切換到寬版
  • 3128閱讀
  • 58回復

請大家來評下理 關於GM送終極魔比人一事 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線grandb59024
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2007-08-21
係人都覺得5公平la,冇lala送人物,對係動漫節d等左耐先買的人好5公平
離線炎仔仔
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2007-08-21
講真好唔公平啦e個人物可以講得好小人有佢咁就可以有終極魔人?個gm係咪傻嫁又唔見佢比核爆我佢叫咩名呀上u1話x佢都得啦
<--唔該真龍在天
離線sfreedom
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2007-08-22
i heard he got fired la
離線peter9_14
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2007-08-22
咪係!十分不公平lu~
佢有,我沒!~~=o=
離線peter9_14
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2007-08-22
打比GM,投訴LU!
周周 真擔心!
離線k之仔
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2007-08-22
引用第28樓牙痴於2007-08-21 10:01發表的  :
先到先得 好IBBS會員送野比人咁 手快有手慢冇

根本就唔同層次~ GM送野既正常程序係要出通告先既,咁bbs會員送野洗唔洗置頂 / 出通告?????
離線k之仔
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2007-08-22
引用第37樓game999king於2007-08-21 14:02發表的  :
唔應該
一係送哂俾所有人
一係唔好有
如果唔係咁會好唔公平

絕對同意~  一係全世界有,一係乜q都冇 !
離線yangguo
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2007-08-22
呢個世界係咁唔公平架啦,人地GM 淨係鍾意送俾周周你都吹佢唔漲架。最唔順就係條周周周圍同人講,係度哂命...
離線kingkong018
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2007-08-22
好似有人打個去...話係gm活動 = =
離線zack
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2007-08-22
我覺得好似最唔鋸係你...想要都係你....
離線法伊
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2007-08-22
試問一聲

如果得到終極魔的人是樓主

樓主還會開這個post嗎
離線zack
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2007-08-22
係lo 佢唔抵得人地渣
離線周周

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2007-08-22
Oh my friend hi

唔好意思
第一. 我本身唔識果個有問必答GM
第二. 佢唔係收左我錢 收左我錢都唔會o係條街度講啦 諗下野啦樓主 -hihi
第三. 我梗係唔係最快講我要就送啦 =ss= 我要呢兩個字 邊個唔識打呀 你不如問下在場人士啦 -hihi
你地又唔知內情又o係度嘈 果日係 個GM問我地玩唔玩遊戲 鬥快打字 佢打一句 邊個最快重覆就贏
講到明送終極魔~ 唔關我事 咁佢話邊個玩 個個都話我要玩我要玩

跟住佢就叫d人大聲d - - 全部人即刻狂我玩我玩 orz
跟住就開始 佢問我地ready未

跟住佢打左句長度大約咁既句字 : 「xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx」
我係最快 而且完全冇打錯字既人
跟住有個人打得都ok快但慢過我而且有幾隻字唔識打打左個x字

so有人見到我最快咪同個GM講我最快囉 -hihi
而且唔比我d玩家又話個GM係昆狗 [汗 - - " ]
所以咪比我囉

我無o係ibs話過我有終極魔喎 無得罪過閣下喎 So what do you want now? 唔係想我借ac掛 -hihi
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2007-08-22
引用第52樓周周於2007-08-22 11:58發表的  :
唔好意思
第二. 佢唔係收左我錢 收左我錢都唔會o係條街度講啦 諗下野啦樓主 -hihi
.......

OK,周周係gm活動嬴左終極魔,
大家唔好再嘈了
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2007-08-22
我極唔同意咁做
咁樣做姐係叫玩家無時無刻都要留意住GM
平時我見到GM都唔會SO佢
今次咁做我覺得好過份
有咩理由唔係搞活動無啦啦送野又唔DOWN聲?
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2007-08-22
你地呀
見gm送野比人就眼紅
好心咪咁小氣好嗎?

離線zack
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2007-08-22
引用第55樓汝吾之於2007-08-22 19:23發表的  :
你地呀
見gm送野比人就眼紅
好心咪咁小氣好嗎?

好同意呀= =我就係咁既意思
離線abcabc
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2007-08-22
1條評分
離線k之仔
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2007-08-23
引用第52樓周周於2007-08-22 11:58發表的  :
唔好意思
.......

即係呢,你唔好講到你個ac 好似鑲金咁先得架,有終極魔咁又點,玩完你個ac識飛咩~你講野真係收歛下啦,你d咁既語氣,真係想人据你都幾難!    調番轉黎睇,如果隻終極魔唔係送比你既話,難保你都會眼紅人地啦,你自己問心, 其實呢件事最大問題係個GM, 矛頭都唔係直指落你度,你咁興做乜~ 唔公平都係話個GM唔公平jei,又唔係話緊你,岩唔岩先,  仲有,人地sd信 / 打電話去u1 都係想反映下佢地既感受,又唔係叫人封你ac / 沒收番隻終極魔 . 講真,終極魔有邊個唔想玩,我都想玩,不過就絕對唔係玩你ac果隻lo . 你講親句句都話人地想借你ac,最起碼我係第一個唔會借你ac既人,ok ?? do you understand ?? 
唔好話你想借個ac比人晒下命~~hihi