切換到寬版
  • 4924閱讀
  • 64回復

[原創]玩左菲沙咁耐....個人感覺 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙迪

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-05-20
菲沙 sId5pY!  
1UM]$$:i  
其實,,好多人覺得佢係一個唔顯眼,,係七尊入面又係最廢ge一個,, .V.N^8(:a  
但其實呢d人都錯啦~其實佢係一個又勁,,又屈機ge人物~ dY-a,ch"8p  
點屈法呀?!我覺得佢都算係lfo人物之中,,招式最少破綻ge一個 >Au<y,Tw  
78QFaN$  
點解咁講呢?! ?3Jh{F_+  
第一,,冰彈,,起手中,,收手中,,不過你唔會係人地面前出咁on居瓜....... |(P;2q4>  
第二,,冰劍,,冇麥人用黎打vs,,唔洗講~ CLkVe  
第三,,冰箱拳,,起手有防,,d防同慘絕差唔多,,收手快,,格下人招你先出招,,出招後可以好快走到佬~ Z],"<[E  
第四,,宇冰,,都係,,你唔會係人地面前出咁on居瓜,,可以擋穿心矢咁屈~囉黎打拉登@@,,好洗好用~ _5 m }g!  
第五,,鐨風,,嘩!呢招勁到冇得壇啦!起手快,,收手快,,出招時有無敵狀態,,迪倫都唔洗驚呀~攻擊力,, b/K&8C,c  
      5000,,平均打一個著全攻裝(知咩黎啦),,100lv以上ge人,,扣700-900血左右,,不如囉左我條命算 ai`:HhE  
第六,,冰川,,好多人都覺得呢招廢~攻擊力得500,,不過,,唔好忘記,,佢有凍結效果o波~ =!CuCV7$1O  
      雖然呢招破關真係冇用,,但都可以張d怪結冰,,再出鑽風ge.....但打vs可以好屈機嫁!好多人都唔識用呢招,,因為呢招係倒後出的~ yX~[yH+Pn  
      但這就是最考玩家技巧的一招~我鍾意!因為我已經張呢招發揮得淋漓盡致啦....哈哈...... m~U{ V9;*  
`p?E{k.N  
總括黎講,,菲沙係一個中上型ge角色,,配點也不比五大廢柴差~如果大家有招or齊招的話,, t!u* 6 W|@  
          不妨玩下佢啦! S-/ #3  
Ys_YjlMIbl  
P~qVr#eU  
&"kx (B  
各位,,我今日ge分享係咁多,,多謝多謝^^
[ 此貼被~小斬斬~在2006-05-24 19:32重新編� ]
4條評分
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-05-20
引用第0樓~小斬斬~2006-05-20 21:47發表的“玩左菲沙咁耐....個人感覺”: f lB,_  
菲沙
其實,,好多人覺得佢係一個唔顯眼,,係七尊入面又係最廢ge一個,, ;gMh]$|"  
但其實呢d人都錯啦~其實佢係一個又勁,,又屈機ge人物~ "P{&UwMmh  
點屈法呀?!我覺得佢都算係lfo人物之中,,招式最少破綻ge一個 u .2sB6}  
.......
W$JA4O>b  
你張菲沙舉中指點做架
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-05-20
唔講得~係我無意中發現ge~ Y2X1!Em>B  
但.....好笑嗎?
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-05-20
引用第2樓~小斬斬~2006-05-20 21:58發表的“”: .e"Qv*[^  
唔講得~係我無意中發現ge~ r(i)9RI+(  
但.....好笑嗎?
4c=kT@=jX  
幾好笑,個中指係咪eq?
離線pplfo
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-05-20
引用第0樓~小斬斬~2006-05-20 21:47發表的“玩左菲沙咁耐....個人感覺”: d;SRK @  
菲沙
其實,,好多人覺得佢係一個唔顯眼,,係七尊入面又係最廢ge一個,, ~{YgM/c|dt  
但其實呢d人都錯啦~其實佢係一個又勁,,又屈機ge人物~ xD# I&.  
點屈法呀?!我覺得佢都算係lfo人物之中,,招式最少破綻ge一個 WWcm(q =  
.......
AtlR!I EUb  
你d個人感覺唔錯喎~~
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-05-20
引用第4樓pplfo2006-05-20 22:03發表的“”:
你d個人感覺唔錯喎~~
~ _db<!a  
多謝~我宜家玩緊比提~ J+ZdZa}Ob  
70lv,,等我100lv再寫多篇啦! 8+a<#? ;  
多謝支持~
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-05-20
引用第3樓stinky2006-05-20 22:02發表的“”:
幾好笑,個中指係咪eq?
/W$y"!^)J1  
唔係,,也唔係改圖~ vYR=TN=Z4  
係"順其自然" 0tm_}L$g=b  
好深呢~哈哈~
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-05-20
咁都得,服咗你
離線pplfo
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-05-20
引用第1樓stinky2006-05-20 21:54發表的“”:
你張菲沙舉中指點做架
\B>[j e-d  
菲沙jump防 ??zABV  
知左好耐 )-9w3W1r  
迪雲jump防仲好笑
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-05-20
引用第8樓pplfo2006-05-20 22:27發表的“”:
菲沙jump防 C?/r}ly<\  
知左好耐
Jp.3KA>  
好串o波~我最鍾意人咁串嫁啦(因為有得比人罰~)
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-05-20
引用第0樓~小斬斬~2006-05-20 21:47發表的“玩左菲沙咁耐....個人感覺”: H)j [eZP  
菲沙
其實,,好多人覺得佢係一個唔顯眼,,係七尊入面又係最廢ge一個,, 1C}pv{0:&  
但其實呢d人都錯啦~其實佢係一個又勁,,又屈機ge人物~ A"\P&kqMV  
點屈法呀?!我覺得佢都算係lfo人物之中,,招式最少破綻ge一個 f74%YY  
.......
~ C/Yv&58  
唔好放粗口出黎!!! e_I; y  
會當作"講粗口"般計算 0uVk$\:i  
請樓主不要放這些出來吧! r3[t<xlFf  
若不再改正 r}_Lb.1]  
就要當作講粗口般扣5分 ;l/}Or2  
及在犯規會員POST出來
[ 此貼被hhhkkkhihi在2006-05-20 22:56重新編輯 ]
離線pplfo
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-05-20
引用第9樓~小斬斬~2006-05-20 22:34發表的“”:
好串o波~我最鍾意人咁串嫁啦(因為有得比人罰~)
G| QUujl  
遲早比人罰自己~~
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-05-20
引用第10樓hhhkkkhihi2006-05-20 22:44發表的“”:
唔好放粗口出黎!!! ffmG~$Yh_  
會當作"講粗口"般計算 l?[{?Luq  
請樓主不要放這些出來吧! f p v= P  
若不再改正 JYZ2k=zh  
.......
T7>4 8eH  
盡責的版主! I!|y;mh:it  
我知錯啦>< 咁宜家冇事啦^^ :Az8K)  
睇下我幅圖~
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-05-20
引用第12樓~小斬斬~2006-05-20 23:00發表的“”:
盡責的版主! ,|e}Y [  
我知錯啦>< 咁宜家冇事啦^^ +IwdMJ8&8  
睇下我幅圖~
Xtuhcdzu[  
喂~~ @rPI$ia1~  
係左邊仲有AR~= =" I#i?**  
知唔知係邊 ((Vj]I% ;  
唔好用"吹x"= ="
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-05-20
引用第13樓hhhkkkhihi2006-05-20 23:01發表的“”:
喂~~ 77+ | #< J  
係左邊仲有AR~= =" * eA{[  
知唔知係邊 Gh2#-~|cB  
唔好用"吹x"= ="
%GM>u2baw  
"吹咩"係粗俗左d,, n"(7dl?  
不過唔係粗口黎嫁喎~ BmJkt3j."  
其實"仆x"(廢事講~)都唔係粗口黎嫁喎~ ZrFr`L5F;  
hhhkkkhi~睇黎你d通識好屎下.... Bx+d3  
(唔係串你,,係料5好你d中文水平姐~等你唔好做文盲^^)
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-05-20
個圖幾好笑^^
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-05-20
引用第14樓~小斬斬~2006-05-20 23:11發表的“”:
"吹咩"係粗俗左d,, Ah*wQow  
不過唔係粗口黎嫁喎~ Y=9qJ`q  
其實"仆x"(廢事講~)都唔係粗口黎嫁喎~ F@<O;b#Ip  
hhhkkkhi~睇黎你d通識好屎下.... %Nl`~Kz9U  
.......
AU/#b(mI  
咦~~~我中文真係好差= =用中文教個D都係= =" itw{;j   
Gv; ;!sZ  
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-05-20
引用第16樓hhhkkkhihi2006-05-20 23:15發表的“”:
咦~~~我中文真係好差= =用中文教個D都係= ="
!Qcir&]C>  
唉,,,當我輸比你~ YwGH G{?e  
其實我地好似離哂題= =係唔係呢~ ^xt9pa$f  
講真,,我篇野打左........都要5分鍾嫁== jM]d'E?ZLA  
慢左啦~加埋上轉個圖喎
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-05-20
嚴格黎講個個都要扣分 1+a@k  
不過算la~~ mpAHL(  
都係傾緊你篇野= ="
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-05-20
引用第18樓hhhkkkhihi2006-05-20 23:27發表的“”: O |WbFf  
嚴格黎講個個都要扣分 NI.`mc6X d  
不過算la~~ w12}Rn8  
都係傾緊你篇野= ="
=!CU $g  
好彩,,避過一劫{汗~} UOt8Q0)}  
不過講真,,你覺得我寫成點~ Pw{"_g  
同埋,,我遲d個比提100lv,,我會寫岩比提~ nvt$F%+  
你讚唔讚成?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個