切換到寬版
  • 4859閱讀
  • 48回復

裝備、數值大約數字,希望可以幫你搵到你岩用的裝備啦。 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線大俠陳

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-09-23
— 本帖被 chy2003 設置為精華(2007-10-17) —
    生命    元力    氣力    攻    防    敏
GM領呔(頭飾)    120    180    280    20    280    30
需求    0    0    0    190    320    100

GM黑超(頭飾)    395    185    50    235    20    145
需求    0    0    0    280    280    100

GM西裝    300    300    300    200    200    0
需求    1300    1300    1300    300    150    70

著上三件GM裝,付加1500攻、防,agi付加500

晝夜魔盔    200    150    -200    250    250    -80
需求    0    0    1400    500    500    0

晝夜堅甲    800    600    -300    500    500    -250
需求    0    0    1400    500    500    0

終極手    450    -40    500    190    150    0
需求    700    600    600    80    0    0

黑曜石靴    -300    600    400    450    -150    400
需求    1000    0    0    0    400    0

晝夜神盾    500    200    -250    300    250    -100

關公面    520    650    280    135    80    45
需求    2100    1650    950    220    250    210

皇者頭    80    100    80    150    200    0
需求    800    0    0    100    0    0

終極頭    100    -10    100    200    100    -100
需求    1000    0    0    200    0    100

炎冰盾    0    350    60    100    210    100
需求    1200    550    0    0    0    0

終極盾    150    -10    150    250    150    40
需求    1000    0    0    200    0    100

古龍骨盾    170    150    0    -100    500    0
需求    0    1000    0    300    0    0

皇者連    100    200    0    200    0    0
需求    500    500    0    0    0    0

終極連    550    -30    550    110    150    60
需求    1000    0    1000    0    0    100

終極甲    750    -20    500    350    300    -120
需求    1000    0    200    0    0    0

皇帝衣    900    600    600    600    -100    150
需求    900    0    0    0    0    0

元力手套    0    1200    290    20    50    0
需求    1250    880    0    250    120    150

終極鞋    400    -10    500    100    125    100
需求    1000    1200    0    0    0    0

豬肉涼鞋    300    400    350    0    350    -40
需求    0    0    0    0    0    180

龍神之鞋    300    300    0    100    50    60
需求    1200    0    0    300    0    0
[ 大俠陳在2010-07-24 02:00重新編輯此帖 ]
WhatsApp、WeChat:61301310
離線peterlai1994
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-09-23
Good ar!!多謝你!!!
離線阿剎
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-09-23
點解要用皇盾ge?
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-09-23
大俠陳重有冇點解得咁少-.-
我覺得最強裝備 暫係咁
大鼻子眼鏡 龍戰頭盔/關公臉  龍心之鋉
                     龍戰之甲  龍戰之盾
羅倫斯手 豬內伯伯涼鞋  心心互牽戒子
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線阿剎
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-09-23
引用第3樓牙痴於2007-09-23 15:20發表的  :
我覺得最強裝備 暫係咁
大鼻子眼鏡 龍戰頭盔  龍心之鋉
           龍戰之甲  龍戰之盾

原來如此
等我都收番套先
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-09-23
引用第4樓阿剎於2007-09-23 15:22發表的  :
原來如此
等我都收番套先

但用呢套裝要有大量速同氣
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-09-23
引用第3樓牙痴於2007-09-23 15:20發表的  :
我覺得最強裝備 暫係咁
大鼻子眼鏡 龍戰頭盔/關公臉  龍心之鋉
                     龍戰之甲  龍戰之盾

龍心之鍊係咩??
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-09-23
我覺得最強裝備 暫係咁
大鼻子眼鏡 龍戰頭盔  龍心之鋉
           龍戰之甲  龍戰之盾

因為你只想做血牛,而我希望攻、防同血都平衡d,羅倫斯手同獸皮耐久度太小,非常之麻煩,所有有d只加血多的都放棄打出來,如你真的覺得有d  eq好勁,請打出來,我幫你加上去啦thanks。
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-09-23
引用第6樓peterlai1994於2007-09-23 15:25發表的  :
龍心之鍊係咩??

可能我打錯名 我記得我約翰個條+600HP
引用第7樓大俠陳於2007-09-23 15:26發表的  :

因為你只想做血牛,而我希望攻、防同血都平衡d,羅倫斯手同獸皮耐久度太小,非常之麻煩,所有有d只加血多的都放棄打出來,如你真的覺得有d  eq好勁,請打出來,我幫你加上去啦thanks。

我都係覺得咁 羅手係勁但耐用度少係有D美中不足了
離線核爆狗
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-09-23
大鼻子眼鏡 羅倫斯手x2 龍戰之甲 十卡 龍鞋 炎冰盾 是最強
離線阿剎
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-09-23
引用第7樓大俠陳於2007-09-23 15:26發表的  :

大俠陳
你d人物多數用咩eq
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-09-23
引用第9樓核爆狗於2007-09-23 15:26發表的  :
大鼻子眼鏡 羅倫斯手x2 龍戰之甲 十卡 龍鞋 炎冰盾 是最強

羅倫斯手太小耐用度-.-兩個用晒萬一爆佐.....
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-09-23
有冇人知1set龍戰係咩??
離線阿剎
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-09-23
引用第12樓peterlai1994於2007-09-23 15:30發表的  :

即係一套龍戰eq
即係個名有龍戰果d
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-09-23
引用第12樓peterlai1994於2007-09-23 15:30發表的  :

龍戰裝主要是加血的,手我打了,鞋要多血我覺得用異戰好d,盾好似加五百幾血、頭用關公面好過龍戰我覺得,龍戰甲我記得加血超過一千,你要多血就用佢啦。
離線clarence2424
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-09-23
如果是圖會更好...睇到我有點眼花=茶=
多謝大俠陳的分享
我未見過豬肉叔叔的拖鞋= =
離線yuwaitong
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-09-23
thx~~~~~~
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-09-23
引用第15樓clarence2424於2007-09-23 15:45發表的  :
如果是圖會更好...睇到我有點眼花=茶=
多謝大俠陳的分享
我未見過豬肉叔叔的拖鞋= =

我有一個好勁的說

龍戰裝
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-09-23
引用第17樓牙痴於2007-09-23 15:48發表的  :
我有一個好勁的說

龍戰裝

很好,多請你提供比其他玩家看,sorry我是電腦八痴^^
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-09-23
引用第18樓大俠陳於2007-09-23 15:51發表的  :
很好,sorry我是電腦八痴^^

y話自己係百痴牙?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個