切換到寬版
  • 3855閱讀
  • 37回復

你們有冇被人你奚落?? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線暴走疾風

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-05-18
— 本帖被 牙翼 執行取消鎖定操作(2007-10-06) —
我就有啦,都唔知點解囉,成日冇端端呢比人話我e樣唔好個樣唔好,我已經盡量改善,但係都係咁,你地有冇同樣嘅遭遇或者有咩意見?講發表一下。

離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-05-18
我覺得你比人奚落ge原因係......
你得罪左太多人......包括我!(握拳XD)
我就冇遇過呢d遭遇啦~因為我人緣好,,
你唔同
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-05-18
你唔同囉
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-05-18
引用第1樓~小斬斬~2006-05-18 21:31發表的“”:
你唔同

咁我得罪咗邊D人(你唔計),你講比我聽,等我問候吓佢地,因為我之前唔知點解失咗常(可能面對揀科關係),發生咩事都唔記得哂,講返比我聽plz!!

離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-05-18
引用第3樓疾風之龍2006-05-18 22:09發表的“”:
咁我得罪咗邊D人(你唔計),你講比我聽,等我問候吓佢地,因為我之前唔知點解失咗常(可能面對揀科關係),發生咩事都唔記得哂,講返比我聽plz!!

唔清楚,,太多了,,仲有除左交易外,,
你ge態度,,唔得,,起碼要好似我咁幽默,,
d人先唔會唔{跎}你,,
我希望係我個件事上,,你以後唔好再犯!
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-05-18
引用第4樓~小斬斬~2006-05-18 22:15發表的“”:
唔清楚,,太多了,,仲有除左交易外,,
你ge態度,,唔得,,起碼要好似我咁幽默,,
d人先唔會唔{跎}你,,
我希望係我個件事上,,你以後唔好再犯!

我的態度己改善,你知嫁,仲有我唔識點幽默嫁??=.=

離線chansiuki

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-05-18
我學校有三個三八,我係負責午膳時間的跌序,曳就要警告同習名(tony1993=_=)
三個三八成日係度亞枝亞左,我警告佢地,佢地成日係度反串我,仲同亞sir講話我亂警告佢地,死cheap精!!!
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-05-18
引用第6樓chansiuki2006-05-18 22:41發表的“”:
我學校有三個三八,我係負責午膳時間的跌序,曳就要警告同習名(tony1993=_=)
三個三八成日係度亞枝亞左,我警告佢地,佢地成日係度反串我,仲同亞sir講話我亂警告佢地,死cheap精!!!

咁賤= =?移動佢地啦(疾風之龍,,呢d就係幽默啦orz~)
離線chansiuki

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-05-18
引用第7樓~小斬斬~2006-05-18 22:44發表的“”:
咁賤= =?移動佢地啦(疾風之龍,,呢d就係幽默啦orz~)

唉!你估我5想咩!
啞子吃黃蓮,有苦自己知!
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-05-18
引用第8樓chansiuki2006-05-18 22:50發表的“”:
唉!你估我5想咩!
啞子吃黃蓮,有苦自己知!

我會默默地支持你的....
有好多女同學會默默地支持你嫁!
離線chansiuki

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-05-18
引用第9樓~小斬斬~2006-05-18 22:53發表的“”:
我會默默地支持你的....
有好多女同學會默默地支持你嫁!

雙拳難敵四手ar!!!!
p.s你好似推我去死wo!
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-05-19
引用第6樓chansiuki2006-05-18 22:41發表的“”:

在school坐我旁邊果個八婆仲咩啦!你ED叫cheap!坐我旁邊果個八婆-黃X晴仲cheap啦!
離線chansiuki

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-05-19
引用第11樓tony仔2006-05-19 15:42發表的“”:
在school坐我旁邊果個八婆仲咩啦!你ED叫cheap!坐我旁邊果個八婆-黃X晴仲cheap啦!

八婆都是殘的!
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-05-19
我冇你地咁慘~
坐我隔黎果個係靚女黎嫁^^
不過我覺得姐,,好幸福呀!^^(好似學左火箭兵團講野=.=)
{疾,,呢d就係幽默啦orz~}
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-05-19
[quote]引用第13樓~小斬斬~2006-05-19 16:48發表的“”:
我冇你地咁慘~
坐我隔黎果個係靚女黎嫁^^
不過我覺得姐,,好幸福呀!^^(好似學左火箭兵團講野=.=)
{疾,,呢d就係幽默啦orz~}[/quote]

[離題]...我後面就個個係我鍾意ga人=0=[/離題]

[回題]冇...但...取笑計的嗎?[/回題]

[回紅字]你真係好幽(沈[?])默...[/回紅字]
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-05-19
教你幾招:
將佢個書包倒落廁所度(只係d書),或者捉隻小強落佢個書包,或者屈佢偷你野
離線chansiuki

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-05-19
引用第15樓tony19932006-05-19 18:11發表的“”:
教你幾招:
將佢個書包倒落廁所度(只係d書),或者捉隻小強落佢個書包,或者屈佢偷你野

你都好賤姐.....
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-05-19
引用第16樓chansiuki2006-05-19 19:58發表的“”:
你都好賤姐.....

唔係賤~係戰(賤= =)術!
有冇聽過:已所不容,物施於人!
人地都咁對你啦~你就唔洗同佢地客氣啦!
唔爭在叫埋tony1993幫拖,,
用招--泰山壓頂!,,用他肥大的身型=0=
(tony1993你唔好打我呀........)
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-05-19
引用第15樓tony19932006-05-19 18:11發表的“”:
教你幾招:

走近佢個書包,佢已經吠到我狗血淋頭=.=
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-05-19
引用第17樓~小斬斬~2006-05-19 21:11發表的“”:
唔係賤~係戰(賤= =)術!
有冇聽過:已所不容,物施於人!
人地都咁對你啦~你就唔洗同佢地客氣啦!
唔爭在叫埋tony1993幫拖,,
.......

係己所不容,物施於人=0=屈佢偷你野is good...我都試過=0=
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
快速回復
限100 字節

上一個 下一個