切換到寬版
  • 1380閱讀
  • 15回復

[分享]D人屈機真係... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線炎黃子孫

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-05-17
我today同個屈機怪打.... r,0D I  
today唔知點解係lfo個到打唔到中文....真慘.. @<pd@Mpf]  
點知係我vs個時,仲慘.. ~/-SKGzo-  
我同個屈機怪打,佢用蓮娜,我用撒卡.... 'iZwM>l\  
我同佢打個時,佢走來走去.....右狂出雙血煉.. <Z3C&BM  
令到我好好好火..... DzE^FY  
我先頭樣佢,都win左好多次(3-4次)但係後來我... "U4c'iW  
忍無可忍!!!我打字個時佢係咁打我!!!仲要係我叫佢stop佢都唔stop!! %%?}db1n  
之後我走左....但係我知道.... GQY" +xa8]  
逃避係解除唔到問題!!! &&P9T/Zks  
so我唔知點樣可以win到D走來走去既人..... g_P98_2f.k  
教下我la..... Ib{l$#  
?&eS}skL  
仲有ar~我講個個人,佢叫"x山"(x個個字我無必要講) -bOtF%  
K49
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-05-17
有冇聽過以靜制動?只要企係度唔郁,狂出凶狼佢就會忍唔住衝埋黎郁你,到時就係你既天下~
離線自己

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-05-17
好易姐,企係度,跟住佢打你個陣就狂出招打佢

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線達人
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-05-17
nina都屈到??? pn(i18 x  
咁你既技術有d...........
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-05-17
你企係到,佢始終都會埋黎,你企係到用餓狼囉
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-05-17
引用第3樓達人於2007-05-17 20:20發表的  : zB+e;x f|  
nina都屈到??? ]=-=D9ZS3  
<`vXyPA6  
^u$ =<66  
o!+'< IQ'  
唔好傻la~蓮娜D agi好快嫁,我都話佢走來走去lo... wo(O+L/w  
我得招"凶狼"格到佢招雙血煉爪, #M  w70@6  
餓狼噬出手個時右唔9格.. L6nsVL&  
但係佢招雙血煉爪就連我咩招都擋or格到, "u~` ZV(  
雙血煉爪右好高攻(7000-8000攻左右).. H*<E5^#dw  
so個蓮娜就算無D咩野好勁既技術,都可以"機"easy win到我.... [>p!*%m  
至於我既技術....唔怕同你講,我可以win到ui(louis)...
K49
離線
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-05-18
樓上個句唔怕同你講,嬴到某玩家 Vtj*O'0  
令到我反感...不要用玩家作比較 'M?ptu?f  
這種是對其玩家不專重的說... 'NjeF&#6  
.e3@fq  
好,回正題先 E3S0u7 Es  
蓮娜對撒卡,蓮娜嬴機會應該比較大 0)K~pV0aT  
如果被動咁用兇狼同人格招不太化算吧 n>Oze7hVY  
點解唔用個招波用遊擊戰術同佢打呢 `]GL3cIh:  
如果同蓮娜硬打硬基本上勝算很低呢 ti1R6oSn  
人地出雙血,除左收手個段時間 GcO:!b*YMp  
基本上都係攻唔入... P;gd!Yl<-  
X_ Lt{mf  
基本上打小白無"戰術"可言...
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-05-18
引用第6樓斐於2007-05-18 00:03發表的  : \0qFOjVj  
樓上個句唔怕同你講,嬴到某玩家 P6v@ Sn  
令到我反感...不要用玩家作比較 /<O9^hA|  
這種是對其玩家不專重的說...
好,回正題先 %>O}bdSf  
.......
EjEXev<]  
%A&g-4(  
2Qp]r+!  
咁咁咁....你都講得岩既.... 8|hi2Qeu,c  
無錯!!!我唔應該同D玩家比較既~ EW)r/Av:,  
下次我唔會再同D玩家比較la..... kAx J#RG  
回:我睇左"殘影之歌"既意見之後... t[b(erO'  
哈哈~我e+知道點樣打個D屈機or"小白'la~ &XhxkN$8  
Thank you灑la~
K49
離線吾尊者

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-05-18
喂,同我打下ok??
估唔到=3=係咁易散架
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-05-19
引用第6樓斐於2007-05-18 00:03發表的  : \]L h a  
樓上個句唔怕同你講,嬴到某玩家 WMoRosL74  
令到我反感...不要用玩家作比較 ?Y$3R"p@3`  
這種是對其玩家不專重的說...
好,回正題先 -]Oi/i,{  
.......
34vH+,!u  
咁講姐係鬥屈? -dUXd<=ue  
岩岩見到個好似好勁既deep= =叫無與倫比 @d[)i,d:G  
唉....打到我唔想打,,,,佢輸左唔郁我走過去就出招打我.. X=JAyxY  
傾傾下計就一招必一過黎...
[ jj俠在2007-05-19 11:19重新編輯此貼 ]
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-05-19
引用第7樓炎黃子孫於2007-05-18 18:16發表的 :
咁咁咁....你都講得岩既.... p:|p?  
無錯!!!我唔應該同D玩家比較既~ (K> 4^E8  
.......
oVnHbvP1X  
你速度係比唔上佢的,所以你要用你既強項黎到贏佢,但係你狂出凶狼唔係辦法,間唔中要停一停等佢有空位過黎,到時你就閃開佢出招咬骨咬黎咬死佢la
離線自己

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-05-19
你輸也不是有件大不了的事 Q<Th*t   
1.不要以為撒卡很厲害,他的弱點就是與對手速度上的差異 {UEZ:a  
  建議樓主增加較多敏捷度  qr7_3  
qznd '^[  
2.蓮娜【屈機】也不是個別例子,蓮娜速度很快,很難不能【屈機】(高手不計吧) fYZ)5xnj  
  話晒都係一分錢一分貨,無錢就要靠技術,不是每個人天生係最勁,最有錢,但可以靠其他優點  補救 ]4oF!S%F  
U_Va'7  
E. rfS$<1  
                   講完

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線吾尊者

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-05-19
唉,你成日都post話人屈機,不如怪下自己既技術做咩唔好d
估唔到=3=係咁易散架
離線kong1688
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-05-19
娜娜暫時仲係少招- -~ |cCrLa2*-  
屈左小小唔會太出奇.... ^< O=<tN\  
原諒佢就是了 P mgTTI  
屈招就唔好理佢吧
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-05-19
引用第12樓吾尊者於2007-05-19 12:10發表的  : i,DnXgmz@  
唉,你成日都post話人屈機,不如怪下自己既技術做咩唔好d
7r? s)ZV  
Qb}1tn)  
G:HPd.ay  
咁係唔關我是ar ma~ k/&~8l.$  
我give佢打敗都無咩野.... -c"nx$  
我唔在乎我贏or lost~ O|opNr  
因為你同D你唔識既人打,就可能會give佢屈,會lost!! J1Ay^*qRU  
但係都會有贏佢既勝算~ jW^@lH EU  
但係佢真係好好好屈機, tw/~z2G  
例如話佢屈我係埋牆用雙血煉爪同我用餓狼噬打... nS8oSs_  
哈~我出左一次餓狼噬之後,佢就出兩次雙血煉爪.. QN!$41A?{  
我仲要食曬tim,咁都扣我10/8血 la... Uk=-A @q  
打左我勁多血.....就勁係到走來走去.. IXaF(2>  
仲話唔係佢屈機??唔"同"你都係D咁既人?? ^Gc#D:zU  
仲有ar~我係想知道點樣打個D屈機怪... s%K 9;(RWI  
如果知道左,就可以easy打D la~ ' w^Md  
咁你都串我!?
[ 炎黃子孫在2007-05-19 14:15重新編輯此貼 ]
K49
離線╓v仔╛
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-05-19
引用第3樓達人於2007-05-17 20:20發表的  : g4Y1*`} 2f  
nina都屈到??? P2U^%_~  
~F gxhK2+  
nina好快 %\i OX|F_  
你都唔知有冇p 個
快速回復
限100 字節

上一個 下一個