切換到寬版
  • 2709閱讀
  • 20回復

[教學]指教玩小丹的玩家 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線羽翼真理

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-09-21
指教玩小丹的玩家
如想知小丹點用得好就問我. taDe^Ist j  
我用小丹是主加速度攻擊和守的.因為小丹要強就要速高.攻高.這才升級升得快喔! 有關小丹戰術/技術問題你們可以問我,大家可以叫我做:李小龍/真理兄
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-09-21
未知小弟有冇機會領教一下呢? e"1mdw"  
我玩bank ser

離線
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-09-21
D點點樣加同著咩裝比較好,學招次序係咩,仲有用D屈既人打,用咩招比較好 Rhlm  
邊D點爆左會好D?一開始要加D咩,之後又加D咩? `?^<r%*F.  
thx zgS)j9q}  

放天龍95lv廢逍遙ac一個.仲有其他野..有意pm
離線羽翼真理
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-09-21
回汝吾之:如你想的說我便可以在msn教你 p]e.E`'S  
<}mA>c'k  
回狼:D點點樣加同著咩裝比較好個人喜歡.如你想升lv的你就攻和元力,如你想vs你就攻.守.速都要,學招次序係咩先學真旋.之後真豹,豹影.昇天,氣功.旋風/奧義/百烈,仲有用D屈既人打,用咩招比較好如是對手是好像亨利的就用真豹鎖位.如是迪雲的就用真旋捉位再加真豹/如你守是低的(400以下)你就多用氣功波 邊D點爆左會好D?真豹.真旋一開始要加D咩HP:1500  MP:1500 SP:1500 STR 400 DEF 400 AGI 190-210      異轉就:HP加到3000-3200   MP:2800  SP:1700  STR:600 DEF:600  AGI:210...如果仲有你就加HP/SP,  
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-09-22
引用第3樓羽翼真理於2007-09-21 21:59發表的  : Qc X w -  
回汝吾之:如你想的說我便可以在msn教你
回狼:D點點樣加同著咩裝比較好個人喜歡.如你想升lv的你就攻和元力,如你想vs你就攻.守.速都要,學招次序係咩先學真旋.之後真豹,豹影.昇天,氣功.旋風/奧義/百烈,仲有用D屈既人打,用咩招比較好如是對手是好像亨利的就用真豹鎖位.如是迪雲的就用真旋捉位再加真豹/如你守是低的(400以下)你就多用氣功波 邊D點爆左會好D?真豹.真旋一開始要加D咩HP:1500  MP:1500 SP:1500 STR 400 DEF 400 AGI 190-210      異轉就:HP加到3000-3200   MP:2800  SP:1700  STR:600 DEF:600  AGI:210...如果仲有你就加HP/SP,  
pm}_\_  
教沒用, 不如實戰吧

離線≧影≦
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-09-22
我果個小丹係law升到132就冇心機升了 4f213h  
其實小丹應該點up同著咩裝,加咩點好 ?R@u'4yK  
小丹真係好難升 V4*/t#L/  
有d意見比我嗎

離線623
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-09-22
回 1樓(汝吾之) 的帖子
我覺得小丹好難升... dY?>:ce  
Z(ToemF)hi  
ps:汝吾之,我都係玩bank的,你叫乜名,我叫破滅x ...
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-09-22
Re:回 1樓(汝吾之) 的帖子
引用第6樓623於2007-09-22 12:42發表的 回 1樓(汝吾之) 的帖子 : B5qlU4km&  
我覺得小丹好難升...
ps:汝吾之,我都係玩bank的,你叫乜名,我叫破滅x ...
{G-y7y+E  
我用ex的 Z"9D1Uk  
名係 :  火霧戰士既英文名

離線蕭迪鋒
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-09-23
下...咁加法...?
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-09-23
小丹vs用氣功波好屈 n{z!L-x^b  
600攻200mp黎講攻好高 4u]>$?X1_  
識用可以連中幾下(幾食多血 百烈腳+幾下氣攻) %H7H0 %qW  
升lv我主要用 百烈腳屈佢埋牆再出真旋+拳(大約出一下真旋+頂多兩下連拳就ko到) ;<s0~B#9}  
真豹個波都高攻 但波只可以打一條友 個爆炸唔高攻的 g$9s} \6B  
又要600mp 升lv冇乜用 Ft 2u&Rtx  
}b]z+4U a(  
vs主要用 百烈腳 氣攻波 昇天腿 旋風腿 ~ =c[?:  
用得熟勁爽 可以狂追住人打
離線羽翼真理
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-09-23
回≧影≦ :如果你想升lv你就用攻擊力比較高的裝吧.注意!!mp都要在3000以上啊
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-09-24
引用第10樓羽翼真理於2007-09-23 14:17發表的  : Q1u/QA:z7  
回≧影≦ :如果你想升lv你就用攻擊力比較高的裝吧.注意!!mp都要在3000以上啊
hH=}<@z   
實戰先係重要, 有冇興趣搵日同我玩番場

離線羽翼真理
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-09-24
你是什麼ser的?如你喜歡我換受你的戰書
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-09-24
Re:回 1樓(汝吾之) 的帖子
引用第6樓623於2007-09-22 12:42發表的 回 1樓(汝吾之) 的帖子 : .}ePm(  
我覺得小丹好難升...
XAw0Nn   
其實唔係好難升 xmNs<mz  
如果你有心升的說= =
http://ibbs.hk/?u=6678          
↑↑Cick入去即可獲得LFO閃卡序號一組↑↑
離線阿剎
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-09-24
Re:Re:回 1樓(汝吾之) 的帖子
引用第13樓s023241於2007-09-24 18:16發表的 Re:回 1樓(汝吾之) 的帖子 :
其實唔係好難升 bd)'1;p  
如果你有心升的說= =
28x:]5=jb  
有心都唔一定易升
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-09-24
引用第12樓羽翼真理於2007-09-24 16:21發表的  : 0S2/,[-u+  
你是什麼ser的?如你喜歡我換受你的戰書 [表情]
Q:U>nm>xA  
bank hI 1or4V  
不過ser唔重要 Yaj}_M-  
因為有過ser呢樣野

離線s023241

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-09-24
Re:Re:Re:回 1樓(汝吾之) 的帖子
引用第14樓阿剎於2007-09-24 18:17發表的 Re:Re:回 1樓(汝吾之) 的帖子 :
有心都唔一定易升
-car>hQq  
有心就升到架啦!!
http://ibbs.hk/?u=6678          
↑↑Cick入去即可獲得LFO閃卡序號一組↑↑
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-09-24
引用第0樓羽翼真理於2007-09-21 21:36發表的 指教玩小丹的玩家 : AQwai>eL  
如想知小丹點用得好就問我. q_cP<2`@V  
我用小丹是主加速度攻擊和守的.因為小丹要強就要速高.攻高.這才升級升得快喔! 有關小丹戰術/技術問題你們可以問我,大家可以叫我做:李小龍/真理兄
1my1m  
唔通你係boc二百幾lv個李小龍??? 0f#xy S 3  
我都有玩嫁 %,(X R`  
一齊研究啦
離線monkey2007
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-09-24
羽翼真理你唔係叫我叫你做丹丹咩我係狂虎-悟地呀 Si@ 6'sw  
我真係估唔到全ser第一會係你lo,仲有你個小丹之前幫過我其他人物我見你出一下真豹,dmp冇左4分1
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-10-01
小丹都唔錯- - 8N+T=c  
我玩std 叫DENNIS917 =H3tkMoi2  
小丹d點就.......升得太少
快速回復
限100 字節

上一個 下一個