切換到寬版
  • 4339閱讀
  • 91回復

各位再見... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2007-08-15
錯一次洗唔洗咁呀.冇人冇做過錯事.唔好走啦,我支持你.
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2007-08-15
引用第40樓不二周助於2007-08-15 12:43發表的  :
錯一次洗唔洗咁呀.冇人冇做過錯事.唔好走啦,我支持你.

請你別只看表面
佢錯唔係問題!
但係佢唔認錯之外,仲要推錯處推向壇主和他人身上!

他說:無人通知我正式取消回覆少於某字數的版規
答:壇主已經在管理會議區通知左
他說:請先諗下有無人講過比我聽(不二周助你看到了嗎?他已經將錯處推向你和各版主等人身上!)
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2007-08-15
引用第41樓牙奇於2007-08-15 12:51發表的  :
請你別只看表面
佢錯唔係問題!
.......

算了~
既然如果真係佢既錯,都唔好再話佢了...
佢反正都將會離開呢個壇,無謂再咁做吧~
K49
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2007-08-15
引用第41樓牙奇於2007-08-15 12:51發表的  :
請你別只看表面
佢錯唔係問題!
.......

咁做錯事就一定要應既,如果佢知錯同講sor既,就唔好咁傷和氣啦
離線bella
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2007-08-15
呀哥呀..
人地都要走lor
冇謂搞到大家都唔開心喇
停止爭拗吧:)
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2007-08-15
引用第42樓炎黃子孫於2007-08-15 12:54發表的  :
算了~
既然如果真係佢既錯,都唔好再話佢了...
佢反正都將會離開呢個壇,無謂再咁做吧~
.......

我也是忍唔住才出聲!
他臨走還要將錯處推向別人身上!
他錯了不認還要推向別人身上,怕什麼人話?
引用第43樓不二周助於2007-08-15 12:55發表的  :

咁做錯事就一定要應既,如果佢知錯同講sor既,就唔好咁傷和氣啦

好似你咁講就好了!
可惜他不知錯之外還要把錯處推向別人身上呢!
我可以話你知,他絕對不會對任何人講sor
引用第44樓bella於2007-08-15 12:58發表的  :
呀哥呀..
人地都要走lor
冇謂搞到大家都唔開心喇
停止爭拗吧:)

阿妹,而家係我搞到大家唔開心咁話?!
而家係佢錯左唔認之外,還要將錯推向別人身上!
他一早認錯,根本一點事也沒有!

" love_miko,你別再自欺欺人!如果你是沒有錯,根本不用走!
我唔想講果句都要講了,你這算了畏罪潛逃嗎!?
[ 牙奇在2007-08-15 13:19重新編輯此帖 ]
離線bella
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2007-08-15
引用第45樓牙奇於2007-08-15 13:00發表的  :
好似你咁講就好了!
可惜他不知錯之外還要把錯處推向別人身上呢!
我可以話你知,他即對不會對任何人講sor

咁又係既..
我唔係話你搞到大家唔開心.

love miko:如果真係你錯既話
就應該向大家認錯..
無謂傷感情:))
[ bella在2007-08-15 13:13重新編輯此帖 ]
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2007-08-15
為了各會員免受love_miko的影響而錯怪了壇主和各版主的話,

我只好將成整事說出來!

首先,love_miko用全壇取消了的版規來扣會員的威望,

然後,總版主就叫love_miko睇下正式取消回覆少於某字數的版規個POST,

之後love_miko解釋說『當時的情況覺得真是有需要扣分,另外不夠字都覺得要扣,而且已經扣少了,只是因為那post真的不夠字』

到了這部份,請各位會員想一想!如果一個版主用不合理的理由來扣你分,你會怎樣想?

另外,由love_miko的解釋,他明知全壇取消了這個版規,仲可以說另外不夠字都覺得要扣,而且已經扣少了!由此可見,你不認錯已其一

下一部份:

上一部份說到love_miko經常說不夠字,所以壇主便問『幾多隻字才對?』

love_miko又作解釋『版規說不夠字也要回覆得有意義,個個人回覆沒有意義wo』

之後小聰便答『那麼你扣分原因便不要是不夠字唷』

love_miko又作解釋『"唔知wo"都唔係唔夠字?我兩樣都扣得佢!依家我只扣佢一樣only!你係咪想我扣埋佢』

各位會員,又到了這部份!love_miko在之前說『個個人回覆沒有意義』,之後又說『"唔知wo"都唔係唔夠字?我兩樣都扣得佢!依家我只扣佢一樣only』
他還說這個問題!都話正式取消回覆少於某字數的版規啊!你地話佢係咪好固執呢?

下一部份:
我簡單d講
love_miko話佢唔用不夠字版規也可以夠有理由去扣佢,而壇主便說『既然你已用了不夠字來扣
就不關無意義文章事,現你還用不夠字扣,但其他版主說已取消該項版規!會令會員混亂!』

love_miko又說『錯,係一齊的!』(這裡已經有個問題了!love_miko之前話佢只扣某會員一樣only,這麼而家又說係一齊扣的?)

之後兩人同樣說同樣的問題.............

再之後小聰說『壇主既意思只係話唔好用唔夠字原因黎扣,用無意義文章』

love_miko開始無理地話人了『唔洗做和事佬喇,你唔鐘意我出埋聲plx』(人地小聰說道理,你又話人『你唔鐘意我出埋聲』!)

小聰再說『咁唔通有人呢post,係用"你樣衰"黎扣!?』

love_miko 又說『跟本就不同的事,依家係無意義同唔夠字,』『無意義or唔夠字,另外你覺得邊個字好d隨便你,我只是根據我的分析去扣,唔鐘意快炒我』(在嚇壇主嗎?)

壇主『差不多喔,不夠字與你樣衰也不是版規之一』

戲肉來了!!!

love_miko說『你地又唔講改左,到依家有人話唔夠字你就比個錯處我踩,跟住話我,如果你點都要話同詞不當你要話我錯的說隨便,順手炒埋我!』
(又嚇壇主嗎,開始把錯處推向別人身上了『到依家有人話唔夠字你就比個錯處我踩,跟住話我』)

love_miko又說『我一早講左係你無出指引,加上你地之前話唔夠字如果係有意義唔洗扣,呢一點已經證明兩樣有關連,你唔比指引依家仲要話我錯』
哇,自己做錯左,仲話人無比指引!各會員看看吧!
壇主回返佢『甚麼指引?說過取消了難道聽不明?如果不夠字而無意義的就作無意義文章計算,我想那些回覆你都能理解,而且既然版規取消了,怎用這條版規扣?用了取消了的版規,難道不是你錯!?
,我高估了你的理解能力』

然後連總版也忍不住出聲『自已做錯左又唔認,咁你算點呀』

戲肉又來啦!!!

love_miko說『你有係我扣之前講咩,你連一改左既時候都無講,依家錯左就話我,你夠膽講多次你之前有講』
(改左無講!?一早在管理會議區說了!依家錯左就話你?錯左唔話你唔通話我啊?)

再之後牙迪說壇主『其實系你馬後炮姐,呢d野好睇個人判斷,你交得個版比佢做 佢就有權扣』
(想回一回『你交得個版比佢做 佢就有權扣』?有權扣係咪可以亂扣先?)
牙迪再說,連我都估唔到『更何況,佢呢件事上面佢根本冇錯』
哇,『佢根本冇錯』連咁ge說話都講得出,唉!!

love_miko說『依家無通知我,就咁比個post話有同我講就算,wo,勁』
壇主說『我比個post你不是通知各位,那是怎樣』
love_miko不認之外,還要把錯處推向別人身上
love_miko再說『你又不知道不是很多人成日上管理區,無事上去幹啥?!』『咁你無正式通知我請問我點知改新例啊,足球打波改規都有通知各個球隊啦,你有麼?!』
(回佢第一句先,只可版主等人入管理會議區,你連身為版主都唔入,還做什麼版主!回第2句,這是ibbs不是足球打波)
love_miko說『唔係個個好似你咁得閒,我日日都上黎做咩,今日唔知聽日事,我又點知你點啦啦又彈左個post出黎,又唔pm我,又唔msn我,我身為果區既版主你都唔講,就算係咁而你都pm下我,你有咩』
又推向別人身上了
love_miko又說『你依家好似係足協改例唔通知d球隊咁囉』
(想講ibbs關足協改例咩事?』

love_miko說『我覺得你咁做對我更加屈囉』
(自己做錯仲話人屈佢)

戲肉又來了

love_miko說『真理永不長存,壇主玩哂,好野,馬後炮先黎惡人先告狀』
(拿拿拿,他自己錯了還去話人地)

最後想各位會員看清事實!
[ 牙奇在2007-08-15 14:30重新編輯此帖 ]
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2007-08-15
引用第47樓牙奇於2007-08-15 14:22發表的  :
為了各會員免受love_miko的影響而錯怪了壇主和各版主的話,
我只好將成整事說出來!
.......

等我回左先再睇=.=
你打多幾耐呀D字
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2007-08-15
引用第48樓牙暗於2007-08-15 14:30發表的  :
等我回左先再睇=.=
你打多幾耐呀D字

我打左1個幾鐘到
我打咁內都係唔想會員誤會和錯怪壇主和各版主,,

重POST篇野:

我只好將成整事說出來!

然後,總版主就叫love_miko睇下正式取消回覆少於某字數的版規個POST,

之後love_miko解釋說『當時的情況覺得真是有需要扣分,另外不夠字都覺得要扣,而且已經扣少了,只是因為那post真的不夠字』

到了這部份,請各位會員想一想!如果一個版主用不合理的理由來扣你分,你會怎樣想?

另外,由love_miko的解釋,他明知全壇取消了這個版規,仲可以說另外不夠字都覺得要扣,而且已經扣少了!由此可見,你不認錯已其一

下一部份:

上一部份說到love_miko經常說不夠字,所以壇主便問『幾多隻字才對?』

love_miko又作解釋『版規說不夠字也要回覆得有意義,個個人回覆沒有意義wo』

之後小聰便答『那麼你扣分原因便不要是不夠字唷』

love_miko又作解釋『"唔知wo"都唔係唔夠字?我兩樣都扣得佢!依家我只扣佢一樣only!你係咪想我扣埋佢』

各位會員,又到了這部份!love_miko在之前說『個個人回覆沒有意義』,之後又說『"唔知wo"都唔係唔夠字?我兩樣都扣得佢!依家我只扣佢一樣only』
他還說這個問題!都話正式取消回覆少於某字數的版規啊!你地話佢係咪好固執呢?

下一部份:
我簡單d講
love_miko話佢唔用不夠字版規也可以夠有理由去扣佢,而壇主便說『既然你已用了不夠字來扣
就不關無意義文章事,現你還用不夠字扣,但其他版主說已取消該項版規!會令會員混亂!』

love_miko又說『錯,係一齊的!』(這裡已經有個問題了!love_miko之前話佢只扣某會員一樣only,這麼而家又說係一齊扣的?)

之後兩人同樣說同樣的問題.............

再之後小聰說『壇主既意思只係話唔好用唔夠字原因黎扣,用無意義文章』

love_miko開始無理地話人了『唔洗做和事佬喇,你唔鐘意我出埋聲plx』(人地小聰說道理,你又話人『你唔鐘意我出埋聲』!)

小聰再說『咁唔通有人呢post,係用"你樣衰"黎扣!?』

love_miko 又說『跟本就不同的事,依家係無意義同唔夠字,』『無意義or唔夠字,另外你覺得邊個字好d隨便你,我只是根據我的分析去扣,唔鐘意快炒我』(在嚇壇主嗎?)

壇主『差不多喔,不夠字與你樣衰也不是版規之一』

戲肉來了!!!

love_miko說『你地又唔講改左,到依家有人話唔夠字你就比個錯處我踩,跟住話我,如果你點都要話同詞不當你要話我錯的說隨便,順手炒埋我!』
(又嚇壇主嗎,開始把錯處推向別人身上了『到依家有人話唔夠字你就比個錯處我踩,跟住話我』)

love_miko又說『我一早講左係你無出指引,加上你地之前話唔夠字如果係有意義唔洗扣,呢一點已經證明兩樣有關連,你唔比指引依家仲要話我錯』
哇,自己做錯左,仲話人無比指引!各會員看看吧!
壇主回返佢『甚麼指引?說過取消了難道聽不明?如果不夠字而無意義的就作無意義文章計算,我想那些回覆你都能理解,而且既然版規取消了,怎用這條版規扣?用了取消了的版規,難道不是你錯!?
,我高估了你的理解能力』

然後連總版也忍不住出聲『自已做錯左又唔認,咁你算點呀』

戲肉又來啦!!!

love_miko說『你有係我扣之前講咩,你連一改左既時候都無講,依家錯左就話我,你夠膽講多次你之前有講』
(改左無講!?一早在管理會議區說了!依家錯左就話你?錯左唔話你唔通話我啊?)

再之後牙迪說壇主『其實系你馬後炮姐,呢d野好睇個人判斷,你交得個版比佢做 佢就有權扣』
(想回一回『你交得個版比佢做 佢就有權扣』?有權扣係咪可以亂扣先?)
牙迪再說,連我都估唔到『更何況,佢呢件事上面佢根本冇錯』
哇,『佢根本冇錯』連咁ge說話都講得出,唉!!

love_miko說『依家無通知我,就咁比個post話有同我講就算,wo,勁』
壇主說『我比個post你不是通知各位,那是怎樣』
love_miko不認之外,還要把錯處推向別人身上
love_miko再說『你又不知道不是很多人成日上管理區,無事上去幹啥?!』『咁你無正式通知我請問我點知改新例啊,足球打波改規都有通知各個球隊啦,你有麼?!』
(回佢第一句先,只可版主等人入管理會議區,你連身為版主都唔入,還做什麼版主!回第2句,這是ibbs不是足球打波)
love_miko說『唔係個個好似你咁得閒,我日日都上黎做咩,今日唔知聽日事,我又點知你點啦啦又彈左個post出黎,又唔pm我,又唔msn我,我身為果區既版主你都唔講,就算係咁而你都pm下我,你有咩』
又推向別人身上了
love_miko又說『你依家好似係足協改例唔通知d球隊咁囉』
(想講ibbs關足協改例咩事?』

love_miko說『我覺得你咁做對我更加屈囉』
(自己做錯仲話人屈佢)

戲肉又來了

love_miko說『真理永不長存,壇主玩哂,好野,馬後炮先黎惡人先告狀』
(拿拿拿,他自己錯了還去話人地)

最後想各位會員看清事實!
離線小聰

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2007-08-15
事實就是如此
睇野唔根睇得太表面
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2007-08-15
算了,就當比次機會佢啦 睇我面份上@_@,好多人都做錯野,佢只係張事情惡化姐,只要佢講sorry,件事解決了.唔好再張件事最度惡化啦@_@
離線bella
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2007-08-15
WA..
有錯就要認喇..
比次機會佢..
佢都走lor=]
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2007-08-15
引用第51樓不二周助於2007-08-15 14:43發表的  :
算了,就當比次機會佢啦 [表情] 睇我面份上@_@,好多人都做錯野,佢只係張事情惡化姐,只要佢講sorry,件事解決了.唔好再張件事最度惡化啦@_@

你根本就唔明
唔係話唔想比機會佢
係佢唔比機會自己
佢一早認錯根本就冇事
係佢而家迫我講哂成件事出來
我也是不想會員怪錯壇主和各版主們而已
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2007-08-15
引用第53樓牙奇於2007-08-15 14:46發表的  :
你根本就唔明
唔係話唔想比機會佢
係佢唔比機會自己
佢一早認錯根本就冇事
.......

呢家件事最緊要係大事化小,小事化無吧
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2007-08-15
引用第54樓不二周助於2007-08-15 15:06發表的  :
呢家件事最緊要係大事化小,小事化無吧

好似你咁講殺人當傷人,傷人當無事
你認為可以嗎?
他走了,事情還可告一段落....
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2007-08-15
引用第55樓牙奇於2007-08-15 15:09發表的  :
好似你咁講殺人當傷人,傷人當無事
你認為可以嗎?
他走了,事情還可告一段落....

佢真係走左@@?咁應該可以del post
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2007-08-15
引用第56樓不二周助於2007-08-15 15:10發表的  :
佢真係走左@@?咁應該可以del post

他真係走左就好了
但恐怕不是...
他說不好del post=_=
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2007-08-15
引用第52樓bella於2007-08-15 14:45發表的  :
WA..
有錯就要認喇..
比次機會佢..
佢都走lor=]

係囉...
無謂做到咁絕吧~
佢反正都會走,唔好再話佢了~
搵人鎖post吧~
呢個係最好既方法
K49
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2007-08-15
引用第57樓牙奇於2007-08-15 15:13發表的  :
他真係走左就好了
但恐怕不是...
他說不好del post=_=

老兄...
凡事留一線,日後好相見!
邊個岩邊個錯都過去左....件事既結果都出左...
人家只想跟大家逆再見而已....
不用做到這樣...
就算佢係唔岩...你都唔洗咁...
得饒人處且饒人!