切換到寬版
  • 3627閱讀
  • 43回復

自創招加自創人,簡直勁過步驚雲! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線chansiuki

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-05-20
— 本帖被 牙奇 執行鎖定操作(2007-07-06) —
自創招: a+mrsyM  
      windy:謄雲駕霧,吹起一陣風,令windy識飛,在空中停留30秒,mp50% Cb}I-GtO  
      樂雲:迷霧之雲,雙手打出白霧,令對手不能動30秒,mp80% {$>Pg/  
      樂雲:七星腳(奧義),踼出七下帶白氣的腳招,一下比一下勁(+30),mp100%(20000攻擊力) 2WO5Af%  
      gaia:最後之枷鎖(奧義),一用,身體變金色,然後把鐵練鎖住敵人,再車過去,mp100%(20000攻擊力) xP{)+$n  
      宇歷斯:金色光刃(奧義),爆把光刀出來,光令敵人暈眩,然後一野刺過去,mp100%(20000攻擊力) t;HM  
      菲沙:冰天雪地,場景有暴風雪(10攻擊力)和冰雹(50攻擊力)落下,菲沙自身攻擊力+30,mp100% @ T.+:U@S  
      菲雲:炎龍衝天(奧義),菲雲變成炎龍(30秒),擁有強大的攻擊力,mp100%(一下攻擊2000攻擊力) <n1panS  
      宇歷斯:真.天之鏡,可擋任何招(奧義都得),mp90% '`s+e#rs4{  
      fox:魔導雷,一行雷電從天而降電瓜對手,mp70%(4500攻擊力) jK^Q5iD  
      new!fox:天打雷劈,fox後面的六枝避雷針順次序對最接近的敵人連射12炮從天而降的閃電炮(敵人沒有無敵)一炮1500str  100%mp (七聖尊andhhhkkkhihi) 'G>$W+lT^  
      new!fox:真雷鳥,雷鳥本身有雷之翼,向前衝10秒(敵人沒有無敵) :+ZLKm  
      一下1200str(最多20hits)   100%mp (七聖尊andhhhkkkhihi) 8 $qj&2 N  
*Jwx,wF}4  
      new!陸道:破之瞳,陸道會放大雙眼望著敵人,如敵人出昇龍霸,會跌落地下出唔到,敵人mp不減,mp50%(抄甲賀忍法帖的=_=) '3|fv{I  
自創人(我作): `!(I Q&  
      瑪莉斯,宇歷斯家姐,是一個修女!拿著一個十字架,擁有天使般的美貌,是歷奇的暗戀對象! s$gR;su)g  
    招: 9%Eo<+my h  
        神聖的禱告:令人暈眩,mp30% q-hREO  
        聖神之懲罰:從天而降一個大拳頭,mp60%,(2000攻擊力) \s?8}k  
        天使的幫忙:召喚一個com(天使),mp70% jK-b#h.gL  
        天使com的招:愛的飛箭,(500攻擊力),mp40% !!k^M"e2  
                    神聖回復,(+1000hp),mp50% dtj+ av G  
  zq(4@S-TU  
      小次郎,deep的對手,曾被deep打敗,所以臉上有道疤痕 配刀:鳳銳丸 }]i.z:7+  
  招: @}\i`H1s  
        十字斬:十字形劍氣,mp20%(1000攻擊力) oRZ98?Y\B  
        亂舞劍:亂揮刀斬人,看似雜亂無章,其實有一定規律,mp60%(3000攻擊力) OwCbv j0 #  
        獨龍劍法(奧義),身體變紅,再來幾下花招,再將敵人炒高,等佢跌落黎,再衝過去拮死佢!mp100% H)k V8wU  
        (7000攻擊力) QHXA?nBX  
[H[L};%=j  
    new! 比利,亨利的弟弟,認為亨利在21世紀還用箭這種古老的工具太落後,因此他是用槍的 配槍:左輪x2 [XE\2Qa8e  
    招: "&:H }Jd  
        雙槍連發:連射兩粒子彈,一粒500攻擊力,mp30% $ \+x7"pI  
        麻醉彈:令敵人不能動十秒,mp20% ,njlKkFw^Z  
        氣油彈:帶燃燒效果的子彈,mp50%,2500攻擊力 !,|-{":  
        槍林彈雨(奧義),不停地連發子彈,不停地扣氣,按守鍵會停,mp?%,全中7000攻擊力
[ 此貼被chansiuki在2006-08-08 16:35重新編輯 ]
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-05-20
貼錯區la-_-
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-05-20
引用第1樓tony19932006-05-20 18:24發表的“”: 5E]iv^q%  
貼錯區la-_-
IG{ lr  
但都寫得唔錯呀~可以再寫埋其他人,, sv!zY= 6  
版主可以考慮加精華~
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-05-20
加左呢d招會令到遊戲勁唔平衡
離線chansiuki

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-05-20
引用第3樓tony19932006-05-20 18:52發表的“”: :{N*Z}]  
加左呢d招會令到遊戲勁唔平衡
QRvyaV  
可以改架嗎!
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-05-20
20000攻真係好多,7000已經好唔掂…仲有20000攻…
離線chansiuki

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-05-20
引用第5樓tony19932006-05-20 19:13發表的“”: $*942. =Q  
20000攻真係好多,7000已經好唔掂…仲有20000攻…
6w7;  
gaia招絕地破都萬四la!
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-05-20
引用第6樓chansiuki2006-05-20 19:46發表的“”:
gaia招絕地破都萬四la!
)]j3-#  
萬三炸=0=
離線chansiuki

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-05-20
引用第7樓~小斬斬~2006-05-20 20:21發表的“”:
萬三炸=0=
3[ [oAp  
~小斬斬~ Ma|4nLC}  
thx!!
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-05-20
引用第8樓chansiuki2006-05-20 20:51發表的“”:
~小斬斬~ r" dIB@  
thx!!
UTkPA2x  
唔洗~不過你創作呢個人物個名應該改改佢..... Q~ U\f$N  
我個人意見炸~
離線chansiuki

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-05-20
give me some improve!
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-05-20
引用第10樓chansiuki2006-05-20 23:27發表的“”: B(W~]i  
give me some improve!
0/Q_% :  
m........a......... %OBW/Ti  
女的就叫"朝子"啦! kd 'b_D[$H  
男的就叫:"德川家康"吧 xk,Uf,,>  
p.s.有冇人知點解我改個d名咁怪? VIp|U{  
答中有獎,,我會pm你!
離線chansiuki

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-05-20
引用第11樓~小斬斬~2006-05-20 23:38發表的“”:
m........a......... o-8{C0>:  
女的就叫"朝子"啦! nd' D0<%  
男的就叫:"德川家康"吧 Z[@ i/. I  
p.s.有冇人知點解我改個d名咁怪? 45JL{YRN  
.......
+p\E%<uQ  
姐弟喎! JT 7WZc)  
點都要有一兩個字相同ge! -m`|Sq  
p.s因為你痴線! $J6 .0O  
獎品又係新鮮空氣一大啖=_=
離線chansiuki

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-05-20
引用第11樓~小斬斬~2006-05-20 23:38發表的“”:
m........a......... ^JY {<   
女的就叫"朝子"啦! U 4d7-&U  
男的就叫:"德川家康"吧 5]i#l3")  
p.s.有冇人知點解我改個d名咁怪? O<vBuD2  
.......
O8Mypv/C  
困為你睇完[甲賀忍法帖]!
離線chansiuki

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-05-21
今日有新自創人呀! $l ,U)  
你地可以寫你地的自創人/自創招響道ga! @6ckB (  
我會加落去ga! z_(l]Ern}  
再send比U1ga!
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-05-21
一定唔會接受…因為佢係寫定晒D劇情
離線chansiuki

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-05-21
引用第15樓tony19932006-05-21 18:51發表的“”: Z+R-}<   
一定唔會接受…因為佢係寫定晒D劇情
1 =?pL$+G  
我幫佢賺錢喎! :qXREF@h  
試想想,沒新人又那會有新故事,那更不會有5.5,6.0,7.0,8.0.........La!
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-05-21
總之,接受既機會係少於1%
離線chansiuki

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-05-21
引用第17樓tony19932006-05-21 19:06發表的“”: D>#Jh>4  
總之,接受既機會係少於1%
T7G{)wm  
咁即係有機會啦! Q!Dr3x  
p.s你5係講你自創ge嘢就走啦!
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-05-21
唔通~小斬斬~你好like日本名 "6'# L,  
德川家康日本人呀!!! BI)$aR  
打到日本軍國主義,日本鬼子滾出釣魚台!!!