切換到寬版
  • 15240閱讀
  • 101回復

[轉載]lfo-lf2v1.0 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線幻影ζ

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-01-26
Link:http://www.lfo-lf2.com/
招式表:
邪惡勢力
---------------
Dilun(迪倫)
連環黑龍波 D>A (200mp)
迪倫衝拳 DvA (150mp)
昇龍殺 D^A (300mp)
最強一式 D^J (300mp)

LouisEX(龍翼EX)
猛虎拳EX D>A (180mp)
氣功砲 DvA (140mp)
虎威腿 D>J (100mp)
虎威腿EX DJA (300mp)
餓虎殺 D^J (250mp)

Julian(邪鬼)
邪殺骷髏波 D>A (80mp)
邪殺昇龍霸 D^A (150mp)
鬼哭神號 D>J (150mp)
唯我獨尊 D^J (300mp)
邪神怒吼 DvA (300mp)

Bat(比堤)
滅絕聲波 DvA (80mp)
音速拳 D>J (100mp)
滅絕死光 D>A(+A...) (200mp,+130...)
慘絕人寰 D^A (150mp+60hp)
蝙蝠練成 D^J (800mp+160hp)

Witch(幻音神巫)
詛咒光彈 D>A (100mp)
詛咒迷霧 D>J (200mp)

Knight(黃金親衛兵)
黃金光波 D>A (100mp)
金龍斬 D^A (220mp)
金龍乍現 D>J (290mp)

尊者
Firzen(天魔)
連環冷凍波 D>A (100mp)
連環火焰彈 D>J (100mp)
冰火渾圓 DvJ (300mp+80hp)
冰火五重天 DvA (150mp)
極地大火山 D^J (400mp)
炎冰重炮 D^A (240mp)

Freeze(菲沙)
冷凍波 D>A (50mp)
冰鋒之劍 DvJ (120mp)
冰霜拳 D>J (150mp)
鑽石風暴 D^J (240mp)
冰川寒流 DJA (100mp)
宇宙冰河 DvA (180mp)

Firen(菲雲)
火焰彈 D>A (50mp)
烈焰狂奔 D>J (80mp)
豪火球 DvJ (100mp)
大轟炸 D^J (200mp)
閻王追殺令 DvA (150mp)

主角
Davis(迪雲)
百裂拳 DvA (100mp)
氣功波 D>A (200mp)
散彈波 氣功波中+A (30mp)
真龍波 D>J (160mp)
龍光砲 真龍波中+J(+J...) (160mp,+130...)
昇龍霸 D^A (150mp)
超昇龍霸 D^J (250mp)
真昇龍霸 DJA (500mp)
真龍怒嚎 DvJ (100%mp)

Stinky(星仔)
無影腳 D>J (100mp)
破空腳 D^J (120mp)
拳風 D^A (80mp)
旋風炮拳 拳風中+A (100mp)
十字旋風拳 DJA (200mp)
破空拳 D>A (150mp)
真十字旋風拳 DvA (420mp)
爆裂狂轟 DvJ (100%mp)

Woody(悟地)
鬼車腿 D^A (100mp)
音速刀 D>A (100mp)
真狂虎斬 DvA (150mp)
虎翔霸 D>J (150mp)
超虎翔霸 D^J (250mp)
真虎翔霸 DJA (500mp)
終極皇道 DvJ (100%mp)

Dennis(小丹)
百裂腳 DvA (100mp)
昇天腿 D^A (80mp)
旋風腿 D>J (120mp)
真旋風腿 D^J (100mp)
氣功波 D>A (100mp)
豹影拳 DJA (150mp)
真豹影拳 豹影拳+攻 (150mp)
幻影星塵 DvJ (100%mp)

John(約翰)
破邪彈 D>A (100mp)
破邪爆破波 DvA (120mp)
治療術 D^J (300mp)
破邪結界 DvJ (250mp)
防護壁 D^A (250mp)
防護牆 D>J (100mp)

Henry(亨利)
百步穿楊 D>A (100mp)
穿心矢 D>J (130mp)
霸王上弓 DvJ (50mp)
漫天飛矢 DvA (100mp)
降龍掌 DJA (250mp)
矢雨驟臨 D^A (280mp)

Rudolf(陸道)
分身術 DvJ (400mp)
衝風標 D>A (80mp)
五連鏢 DvA (180mp)
追魂十字斬 D>J (250mp)
忍流化雨 D^J (350mp)

Louis(龍翼)
猛虎拳 D>A (50mp)
超猛虎拳 D>J (150mp)
鳳凰亂舞 DvA (0mp)

Deep(達爾)
大地斬 D>A (100mp)
破天斬 DvA (120mp)
破嶽斬 D^J (150mp)
狂龍斬 D^A (200mp)
絕龍劍 DvJ (250mp)
必殺一斬 D>J (200mp+160hp)

配角
Bandit(羅友仁)
氣勁 D>A (100mp)
火焰拳 DvA (100mp)
火焰踢 D>J (100mp)

Hunter(獵人)
穿心矢 D>J (130mp)

Mark(柯得金)
破壞重拳 D>A (150mp)
人肉戰車 D>J (150mp)

Jan(真)
毒炎彈 D>A (100mp)
真心毒 DvA (150mp)

其他角色
Bat2(蝙蝠)
無招式

Bird(烏鴉)
無招式

Bluebee(藍蜂)
藍蜂針 J (50mp)

Icesnake(冰蛇)
無招式

Poison(毒蟲)
無招式

Thunderman(雷機械人)
小型閃電炮 DA/D>A (100mp)
雙重混亂彈 J/DJ/D>J (80mp)

轉自http://www.lfo-lf2.com/
離線冬姑一號
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-01-26
好唔好玩嫁
離線幻影ζ
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-01-26
試下咪知lo
離線★crash☆
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-01-26
can't download
病到阿媽都唔認得,GOD
離線聰仔orz~~

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-01-26
好好玩嫁: )
佢係cz搵dan個post的= =~~
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-02-01
下載唔到ge ><
離線howingkiu
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-02-02
下載唔到ge
離線幻影ζ
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-02-04
引用第6樓howingkiu2006-02-02 20:47發表的「」:
下載唔到ge [表情]

你係咪想禁言ar??icq找我ar
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-02-11
係邊到下載呀????

離線幻影ζ
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-02-11
引用第8樓疾風之龍2006-02-11 00:03發表的「」:
係邊到下載呀????

信唔信我禁你言ar la??
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-02-11
唔信,因為我搵唔到下載點!!!!

離線louis000
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-02-14
我冇icq wo~
安雅好!安雅勁!安雅冇得頂!Yeah!
離線pkok145pkok
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-02-15
引用第0樓雪乂狼2006-01-26 10:41發表的「[轉載]lfo-lf2 3.5版」:
要既add我icq:207960353
招式表:
Davis(迪雲)
百裂拳 DvA
昇龍霸 D^A
.......

copy人地d野重要add你icq
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-02-15
copy邊個d野???

離線幻影ζ
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-02-16
引用第12樓pkok145pkok2006-02-15 13:34發表的「」:
copy人地d野重要add你icq

冇下載點ar,cut左la,你睇清楚la,仲有,我話明轉載,add我icq我先比有咩問題ar??
尸月你
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-02-16
咩咩尸月我姐!!!你有知我一定有icq???我都唔玩嘅!!!

離線幻影ζ
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-02-18
冇icq係你既事,唔關我事
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-02-18
引用第16樓雪乂狼2006-02-18 11:17發表的「」:
冇icq係你既事,唔關我事

咁你又講???之前又話add你!!!

離線幻影ζ
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-02-18
引用第17樓疾風之龍2006-02-18 12:12發表的「」:
咁你又講???之前又話add你!!!

你up乜ar??我叫你add我姐,你冇icq可以唔add架,我叫你去死你唔去死??
ps.乜你係pkok145pkok咩???
[ 此貼被雪乂狼在2006-02-18 13:23重新編輯 ]
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-02-18
引用第18樓雪乂狼2006-02-18 13:17發表的「」:
你up乜ar??我叫你add我姐,你冇icq可以唔add架,我叫你去死你唔去死??
ps.乜你係pkok145pkok咩???

有咩關係!!!仲有,邊個係pkok145pkok???