切換到寬版
  • 3378閱讀
  • 44回復

[分享]希望大家不要再說茱迪很弱.\/. [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2007-08-28
引用第18樓joker於2007-08-28 17:01發表的  : 8dA/dMQ  
就算伏虎勢格得到冰火飛馳,到格吳到極地大火山la @n c!(P7_  
仲有炎冰重炮,連環冷凍波,連環火焰彈都可以屈 _-!6@^+  
如果係同技術既話,茱迪無 可能夠天魔打 以上係我既意見 CIaabn  
[表情]
6wu/6DO   
曾經有人用茱迪頭兩招閃過連環冷凍波和連環火焰彈= =炎冰重炮十分易避...極地大火山起手很慢,要避過不是難事。
離線星之云
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2007-08-28
引用第20樓陸道於2007-08-28 17:49發表的  :
曾經有人用茱迪頭兩招閃過連環冷凍波和連環火焰彈= =炎冰重炮十分易避...極地大火山起手很慢,要避過不是難事。
樓主..我睇完後,,覺得你係一個講野好有道理既人..好野呀..你令我覺得玩茱迪會玩得好開心..唔該^^
〥極急放一個*150*已異轉迪雲〥有終昇..一轉招差真龍波!放200$HK!!,,
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2007-08-28
引用第21樓星之云於2007-08-28 17:53發表的  : :ox CF0Y  
樓主..我睇完後,,覺得你係一個講野好有道理既人..好野呀..你令我覺得玩茱迪會玩得好開心..唔該^^
pqr" x2=.  
今日同個卓男打,佢出高熱死光,我用破風勢閃過左...
離線星之云
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2007-08-28
引用第22樓陸道於2007-08-28 17:55發表的  :
今日同個卓男打,佢出高熱死光,我用破風勢閃過左...
勁啊..你話豬迪會唔會出異轉@@?
〥極急放一個*150*已異轉迪雲〥有終昇..一轉招差真龍波!放200$HK!!,,
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2007-08-28
引用第23樓星之云於2007-08-28 17:57發表的  : 24Fx x9 g  
勁啊..你話豬迪會唔會出異轉@@?
m+=!Z|K  
不過茱迪要出異轉,有排先有,撒卡都未出= =
離線joker
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2007-08-28
引用第20樓陸道於2007-08-28 17:49發表的 :
:9b RuUm  
=-qsz^^a-  
茱迪的招 也很易避【除崩山破難dd】 極地大火山起手雖慢 但 格招力強
離線星之云
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2007-08-28
引用第24樓陸道於2007-08-28 18:00發表的  :
不過茱迪要出異轉,有排先有,撒卡都未出= =
100%期待>口<:
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2007-08-28
引用第25樓joker於2007-08-28 18:05發表的  :
茱迪的招 也很易避【除崩山破難dd】 極地大火山起手雖慢 但 格招力強
d]E vC>  
應該沒有人會和極地大火山格吧!正常人都會避開= =
離線奧龍
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2007-08-28
係佢個茱迪超屈!狂出連技!
離線日月0001
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2007-08-28
茱迪d招 外黎連技 好恐怖
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2007-08-28
引用第29樓日月0001於2007-08-28 19:33發表的  : mo[<4U ks  
茱迪d招 外黎連技 好恐怖
)C]&ui~1  
同意= =奧龍他的卓男比我頭兩招屈死了~
離線日月0001
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2007-08-28
引用第30樓陸道於2007-08-28 19:35發表的  :
同意= =奧龍他的卓男比我頭兩招屈死了~
Y{vwOs  
你試下 出完破風勢唔出乘風腿  再出崩山破OR英刀
離線日月0001
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2007-08-28
其實  茱迪招 伏虎勢  同霸王流星拳  攻擊力一樣
離線亞飆wraind
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2007-08-28
認同樓主的見解@@ RF~Ofi  
其實格鬥遊戲不像別的類型的遊戲,數值決定不了一切,運氣更不用說,勝負關鍵往往取決於技術及戰略運用,高階的玩家和人對戰時也會懂得運用心理,LFO比以往的LF不平衡,好些玩家總有錯覺高攻、格招強、配點好就等同強,於是屈機的人和小白就出現了,又有誰想過LF1的Freeze能夠輕易打敗邪鬼,LF2的Rudlof可以不出任何招0 MP消秏零傷打贏闖關,甚至Template也可以零傷打倒Julian、Firzen這些魔王級的角色?
全ac角色重練中-.-,目前主力—龍翼
離線beggar
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2007-08-28
茱迪係女仔黎架-.-?
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2007-08-28
引用第31樓日月0001於2007-08-28 20:02發表的  :
你試下 出完破風勢唔出乘風腿  再出崩山破OR英刀
P}hY {y'  
我沒有茱迪任何抽卡招= =,不過我很清楚茱迪任何招式的優點、缺點等...你說的連技,屈得可怕=  =由其是禿鷹腳刀=  = vXWsF\g  
引用第33樓亞飆wraind於2007-08-28 20:08發表的  : slge+xq\J  
認同樓主的見解@@ %l:|2s:  
其實格鬥遊戲不像別的類型的遊戲,數值決定不了一切,運氣更不用說,勝負關鍵往往取決於技術及戰略運用,高階的玩家和人對戰時也會懂得運用心理,LFO比以往的LF不平衡,好些玩家總有錯覺高攻、格招強、配點好就等同強,於是屈機的人和小白就出現了,又有誰想過LF1的Freeze能夠輕易打敗邪鬼,LF2的Rudlof可以不出任何招0 MP消秏零傷打贏闖關,甚至Template也可以零傷打倒Julian、Firzen這些魔王級的角色?
M U?{?5  
Freeze能夠輕易打敗Julian這個我知,但Template也可以零傷打倒Julian、Firzen這些魔王級的角色,我可不能@@ 97Zk P=Cq  
引用第34樓beggar於2007-08-28 20:38發表的  : Wm)-zvNY;  
茱迪係女仔黎架-.-?
NFY|^*bll  
她是女孩子來的!
離線暗·死神

發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2007-08-28
講真ar@@ uNe}"hs  
如果同波打佢.. =t3vbV  
佢冇咩win ga % wo
離線日月0001
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2007-08-28
引用第33樓亞飆wraind於2007-08-28 20:08發表的  : _W0OM[  
認同樓主的見解@@ CKv&Re  
)=jT_?9b   
同意  用rudlof 係lf2 玩對決  禁f6 .....玩哂 A\".t=+7  
回:茱迪係連技方面係一流...又過要小心伏虎勢係 唔倒地
離線亞飆wraind
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2007-08-28
想不到樓主也是LF的玩家=) +0]'| tF>  
2m_'z  
引用第37樓日月0001於28-08-2007 21:06發表的  :
同意  用rudlof 係lf2 玩對決  禁f6 .....玩哂 u3]Uxy  
回:茱迪係連技方面係一流...又過要小心伏虎勢係 唔倒地
[{`)j  
>[LF2的Rudlof可以不出任何招0 MP消秏零傷打贏闖關] Bul.RCP'  
X[V?T>jsM  
F6的話,有意思嗎?
[ 亞飆wraind在28-08-2007 22:39重新編輯此帖 ]
全ac角色重練中-.-,目前主力—龍翼
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2007-08-28
講得幾好,我都好認同,但係樓主諗下,雖然茱迪唔算廢,但係其他角色比起之間,係勁好多...
快速回復
限100 字節

上一個 下一個