切換到寬版
  • 4040閱讀
  • 10回復

[原創]個人對陸道的分析:)(修正版本) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線可樂

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-01-23
8sjHQ)<  
忍者陸道,有招就好勁:)無招就好廢:( iF_r'+j  
HP 650 每加1點+5HP  Dmv  
MP 650 每加1點+4.5MP $cpQ7  
SP 780 每加1點+5SP kkBV;v%a  
STR 12 每加10點+12點STR =28H^rK{  
DEF 9 每加10點+9點DEF 1eyyu!  
AGI 16 每加10點+16點AGI BG?2PO{  
係5大主角撞到既路人甲:( d能力值比起5大主角勁(除攻擊防禦):)! h _7;UQH  
陸道主要也是高速戰鬥形的角色… KA{DN!  
]4Yb$e`  
?$&rC0 t  
<l s/3!  
>W]"a3E  
-:p1gg&  
回天腿 +PXfr~ 4  
消耗能力 學習點數 附加效果 86 /i~s  
150MP   80       浮身 ieLN;)Iy^  
學習方法:開創角色 c&?H8G)x  
也是擋下時用作反擊吧…起手都算快…所以反擊唔錯 )"3oe ?  
E=~WQ13Q  
4k?JxA)  
`lh?Z 3W  
分身術   K]*ERAfM%m  
消耗能力 學習點數 附加效果 !J(,M)p!  
250MP 130     召喚COM ITqigGan%  
學習方法:開創角色時 bme#G{[)Y  
分身術…好想是陸道最好用的一招吧…但好像有點兒…屈機==" <21^{ yt1  
分身學到的招:1LV. 衝風標   40LV回天腿 98LV.追十 `*9FKs  
召換分身:自己1LV.有1個     30LV. 2個     60LV.3個 \R6T" U  
以上資料問朋友拿番黎 R M+K":p  
0Lz56e'j  
AS"|r  
tYNt>9L|  
衝風標 Wq&c,H  
消耗能力 學習點數 附加效果 m]}"FMH$  
150MP 100       沒有 (s*Uz3 sq  
學習方法:打羸富士湖畔 &r%^wfp  
貫穿可以同時打大量敵人吧…但太容易比反彈…反令自己受重傷…  y] r~v  
<).qe Z  
^X'7>{7Io  
Z4 zMa&  
追魂十字斬 G.ARu-2's  
消耗能力 學習點數 附加效果 'w q:F?viF  
400MP 200       沒有 ^52R`{  
忍者仔最高攻既招式:0十分好用…但好容易比格到…所以我認為冰封人地再出咁會好d eV+wnE?SB5  
學習方法:抽LFO對戰咭 g)6 k?Y  
l hp:.  
$ rnr;V  
zV Li  
Y6;9j=[  
五連鏢 G'C^C[_W  
消耗能力 學習點數 附加效果 SLA~F?t  
350MP 220       沒有 N!&VBx^z  
學習方法:購買ver3.0豪華包附送 :@A;!'zpL  
可能你覺得衝風廢…但五連一定唔廢…講真…你反到一炮…做晒4炮…個忍者仔仲有9成機會閃開…所以五連係超好用 OWfj<#}t+  
`;2`H, G'  
Xn'>k[}<k  
19`0)pzZ*P  
忍流化雨 JN-8\ L  
消耗能力 學習點數 附加效果 U*h)nc  
500MP 340       沒有 \eN/fTPm  
學習方法:抽LFO對戰咭 0DT2qM[,  
令人石化的技能…有於都要幾近身下…所以出時要小心,不過速度十分快,但面戰虎翔霸系列就有小小危險 Px&Mi:4tG  
boB{Y7gO4  
學習方法: mU>* NP(L  
kakWXGeR  
$gK>R5^G>  
追魂十字斬→→忍流化雨→→五連鏢→→回天腿→→分身術→→衝風標(e個學到分身差不多100級:)分身會用追魂了:)) IH:Cm5MV  
$ {eh52)`  
無左照減:) bdhgHjz  
r(CL=[  
建議配點分析: z{WqICnb  
加agi到100,爆攻擊力,爆防禦力,然後2000sp,再加番爆agi,然後hp,mp自己分點
[ 此貼被可樂在2006-09-03 10:52重新編輯 ]
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-01-23
嗯~幾好~
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-01-24
我都認同呀!!!!

離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-01-24
我用狂龍斬都會將非洲蜜蜂殺死la~
離線幻影ζ
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-01-24
我超昇too
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-01-25
引用第4樓幻♂影2006-01-24 22:44發表的「」: &5<lQ1  
我超昇too
8Qh/=Ir  
HY:n{= o  
全部都係前衝/上衝式,無拋物式的招式能夠秒殺密鋒~
離線hihi
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-01-30
y my 陸道only can分1 people
嘿.....
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-01-30
引用第6樓hihi2006-01-30 20:32發表的「」: 2_Qzc&"[ 4  
y my 陸道only can分1 people
03PVbDq-  
因為分身既人數係因LV而定的~ Hw Is7  
愈高LV既陸道會召得愈多陸道的~
離線凡星
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-03-10
引用第0樓可樂2006-01-23 20:49發表的「個人對陸道的分析:)」: LLE~V~j  
個人對悟地既技巧:)爆攻,爆防,爆hp,爆sp,爆agi H_Yy.yi  

{2nXItso  
.......
O]>Or3oO  
爆唔爆mp ar?
我個~FredChan~准將lu
好想好想要准重,但係唔夠錢@@仲要一千萬左右
離線凡星
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-03-10
引用第9樓~louisex~2006-03-10 13:34發表的「」:
爆唔爆mp ar?
>iCMjT]4  
我覺得爆mp 先再 爆sp 會好d!!
我個~FredChan~准將lu
好想好想要准重,但係唔夠錢@@仲要一千萬左右
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-03-10
引用第10樓~louisex~2006-03-10 13:35發表的「」:
我覺得爆mp 先再 爆sp 會好d!!
Mf *qr9*  
$$4% .J26Z  
咁點解呢???

快速回復
限100 字節

上一個 下一個