切換到寬版
  • 2400閱讀
  • 17回復

[自創小說]天尊vs迪倫!世紀大戰一觸即發! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線自己

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-05-07
上回講到:迪倫把撒卡殺掉 Q@e[5RA +]  
        天尊因路見不平而向迪倫挑戰 n[Zz]IO,g  
        世紀大戰一觸即發! VZ>On$hp  
RjJU4q  
+^rh[>W  
迪倫心想:這人的力量很強,要小心才可打敗他 G.+l7bnZM  
天尊者心想:這種壓迫感,令人透不過氣來... B) $c|dUV  
迪倫心想:先用三頭龍波試試他的實力先吧... rQ4*k'lA:  
迪倫:三頭龍波 4fh^[\  
天尊者不用元力便把擋了它們 0s#vwK13  
迪倫心想:甚...甚麼,竟不用元力便... }MR1^  
迪倫:我果然碰上了一個高手呢...,但...這樣只會令我變得更加強!黑龍之怒! lX:|i B  
天尊者:天之鏡! OE)~yKy  
迪倫:糟了! ?EMK8;  
迪倫被彈開 bG&"9b_c  
迪倫:我要出真功夫了,你別怪我啊!昇.龍.殺 H@X oqgI  
天尊者心想:這招式的威力太強了,唯有... _!xD8Di#  
天尊者:天之怒!!!(自創招式)  gB\T[RV  
昇龍殺的第一式打中天尊,令他受到輕傷 2)?(R;$,  
天之怒全中迪倫,令他受了重傷,並浮空+彈開 * v8Ts  
迪倫按著傷口:你果真厲害...,不過...我還有必殺技未使出... ~/_9P Fk  
天尊按著地下,半站著:嘿,那你就要快些使出了,否則以現在的形勢... zJa)*N  
迪倫:要你多說!?最終一式!!!(自創招式) "Th$#3  
天尊者:嗚呀!天之怒(自創招式) , xx6$uZ  
天尊者HP45% ^n#1<K[E  
迪倫HP9% ]!:oYAm  
天尊者仍可站著 GwsY-jf  
天尊者走向迪倫處 HhA -[p  
天尊者:受死吧!回天刀! |VOg\[f  
突然,龍翼EX和卓男出現(未打中迪倫,天尊者視線轉向他們) *IlaM'[*  
卓男:核子爆彈! yTE%hHH]&[  
天尊者使出天之鏡擋著 !.7udYmB  
卓男和龍翼EX趁那倆招式的爆炸中救起迪倫 u^I(Ny  
天尊者:可惡,只差一會便能殺掉他 RO\gax  
龍翼EX:嘿,如果不是迪博士叫我救你我才不會過來 *y`%]Hy<  
迪倫:廢話別說吧... j^`X~gE  
卓男:嗚呀呀! pDPxl?S  
龍翼EX馬上望向後面,原來是天尊者追上來 d lH$yub  
天尊者:怎樣,我的天之刃(自創招式)好受嗎? iK;dU 2h  
卓男:豈有此理,絕地一擊 +&tgJ07A  
龍翼EX:猛虎拳EX M_B:{%4  
天尊者:回天刀! z2ms^Y=j  
龍翼EX和卓男:呀呀呀! Nd:R" p*8  
由於卓男和龍翼EX在天中使出前衝技和受到天尊者的攻擊,兩人都彈到地面 \u` )kJ5o1  
奧龍突然出現 : Ud[f`t  
奧龍:一班垃圾... ]u-SL md  
奧龍:怒爆一擊! "_L?2ta  
天尊者心想:我的元力快沒有了,唯有... ci,+Bjc  
天尊者:瞬間閃移! ]!1OH |Ad  
奧龍見天尊者走了,便帶走了迪倫等人 +ww^ev%  
奧龍心想:剛才的那個人竟能令迪倫你們受了這麼重的傷,真是強勁... ||2Q~*:  
Mr+@c)  
< V\Y@Ei+  
下回:不死魔獸 >-T`0wI  
5OM?3M  
下回:天尊者遇到一隻不死的魔獸 G@!z$  
    到底天尊能石化險為夷呢 \8uo{#cL8  
    一切請待下回分解
1條評分

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線希仔
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-05-07
天之怒lfo都有bo,點解話係自創呀
金句:
離線自己

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-05-07
引用第1樓希仔於2007-05-07 19:13發表的  : 8:;#,Urr  
天之怒lfo都有bo,點解話係自創呀 [表情]
_+QwREP  
因為未出lo,如果唔係會比版主哥哥罰的XDD

離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-05-07
引用第2樓自己於2007-05-07 19:14發表的  :
/A(NuB<Pq  
唔洗驚...天之怒差唔多個個人都知.... Vu]h4S:  
p.s:這是我最後一次加分了!所以比多左1分^_^
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-05-07
引用第2樓自己於2007-05-07 19:14發表的  :
Fj=NiZ=  
唔會的 * BOBH;s  
唔好話自創啦XD EF;,Gjh5p  
自創就要改小小 31XU7A  
好好睇 Y6eEGo"K.+  
期待你的作品
離線自己

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-05-07
引用第4樓牙奇於2007-05-07 19:22發表的  :
唔會的 t<l yg0f  
唔好話自創啦XD ,OB&nN t>  
自創就要改小小 w-: D  
好好睇 AQ}l%  
.......
*/U$sZQ)  
唔會的咩XDD? 6y@<?08Q  
另:聽日我又會作一個XDD

離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-05-07
得1招係自創 m?vAyi  
就係天之刃 D[W}[r  
天之怒係有呢招,但未出 Ap,q ` S  
最終一式都係(唔知係唔係最終一擊)(個名唔記得左)(好多個光柱分開果招) ^z?=?%{  
唔係自創ga R7t bxC  
未出咁解 gD40y\9r  
呢次作得好正 *<3iEeO/R  
98分 ~$ WQ"~z  
如果冇天之刃同加多個扣mp ga值會好d
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-05-07
唔錯~講到天尊好勁 OAyE/Q|  
比幾個輪住打都未死~ WFks|D:sB  
下集有冇諗過天尊ko晒佢地
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線自己

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-05-07
引用第7樓牙笨於2007-05-07 21:04發表的  : t"FRLC  
唔錯~講到天尊好勁 wf^cyCR0  
比幾個輪住打都未死~ _4De!q0(  
下集有冇諗過天尊ko晒佢地
s UvKA0  
天尊不嬲都好勁@@,集攻防於一身:)

離線dhh123
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-07-13
勁牙
2條評分
放聖天,超璇,赤道,撥風...
http://ibbs.hk/read.php?tid=76995
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-07-13
咪推千年貼啦- -
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-07-13
Posted: 2007-05-07 18:59 | 樓主 w`2 _6[,9  
咪推千年p0st啦..
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-07-13
2007年都有人推 hPNQGVv  
笑左
離線放acc的人
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-07-13
下  07 都推 yAZ.L/jyr  
冇晒野講
離線自己

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-07-13
呢d係味叫:有「舍」自然香 X6"^:)&1M  
n年前的垃圾幼嫩文筆都有人推...

離線jackyayl
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-07-14
一般般呢-3-,,,,,............
離線817817
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-07-18
天尊異轉,迪倫一定5夠打
離線终極魔
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-08-17
唔錯唔錯
快速回復
限100 字節