切換到寬版
  • 2695閱讀
  • 32回復

[轉載]大家有冇試過無聊得濟,用yahoo搜尋自己個名= =? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線神‧嵐

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-06-23
大家有冇試過無聊得濟,用yahoo搜尋自己個名=  =?
我試過
仲發現有個球員同我同名=  =
http://www.hkfa.com/zh-hk/player_view.php?player_id=4584
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-06-23
基隆女中94學年度登記分發入學錄取榜單
xx奇
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-06-23
搵過
我之前個倉頡打字比賽爛軍搵到@@

打地獄之龍有更多
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線倚天之劍
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-06-23
一個電腦的人都係我個名..
離線bella
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-06-23
有....
搵到我自己
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-06-23
引用第1樓牙奇於2007-06-23 16:36發表的  :
基隆女中94學年度登記分發入學錄取榜單
xx奇 [表情]

基隆女中=  =
原來你…
bella真係慘
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-06-23
http://www.hkatv.com/drama/06/hkspecialcases/ep07.html
O咀了
張浩文(案中死者 - 無業)

2006世界盃熱身賽
2006 World Cup Warm Up Match

播出日期:5月30日(星期二)         巴西 對 瑞士盧森聯隊
Brazil Vs FC Luzern         ﹝本港台直播 -粵語廣播﹞
﹝Home - Live (CANT)﹞

播出時間:深夜02:20am - 04:30am
主持及評述:丁偉傑、徐國安、張浩文

播出時間:深夜01:00am - 03:00am
英語主持及評述:Tim Bredbury & Guest Commentator
粵語評述:丁偉傑、何靜江、張浩文
ps.我條女都係有"何靜"呢兩個字

佛光人文社會學院

九十一學年度心理所碩士班研究生招生榜單

備取:   9 名(由左至右,由上而下,依名次排列)

備取名單: 122005011 張嘉莉  122005013 張浩文  122000004 劉文琴 

122005016 鄭雪伶  122005007 蘇秉謙  122005019 王勝弘 

122000009 王莉霞  122005010 鄧文傑  122000005 邵治家   
離線swift021073

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-06-23

離線渦卷嗚門
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-06-23
有呀
小學同學上我家
佢無聊得濟打左我個名
點知有勁多個
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-06-23
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-06-23
我幫牙凌搵時
無啦啦發現...
http://www100.fail.hk/forum/viewthread.php?tid=537391
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-06-23
我有~.~
不過......

對不起!找不到xxx 的網站網頁,建議你嘗試:
建議:
- 請檢查你的拼寫。
- 減省符號如「,」 或「@」
- 輸入同義字,例如用「手機」取代「手提電話」

囧.......
orz......e個世上無人知我係邊個XD

炎妹的結果都係XD
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線~8855~

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-06-23
有,搵到好多同我一樣名既人
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-06-23
引用第12樓~8855~於2007-06-23 18:31發表的  :
有,搵到好多同我一樣名既人

你就好LA....
我一個都無

ps:我係最獨特的XD
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-06-23

但果d全部都係我自己=.=
真人黎嫁
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-06-23
引用第11樓炎‧龍於2007-06-23 18:18發表的  :
我有~.~
不過......
對不起!找不到xxx 的網站網頁,建議你嘗試:
.......

炎兄,終於找到你了(閃亮

一起加入幫手奪取照片(笑)

說笑拉~.~

最近很小出現呢,該不會是被發現了惡行而被封了吧- -+

這個是正常....有些同名字的人可能一個能上到網的都沒有= =b

打哥名字的時候彈出了一個小提琴家......

打朋友名字彈出飛行服務隊隊員.....

打小學老師名字彈出數百間學校老師名單......

該不會真的是每間也做過教師吧(誤)
離線火尊。強
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-06-23
5月14日14時許,鐵西區興順街小食品城建筑工地。從山東省巨野縣丰鎮白樓村來沈陽打工的白云金告訴工友們:“我買了個孩子。”買賣人口!這可是犯法的事。一名  廣 告

- -
打工者悄悄來到興順派出所報了案。
民警張峰、王吉調查這起案件時,發現賣孩子的馮曉東、潘云艷竟是孩子的親生父母。馮曉東今年52歲,潘云艷今年37歲,都暫住于遼寧省昌圖縣八面城鎮的一個出租房內。5月6日,馮曉東和潘云艷帶著剛出生4個半月的女兒,來到白云金落腳的工地,以5000元的價格將孩子賣給白云金。5月14日15時50分,警方在建筑工地將買主白云金及中間人李某抓獲。第二天清晨5時許,警方又到昌圖縣八面城鎮將馮曉東、潘云艷抓獲。
http://www.daliswim.com/teacher4.htm
6月6日晚10時,馮曉東在醉酒后駕駛石嘴山市大武口區委的小型越野車,沿301公路由西向東行駛至平羅縣第三排水溝橋面時,將對面行走的平羅縣崇崗鎮下廟村九隊村民祁某撞成重傷后逃逸,由於祁某錯過最佳搶救時間,於6月7日下午3時不治身亡。 ...
一個係賣仔
一個係教練
一個係撞車-0-
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-06-23
引用第15樓迪斯路亞於2007-06-23 18:36發表的  :
炎兄,終於找到你了(閃亮
.......

路兄....
我都想><
但被炎妹的強制
不然computer會被拿走┌>┬<┐<~~~~哭中

你竟然找到我“閃亮”
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-06-23
引用第17樓炎‧龍於2007-06-23 18:43發表的  :
路兄....
我都想><
但被炎妹的強制
不然computer會被拿走┌>┬<┐<~~~~哭中

那使用暗發吧- -+

使用pm,pm後刪了記錄=]

該不會知道吧....

可憐的炎兄= =b

讓我們為你默哀= )
離線csl
發帖
icash