切換到寬版
  • 121176閱讀
  • 548回復

配點交流站 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線omegah4400
發帖
icash
只看該作者 520樓  發表於: 2009-09-01
配到能夠用到你想用的裝
離線amztc58577
發帖
icash
只看該作者 521樓  發表於: 2009-09-09
thx
離線ah俊
發帖
icash
只看該作者 522樓  發表於: 2009-09-17
引用第512樓ivanabcdefg於2009-07-25 10:23發表的  : ,+p&ZpH  
d2H&@80  
;bt@wgY  
係唔係加多小小mp好D Y`FGD25`  
定係點?
,v"/3Ff{,  
悟地mp不是重點.. ++KY+j.^  
sp+多點吧... vS~y~uU%6  
其實我隻悟地既速都係180..但係覺得100就夠-___-+錯左點=3= JOj\#!\>k0  
600攻守ok...速180....有重點就100算..hp有幾多+幾多.. X,- ' v[z  
mp吾洗多..只要著到你用既莊就可以...sp+多d..格招會正d...同埋都係著到你想著就莊就+吧!反正+得多吾係壞事~
離線神_god
發帖
icash
只看該作者 523樓  發表於: 2009-09-17
引用第513樓劍‧心於2009-07-27 11:02發表的  : dh/:H/k kR  
代問 )<.S 3  
ZNB*Azi  
係唔係雷電裝黎
LFO主攻TST SER 大家一齊玩啦
離線a031114
發帖
icash
只看該作者 524樓  發表於: 2009-10-06
我想問冰尊點佩點?(加咩好?)HELP
離線mantik0323
發帖
icash
只看該作者 525樓  發表於: 2009-10-14
係呀係呀 6AQ;P  

離線std的917
發帖
icash
只看該作者 526樓  發表於: 2009-10-14
引用第523樓神_god於2009-09-17 21:51發表的  :
係唔係雷電裝黎[表情]
50R+D0^mh  
明顯唔係...
離線kwancheukyiu
發帖
icash
只看該作者 527樓  發表於: 2010-02-03

{vH8X(m  
W2B=%`sC  
有冇人借裝我再影 =[   我PEAK SER *Xnq1_K}  
PM ME PLZ ;]
[ kwancheukyiu在2010-02-03 19:29重新編輯此帖 ]
離線723
發帖
icash
只看該作者 528樓  發表於: 2010-04-10
對我黎講..你呢隻太多mp啦..除外你又係玩gm裝既人啦..咁我就阻止唔到你加咁多mp..敏都多佐d..100就夠啦
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 529樓  發表於: 2010-04-20
!;a<E :  
ATHz~a  
Uf<v w3  
3隻都覺得血小左d -3-
離線723
發帖
icash
只看該作者 530樓  發表於: 2010-04-20
引用第529樓無神論乂於2010-04-20 18:17發表的  : W |e>  
. 6dT5x8u  
lz 6 Aj  
r|@?v,  
3隻都覺得血小左d -3-
WRyL pTr-  
知你gm裝=.=無敵勁講哂你三隻啦..你可以唔洗搵人評啦
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 531樓  發表於: 2010-04-21
引用第530樓723於2010-04-20 23:55發表的  :
知你gm裝=.=無敵勁講哂你三隻啦..你可以唔洗搵人評啦
=[+&({  
死出真十唔屈囉下?..左我vs好有了到哦下?
[ 無神論乂在2010-04-21 00:18重新編輯此帖 ]
離線jackzxc

發帖
icash
只看該作者 532樓  發表於: 2010-04-21
引用第531樓無神論乂於2010-04-21 00:12發表的  :
1>y=i+T/b  
N|2  
gm仲屈囉..gm打vs打10秒到會打死人@@ ldvxYq<:  
仲有佢有出真十咩?係打d 膠人出姐~
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 533樓  發表於: 2010-04-21
引用第532樓jackzxc於2010-04-21 13:37發表的  :
gm仲屈囉..gm打vs打10秒到會打死人@@ ,<r3Z$G  
仲有佢有出真十咩?係打d 膠人出姐~
n12c075  
先講GM...GM係U1認可佢出的(冇GM之外,我唔信冇人唔用..).. P\6T 4s  
口講唔用到頭bug 點用20億的人多的是.. ND1%s &  
何況我一定要影普通裝嗎...影最大能力唔得嗎!! u !Nfoq&'u  
以上人物打1000先會用,,,就算用都用d著朱裝ge人物黎打(10lv奧義仲好玩) nL 07^6(  
佢出真十打膠人??咁成個lfo都係膠人了囉!! OVSq8?L  
我火尊10LV煉獄就係為左打佢ED膠人先出 =] Le:mMd= G  
低能的..次次見佢一入埸就係咁出真十真十...佢完全冇正常VS的意念 R&_\&:4f  
死左出去入過黎再屈過..係唔係要我影片你先明白佢有幾膠嗎? 9OT4j Am  
佢d膠佬..冇知格批評我!!!
離線jackzxc

發帖
icash
只看該作者 534樓  發表於: 2010-04-22
引用第533樓無神論乂於2010-04-21 23:29發表的  :
先講GM...GM係U1認可佢出的(冇GM之外,我唔信冇人唔用..).. [67E5 rk-  
口講唔用到頭bug 點用20億的人多的是.. }%FuL5Tx  
何況我一定要影普通裝嗎...影最大能力唔得嗎!! +ls*//R  
以上人物打1000先會用,,,就算用都用d著朱裝ge人物黎打(10lv奧義仲好玩) ! }?jCpp  
.......
x`6^+>y^  
Sc$8tLDLj  
你話冇人GM之外,我唔信冇人唔用..).. 我都係一個唔用裝人 _u|FJTk  
仲有gm裝係u1出  我話bug係由人出得唔得@? {!eANm'  
影普通裝嗎...影最大能力唔得嗎!!冇話唔得只係唔好姐 KP d C9H  
仲有1000攻仲要gm你話仲正? 你冇血打鬼? :8-gm"awL5  
我朱裝都可以打死一個gm裝人 你想問我有咩人唔係招招10lv? HGQ?(2]8$  
我唔信你奧義都係人手出番泥@?
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 535樓  發表於: 2010-04-22
引用第534樓jackzxc於2010-04-22 13:29發表的  :
你話冇人GM之外,我唔信冇人唔用..).. 我都係一個唔用裝人 2 ssj(Qo  
仲有gm裝係u1出  我話bug係由人出得唔得@? =6:L+ V  
影普通裝嗎...影最大能力唔得嗎!!冇話唔得只係唔好姐 #DK3p0d  
.......
=Wk/q_.  
好了先講GM裝..  e_~fJ  
人地改平衡人物時你地話改廢...得了 zIm_7\e  
就當U1自認改廢怕影響你地升級 VS...  c(V=.+J  
出個勁D GE裝啦.,..我就果頭聽有人話U1出D屈裝點VS N>pmhskN?  
大佬呀..人地用你夠可以用啦..泠咩有技術姐.. H1%[\X?=  
個個1000 個個GM著咁未夠平衡囉.. g;!@DVF$  
唔夠點冇血?升LV囉!!升LV有幾難...1日30萬經得未? P h+X{|  
人物點方面..GM特登唔改合戰加點BUG比你地加..有你地加到爆!! z(` }:t  
玩咁多GAME我都未見過有U1咁KIND 的遊戲公司..比著GameOne包刪到你AC冇曬人 bA< AG*  
朋友你地汁到啦..仲想點先.. -?YTQ@ W  
但就有D人唔識咩叫尊重...BUG點升LV唔再講了 w0j/\XN 2s  
就連入VS的檮本禮貌都做唔到已算了.. *fH_lG%  
但我D正常玩家都比人物質疑有冇玩BUG? :9F''f$AP  
你捻捻.,..當時出奧義..值頭日日開室升4-5小時.. :IVk_[s  
唔信..係你冇恆心姐..點解冇恆心呀..因為招你唔洗升囉.. 8hKP  
你實指住我(BUG招LV得啦..洗咩升4-5小時..白痴!!) w*u{;v#  
但我本人係有個汁著..升LV人手升先有自豪咁!! 8 ih;#I=q  
BUG升係冇果種咁覺..你地D係完全唔明!! pPyvR;NJ  
我放果3個人...到我D人物長大點又我係有自豪咁見多..但睇黎你地係唔會有.....
離線723
發帖
icash
只看該作者 536樓  發表於: 2010-04-24
引用第531樓無神論乂於2010-04-21 00:12發表的  :
zRV!(Y  
就係..家陣係唔係唔比呀.. ',JrY)  
講多樣..知你ava屈死招啦...係到嘈..打乜人都係緊呀你..知你勁啦...
離線723
發帖
icash
只看該作者 537樓  發表於: 2010-04-24
引用第533樓無神論乂於2010-04-21 23:29發表的  :
先講GM...GM係U1認可佢出的(冇GM之外,我唔信冇人唔用..).. gwSN>oj &  
口講唔用到頭bug 點用20億的人多的是.. ieo|%N{'  
何況我一定要影普通裝嗎...影最大能力唔得嗎!! Z&FkLww  
以上人物打1000先會用,,,就算用都用d著朱裝ge人物黎打(10lv奧義仲好玩) x" 'KW (  
.......
X*sr  
講多句..你自己都係到屈招啦...係咁屈我招..我同你打頭個幾場有屈你真十?你係唔係有問題呀? wfxOx$]z K  
自己屈人招先又話我屈真十呀..你真係勁啦...
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 538樓  發表於: 2010-04-25
引用第536樓723於2010-04-24 13:05發表的  :
就係..家陣係唔係唔比呀.. *Ph]F$ZP  
講多樣..知你ava屈死招啦...係到嘈..打乜人都係緊呀你..知你勁啦...
J&M1t#UN  
都係果句..樊嬅得5招..出多箭龍都比你插,(話說已冇用gm),完全明曬你所謂屈招係唔夠打等如屈機.. F =XF]  
引用第537樓723於2010-04-24 13:08發表的  :  ~~PgF"v  
S|"Fgoj r  
講多句..你自己都係到屈招啦...係咁屈我招..我同你打頭個幾場有屈你真十?你係唔係有問題呀? "JkZJ#  
自己屈人招先又話我屈真十呀..你真係勁啦...
e:N7BZl'c9  
係你入埸見人就出真十.唔守規則ok..你行停..但人地打咁vs你就出招&打人等做無聊野..你同我彈句(係打你點呀!!) g b -Bxf  
就算係屈係唔係低屈先??
離線傻仔賢
發帖
icash
只看該作者 539樓  發表於: 2010-04-26
回 樓主(中毒魔人) 的帖子
樓主個邪鬼d速要加番小小,咁vs時會勁d!!!(個人應同)
我係賢賢
快速回復
限100 字節

上一個 下一個