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-04-28
幾勁下,玩黎試下自己技術都幾好

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-04-28
金龍乍現1lv 19540攻(成萬攻) Aq"_hjp  
迥斬就8800 *s^5 BLI9  
金龍斬就8500 v!,O7XGH~  
金光唔知 _KFKx3<m!  
但金金打唔到虫虫(得部分招) p,Z6/e[SI  
so你玩時要諗清楚d
離線吾尊者

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-04-28
引用第0樓炎黃子孫於2007-04-28 16:42發表的 我e+好想玩金甲人.... : te|VKYN%}[  
1:我see chanping 用金甲人好似好勁.... iJYr?3nw;  
我e+都好想玩,但係我得金龍斬..... ZD,l 2DQ?  
唔知玩唔玩好??
2:金龍斬,金龍乍現,金光劍影D攻幾高?? zm e:U![  
.......
Dihk8qJ/6  
j<!$ug9VA  
佢有幾勁呀???
估唔到=3=係咁易散架
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-04-28
引用第2樓糯米滋於2007-04-28 17:02發表的  : KR{kn[2|Q  
金龍乍現1lv 19540攻(成萬攻) s#d>yx_b  
迥斬就8800 9_HEImk  
金龍斬就8500 HkQ2G}<  
金光唔知 i1/FNem  
但金金打唔到虫虫(得部分招) QZDGk4GG  
.......
&AoWT:Ea  
^c=@2#^\  
\TKv3N  
下....招招都咁高工....有無19540咁高ar... 02SUyv(Mt  
你係where see 金甲人D招咁高工... H\O|Y@uVr  
DN?DN個個我都see過,但係我think一定係假.... 1XSqgr"3  
因為一定一定無可能,迥斬都8800工... Jcy`:C\Ay  
金龍乍現1lv都成萬攻....仲勁過異轉davis招"終昇"... \+5L. Q  
如果真係19540工.... C5eol &  
我諗不但勁過終昇,可能仲勁過昇龍殺...
K49
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-04-28
引用第4樓炎黃子孫於2007-04-28 17:12發表的  :
下....招招都咁高工....有無19540咁高ar... O *jNeYA  
你係where see 金甲人D招咁高工... XbHcd8N T  
.......
t);5Cw _  
真嫁 EkJo.'0@  
我1lv之前同love打 V,2O `D%  
一野ko左佢 u_mm*o~)g  
仲有我打迪倫一下ko左佢 >+8mq]8^  
迥斬就真係8800 60hf)er  
打究極我一下ko d怪 R/P.m~ ?  
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-04-28
緊係玩la,記住同我收 光劍影
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線chanping
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-04-29
多謝你話我勁 6#dx%TC  
金龍斬4500攻 i3f/ {D/  
迥轉斬4400攻 `L:wx5?  
金龍乍現有六hit萬九攻 好難令人地食哂六hit不過我試過金仔打金仔人地用金龍斬我用金龍乍現佢頂住我 我一個龍頭衝落去令佢食哂秒左 不過好似係四hit就秒左佢 _Hkc<j/e~  
金光劍影攻?不過六lv就可以秒殺車手 金光劍影我試過格左真虎 a3p|>M6E  
金仔優點招高攻 vs連招正 用迥轉斬連金光劍影 格招勁 防多  @Wdnc/o]  
缺點係 agi我加到六百幾都係唔見快左幾多 冇遠攻招 有d係你用過金仔就知
[ chanping在2007-04-29 11:36重新編輯此貼 ]
冰飛連出屈死你 問你死未
[/quote]
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-04-29
引用第7樓chanping於2007-04-29 11:22發表的  : N[=nh)m7b  
多謝你話我勁 UlQ}   
金龍斬4500攻 m@"!=CTKd  
迥轉斬4400攻 a!wPBJJ  
金龍乍現有六hit萬九攻 好難令人地食哂六hit不過我試過金仔打金仔人地用金龍斬我用金龍乍現佢頂住我 我一個龍頭衝落去令佢食哂秒左 不過好似係四hit就秒左佢 X/'B*y'=U  
金光劍影攻?不過六lv就可以秒殺車手 金光劍影我試過格左真虎 -@AGQ+e  
.......
<sd Qvlx$-  
e3',? 5j  
9/^4W.  
下......真係有萬幾攻咁高.. arDY@o~  
我唔係好信,因為好似之前係真係有個更新檔...好似係129更新檔 }8 ,b; Q  
係話u1佢改低左非物理攻擊D攻擊力,改低左勁多攻擊力... >YPfk=0f0  
例如話柏高招衛星轟炸,本身有9千幾攻,e+改到得番4千幾攻.... l1!i3m'x  
但係我listen左你say.... 7dxY07 yu  
我e+真係好好好想玩金甲人,之但係我得佢一招... Z;lE-`Z*(F  
都唔知玩唔玩好??
K49
離線chanping
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-04-29
引用第8樓炎黃子孫於2007-04-29 19:10發表的  :
下......真係有萬幾攻咁高.. *}3~8f u{  
我唔係好信,因為好似之前係真係有個更新檔...好似係129更新檔 g'hBs D1'  
.......
?T?%x(]I  
金龍乍現有萬九攻架 我用金龍乍現1lv三hit秒迪下車手 咁你諗下六hit有冇萬九攻啦 %p^C,B{7w  
玩金仔要有耐性
冰飛連出屈死你 問你死未
[/quote]
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-04-29
1.招可以收,金甲人d招唔難收,又平又快 Vs\ )w>JF  
r'w5i1C+  
2.金龍乍現同金光劍影(聽講)都好高 u.$.RkNMQ  
 ,_P(!7Z8  
3.高攻,欠缺靈活性人物(聽講有個c字頭(唔係樓上所講既)玩到可以超靈活)
離線吾尊者

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-04-30
得啦..你玩吧..我有金光劍影..要嗎/?
估唔到=3=係咁易散架
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-04-30
引用第11樓吾尊者於2007-04-30 07:48發表的  : }[D[ZLv  
得啦..你玩吧..我有金光劍影..要嗎/?
"AUY+ LN  
ikyvst>O  
要!!我一定要...但係你點give我??
K49
離線╓v仔╛
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-04-30
plat la c_HYB/'  
記住同我收金光劍影 Ler9~}\D  
60y \T<?=A  
ok?
離線波仔xd
發帖
icash