切換到寬版
  • 2394閱讀
  • 29回復

TST 交易小心的人的名單 (新增1名) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線汝吾之

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-07-11
我同人收左一件gm西裝, 想放出去
呢個時間 ,有個天尊易我, 我話要幾億,要比幾次,我話要佢比5億,佢要比我4次錢我係第4次會比裝佢
之後先比埋差數比我,我每易次都數一次
就係呢個天尊

交易相如下
佢自己話five time

我數到第4次,

最後一次唔肯比

開始屈我昆9

*******************************************************************************************************

第2位 : 櫻女cutie    (另一個人物: witch4321)

證人 :牙痴,牙男,好似有牙凌同嚴流
果日我去收ac,見到佢..問佢換唔換.佢話換, 點知第一時間話我比先,之後型男佢地出黎做證我唔呃
佢都唔肯比,之後咪算囉, 狂+我fd話易, 比完名之後又cut我, 呢個係玩野.曬我時間
好似有TST玩家已經比佢呃左ac了,大家同佢交易時一定要小心

*******************************************************************************************************

第3位 :如圖示

受害人: 牛角俠
牛角俠 比 上圖迪雲爆左ac, 個迪雲自認借左比佢朋友,佢朋友爆,之後唔肯叫佢朋支比番牛角俠
之後係fd密語度比佢朋友電話比牛角俠,之後其實冇比, 牛角俠ac咁就比佢爆左

證人: 魚旦, john, 牛角俠  (圖如下)

第3位 : 小掀哥 (相片待補)
受害人 : 魚旦
魚旦比小掀哥玩家 呃了一個deep ac

********************************************************************************************************

第4位 : 雷~~~-     (相片待補)
受害人 : 魚旦
魚旦玩家比雷~~~- 呃了迫擊砲

*********************************************************************************************************

第5位 : ^_^  (相片待補)
受害人: 火仔2
火仔2比佢呃左ac

**********************************************************************************************************
如果大家有問題 或 如上面的人不是呃人, 請pm本人, 作修改
[ 此帖被汝吾之在2007-07-18 11:50重新編輯 ]

離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-07-11
唉~冇實際損失就算啦,人地可能唔記得姐
離線yaya123
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-07-11
Re:TST 交易小心的人的名單 (更新第一位)
我知La・・・他苺一次易都比9999m to you?

鬼影擒拿手!?
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-07-11
冇左成億= = 不過lfo錢唔係問題,原則問題, 如果我唔追番,咁我咪默認左係我錯?

離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-07-11
Re:Re:TST 交易小心的人的名單 (更新第一位)
引用第2樓yaya123於2007-07-11 18:06發表的 Re:TST 交易小心的人的名單 (更新第一位) :
我知La・・・他苺一次易都比9999m to you?

佢何時比過999m比我- -
我只知佢差我一次錢未比
原則問題是大

離線用劍高手
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-07-11
y 我個火神係到
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-07-11
可能係我成奈都冇重登..你咪lag左係度囉

離線francis
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-07-11
櫻女cutie,有第二個角色witch4321。

放迪倫acc
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-07-11
好..等我+ 上去先

離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-07-13
新增一名, 請大家小心

離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-07-13
魔女流-魚旦 都係?魚旦昆人既咩?
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-07-14
佢地係證人

離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-07-16
喂,個雷~~~-昆左我個迫擊砲...好慘...個達爾可做證的說...
離線自己

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-07-16
引用第12樓魚旦二號於2007-07-16 18:57發表的  :
喂,個雷~~~-昆左我個迫擊砲...好慘...個達爾可做證的說...

追擊砲都昆=.=
另:魚蛋你玩tst@@?我會照住你=.=

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-07-17
小掀哥又昆左我達爾ac....嗚嗚....
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-07-17
更新了

離線~8855~

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-07-17
^_^重出江湖,扮比人昆
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-07-17
引用第12樓魚旦二號於2007-07-16 18:57發表的  :

係咁比人昆既你=.=真係慘
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-07-17
引用第16樓~8855~於2007-07-17 17:02發表的  :
^_^重出江湖,扮比人昆

佢係呃人的?

離線~8855~

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-07-17
引用第18樓汝吾之於2007-07-17 17:05發表的  :
佢係呃人的?

佢不嬲都係昆狗,近排重出江湖