切換到寬版
  • 5071閱讀
  • 23回復

[原創]邪鬼分析 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線~瘋人~

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-05-07
圖: 5s>>] .%  
Zt9ld=T  
雖然是龐士的手下,但實力絕不在龐士之下,為了最愛弟弟才甘願幫助龐士征服世界。 dh%DALZ8t  
4i<GqG  
能力 能力值 每加1點的效果 9`KFJx6D  
HP 980 5 tC.etoh  
MP 700 4 %Z-xh< &  
SP 650 6 {Eqx'j  
STR 16 1.6 Mh{;1$j#  
DEF 12 1.2 a^Q ?K\c4N  
AGI 12 1.2 r >sXvzv  
/fU -0a8  
招式:邪殺骷髏波 Fr2F&NN`D  
YHxQb$v)  
uh>"TeOi  
簡介:邪鬼係件衫到射幾個波出黎 '+c@U~d*7  
優點:出招快,攻算係咁(唔錯la~),mp少,有電擊 lAo4)  
缺點:會比人反彈,擋都擋得實! TKVS%//  
攻擊力:1000(1hit) aEun *V^,  
m8+ EMBl  
招式:邪殺昇龍霸 }?HWUAL\  
A-rj: k!  
Z&7Yl(|  
簡介:邪鬼同條光柱一齊打上去。 !Fs<r)j  
優點:攻高!!mp少,有電擊,可狂連。 Lg7dJnf  
缺點:上去時比迪雲個招慢好多。 p1T0FBV L  
攻擊力:4500 5'<a,,RKu  
C 7YS>?^]  
招式:鬼哭神號 |qU~({=b  
0WyOORuK  
64^l/D(  
簡介:邪鬼放一個好大的波。 7loWqZ  
優點:攻係遠攻類算不錯,有電擊,可以炸到人好遠,乘機入coke。 ~4xn^.w  
缺點:好慢,跑仲快個佢!擋都擋到(ps.擋到第四次會爆擋!!) , |j\x  
攻擊力: 4500 y'z9Ya  
_94R8?\_V7  
招式:唯我獨尊 tJGK9!MH{(  
{s6hi#R>  
h${=gSJc  
簡介:邪鬼整條大光柱。 _SH~.Mt_!  
優點:攻算係咁la~起手有得防禦,有電擊。 7 h>,  
缺點:起手唔夠sp就見閻羅王,收手又慢。 Zlygx  
攻擊力:6000 .B'ws/%5\  
m/< @Qw  
招式:邪神降臨 S>Gb Jt(]  
;q#Pl!*5  
GgE 38~A4  
簡介:有個漢子係邪鬼背部出黎 -MORd{GF  
優點:+400攻及防,好多!! Qo*OC 9E`  
缺點:出招慢!!比人打到就爽死= ="(ps.好似加左=冇加= =") s{4 2_O?,c  
攻擊力:0 nB/`~_9  
?u0qYep:  
招式:邪神怒吼 ~D`  
U99Uny9  
=c%gV]>G  
簡介:邪鬼周圍爆炸 #RKd >ig%  
優點:攻不錯、mp少、格招好勁!!!連出就玩哂!!出招快!前衝招全瓜!(如:狂龍) Ds{DVdqA$c  
缺點:hit哂較為難。 m\_v{1g  
攻擊力:2000 1hit 1O1MB&5%  
-$,'|\Y  
小弟有122lv邪鬼,資料可靠!(齊招) Owv}lJ  
WHu[A/##']  
建議學招次序:邪吼-->邪昇-->唯我-->鬼哭-->骷髏波-->邪降 pIKfTkSqH  
小弟學招次序:唯我-->鬼哭-->邪昇-->骷髏波-->邪降-->邪吼(學左D有先= =") E `V?I o  
>4Qj+ou  
鳴謝:七聖尊
[ 此貼被hhhkkkhihi在2006-05-25 15:44重新編輯 ]
1條評分
@@俠俠@@ 威望 +1 多謝分享 2011-10-22
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-05-07
幾好...唔錯 *q@3yB}  
加一加分先 ]@CXUa,>a  
d骷髏波唔係隻手揮出尼而係件衫射出尼? U}l=1B  
值得考究=_=
我不想飛翔,只是沒有立足的地方。
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-05-07
係咩?li D野要邪鬼本人先知
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-05-07
好似係隻手用元力呀
離線daniel
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-05-08
我估系呀 .pblI  
因為好像有隻手
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-05-08
喂,唔好再討論係邊出,唔該!!!!
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-05-08
可唔可以用自製圖…用官網d圖唔係幾好…
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-05-08
我li派上唔到LAW,而且唔比我玩li派= ="我都想用自己圖(好想!!!)
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-05-08
好,等到入到LAW就去LA=.=
離線asdf0912004
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-05-09
好好唔錯
大家好我叫焌仔
我玩ser係bank,law
叫做:地之魔王╒焌,幻影☆焌
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-05-09
好好,旦係+上攻擊好d
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-05-09
引用第9樓asdf09120042006-05-09 14:26發表的“”: 1|$J>  
好好唔錯
fH% C&xj'&  
無意義文章 ,W>-MPJn[8  
口頭警告一次
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-05-09
引用第10樓king20002006-05-09 14:28發表的“”: w } r mYQ  
好好,旦係+上攻擊好d
7Kt i&T  
懶得整= ="
離線daniel
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-05-10
這麼懶呀! Lo}zT-F  
不過唔錯! 5zH_yZ@+  
加油!
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-05-11
你有122LV邪鬼齊招唔用自己D圖=.=
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-05-11
如果入到law就整埋d圖la
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-05-13
更新左D圖la~~(有D覺得唔更新好過更新= =") WLCr~r^  
G'{&*]Z\:  
鳴謝:迪諾夫博士,借左個機地比我影相
[ 此貼被hhhkkkhihi在2006-05-13 16:42重新編輯 ]
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-05-13
引用第16樓hhhkkkhihi2006-05-13 14:25發表的“”:  I^G6aw  
更新左D圖la~~(有D覺得唔更新好過更新= =")
%I@ vMs^  
咁勁=_= P|TM4i]  
用飛行要塞圖.... "_:6v64Gx  
靚左好多 yh.WTgcW  
諗緊加唔加多你一分.... 'a>D+A:  
Wlp`D  
題外話: C#L|7M??;  
想同我做同事=_= q XB E3  
你d活動好似係超越左版主既職權.... _AH_<Z(  
同埋呢.... <|hrmwk|  
如果一個區兩個版主 R0-Y2v  
唔同規則... zO0K*s.yK  
會好煩架..... *T:jR  
同我講定數先-0-
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-05-13
都唔知佢行唔行,行sin算,唔行就做番個普通人lor~~~
離線王老吉
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-05-13
邪恕我未有:(

http://bbs.games-bbs.com/read-htm-tid-2990-fpage-3.html
快速回復
限100 字節

上一個 下一個