切換到寬版
  • 3158閱讀
  • 23回復

(分享)故事分享(隱藏故事) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線pplfo

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-05-27
(分享)故事分享(隱藏故事)
— 本帖被 牙奇 執行鎖定操作(2007-07-06) —
[sell=0]       (隱藏故事)只打到x鬼外傳上集: F9} zt 9  
x鬼: `@q\R-`  
...... M(^_/ 1Z  
(隱約見到一個影) iQJa6QF&:  
x鬼: ["O_ Phb|  
誰!給我出來! Ku RJo]  
比提: /78zs-  
呃...哥!是我! &6^ --cc  
x鬼:  Vp7d  
比提,鬼鬼祟祟x在樹後幹嘛? l4gF.-.GYF  
比提: L6?~<#-m\M  
不是啊!其實是有事找你,不過見你正想得入神... pCf9"LLer  
x鬼: HA J[Y3d<  
什麼事了? r6eZ-V`4  
比提: Gx7bV}&PN  
主子龐士有事找你商量 Kv9$c(~#  
x鬼: 3PjX;U|  
好,我一會就去 XU`ly3!  
比提: fsl ZJE  
哥,我先走了 ~.tl7wKkR/  
x鬼:  >akC  
*rgF[ :  
比提心想: y6dQ4Whv&  
哥又想起以往的事了 p[O\}MAd#  
x鬼心想: 28LBvJVq@  
先回去吧 fN1b+ d~*6  
k:&vW21E  
4@+']vN4  
v.&c1hKHb  
邪鬼: YV8PybThc  
啊!這個地方...難道是... 3ey.r%n  
鐵忠仁: _dY5qW1p  
x-我(隱藏故事)只打到x鬼外傳上集: e-Oz`qW~  
邪鬼: m-qu<4A/U|  
...... D^QL.Du,  
(隱約見到一個影) gyQPQ;"H$2  
邪鬼: 04WxV(fo'  
誰!給我出來! ? 'qyI^m@  
比提: V|hwT^h  
呃...哥!是我! r#A*{4wz  
邪鬼: S0Ur{!9\#^  
比提,鬼鬼祟祟x在樹後幹嘛? a/v]E]=qI  
比提: E/hT/BOPK  
不是啊!其實是有事找你,不過見你正想得入神... cij8'( "+!  
邪鬼: P(s:+  
什麼事了? [dR#!"6t  
比提: y^e3Gyk  
主子龐士有事找你商量 ] %ewxF  
邪鬼:  @M OaXe  
好,我一會就去 Lu~E5 ,  
比提: 6g\hQ\+Z}  
哥,我先走了 $|g ;  
邪鬼: gAh#H ?MM  
{{Qbu }/@  
比提心想: b9ud8wLE[  
哥又想起以往的事了 Uqz.Q\A  
邪鬼心想: qqJghV$Oj  
先回去吧 M}j[{wW3  
JljCI@  
2">de/jS  
^D]J68)#a  
邪鬼: blWtC/!Aq;  
啊!這個地方...難道是... Go!{@ xx>  
鐵忠仁: lX-i<0`  
x-我的劍術有待改進 p>O/H1US;  
莫x老: qX`Hi9ja  
忠仁,你又在xx劍術嗎? Y]=k"]:%  
鐵忠仁: "hQGk  
啊!是莫x老 (yes),我正在xx,因為要自身不斷鍛鍊,變得x強,這才可以有能力去x助別人,保衛-5x鎮- HYmUD74FR  
莫x老: lu6iU  
很好,很好 你們鐵(屋企)xx代代都x本鎮x樹良多,x難得的是,鐵x每一代都能夠培育出忠義之仕,實在是本鎮之光啊! C(9"59>{]y  
鐵忠仁: tUuARo7#  
x老過獎了! '=O1n H<  
村民: 8{]nS8i  
村長,大事不妙了!我們在後山發現了一隻妖怪的蹤影啊! D^2lb"3  
莫x老: @}19:A<'  
什麼!大家都沒事吧! !-N!Bt8;  
村民: qe'ssX;  
幸好我們發現得早,x是x跑了,但如果妖怪一直都在森林內,大家以後也不敢打獵了! &]Uo>Gb3!q  
莫x老: MD*dq   
唉...真x煩! "G-h8IN^O  
鐵忠仁: kxN O9w  
什麼!可惡的妖怪,膽敢在本鎮出現!?x老,妖怪的事就交給我去x,讓我為民xx u;]xAr1  
莫x老: Vhh=GJ  
現在一切都交給忠仁你了! 2X[oge0@  
鐵忠仁: #s81 k@#X  
x老你x心,忠仁一定不負所托!(遲d post多d)[/sell]
[ 此貼被飛龍仔在2006-05-31 20:14重新編輯 ]
2條評分
dwchan 威望 -40 1 2011-10-31
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-05-27
我以為係自己無意中發現嗰啲故事,回水
離線pplfo
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-05-27
引用第1樓stinky2006-05-27 18:35發表的“”: <ShA_+Nd  
我以為係自己無意中發現嗰啲故事,回水
."=p\:^j*  
你唔好叫我回水 \y:48zd  
因為你已經買了 xpO;V}M|  
睇過又叫我回水 tK .1 *  
咁你咪佔了張主題便宜! 8Z_ 4%vUBg  
我打左30分鐘架!
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-05-27
引用第2樓pplfo2006-05-27 18:45發表的“”:
你唔好叫我回水 DBB&6~;?  
因為你已經買了 ;Su-Y!&%  
睇過又叫我回水 CxjB9#  
咁你咪佔了張主題便宜! Y1I)w^}:  
.......
1=z[U|&R  
咁你唔好回啦,post啦
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-05-27
唔好笑(害得我沒了10 金錢)
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-05-27
引用第4樓風龍2006-05-27 19:40發表的“”: ^gvTc+|  
唔好笑(害得我沒了10 金錢)
}rfikm  
你同我都一樣 [QgP6f]=  
p.s:點解樓主要10炆
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-05-27
人地赤貧ar~~~~=0=
離線chansiuki

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-05-27
回水ar! hbx4[Pf  
一D都5好睇ge!
離線pplfo
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-05-27
引用第7樓chansiuki2006-05-27 19:57發表的“”: fI)XV7,X  
回水ar! 3s!6rT_=)d  
一D都5好睇ge!
M co:eE  
買左仲想我回水!唔比你呃我個post呀?
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-05-27
請改番d x鬼做邪鬼... '0+I'_(  
邪:一竹弓中(倉頡) #AGO~#aK  
同埋10蚊真係太貴... kS-BB[T  
改低少少 gFTU9k<  
(我唔洗錢睇=_=+)
我不想飛翔,只是沒有立足的地方。
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-05-27
睇落.... cj2Smgw&>  
唔值得收錢 Z3TCi7,m  
第1,你篇野又唔係作,只係抄番d劇情 zq</(5H  
第2,你好多字都x,完全唔知你講乜..
離線pplfo
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-05-28
引用第10樓飛龍仔2006-05-27 22:08發表的“”: . \a+m  
睇落.... 3J"`mQ  
唔值得收錢 _K#7#qp2  
第1,你篇野又唔係作,只係抄番d劇情 K7&]| ^M9  
第2,你好多字都x,完全唔知你講乜..
eW8cI)wU  
至小只有邪鬼同比提先有呀
離線samwong0122
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-05-28
回水呀!!!!   搞錯呀!!!!   一D都5好睇ge! @-)S*+8  
_]*[TGap  
呃我$10!!!! 回水呀!!!! 回水呀!!!! 回水呀!!!! 回水呀!!!! 回水呀!!!! 回水呀!!!!
離線pplfo
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-05-29
引用第12樓samwong01222006-05-28 22:13發表的“”: 4mY^pQ1=L  
回水呀!!!!   搞錯呀!!!!   一D都5好睇ge!
呃我$10!!!! 回水呀!!!! 回水呀!!!! 回水呀!!!! 回水呀!!!! 回水呀!!!! 回水呀!!!!
a)2l9  
一定係講一套做一套 ;VCV%=W<  
呃我主題
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-05-29
引用第11樓pplfo2006-05-28 00:01發表的“”:
至小只有邪鬼同比提先有呀
!pe[H*Cy  
但係唔係創作... 9J%O$sF  
此乃創作發表區...
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-05-29
e篇野,只可以用兩個字來形容:難明
離線louisex5308
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-05-30
唔係抄劇情區!我係版主都叫你回番水比人.....
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-05-30
10$?????我部腦比0$炸wor!! @ bvWqMa  
5=poe@1g  
P.S.我有邪鬼,一睇就知係邪鬼外傳既Story.......
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-05-30
我想扣分...咁樣呃人=0=好唔應該,d字又唔識打
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
離線牙宇

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-05-31
回水!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!