切換到寬版
  • 7686閱讀
  • 57回復

原子彈並沒有投在日本 美國騙了全世界 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線流氓兔

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2006-08-19
引用第22樓黑人真2006-08-16 20:03發表的“”:
你錯哂啦= =,個時日本又話同美國唔戰爭既,點之日本係度放炸彈去美國珍珠港,美國就派d勁人去,有2個x子彈,但係,日本有成300幾嫁戰機,美國得16嫁,美國用技術戰嬴日本,再係日本多國國家放炸彈,再係日本放2位x子彈,美國珍珠港係有放2個x子彈,仲有,講多樣野比你廳,日本殺左美國珍珠港1位重要戰士,美國先放x子彈炸,係日本唔岩先嫁

你好傻-0-加你分果個仲傻-,-
唔係殺左珍珠港1位重要戰士,係殺左過千既平民+士兵!
原子彈邊個同你講放係珍珠港嫁-0-?
作得就作-,-
美國先唔只16嫁戰機,只係因為成本等等既問題先叫十幾嫁出去~
整原子彈用左過億!
如果你係美國既話事人,你會唔會就咁發白左放係度唔用?

引用第20樓流氓兔2006-08-12 19:20發表的“”:

哥哥仔-﹏-唔好話我話你啦
好似成日係度厄post咁扣完人分次次都要回番個post-﹏-

其實唔直得人類驕傲,計出e=mc2都令到愛因斯坦後悔一生

疾風之龍你仲有無再賤d阿-0-?
我一比意見你你就扣我分?
e家我無回到佢本身個題目咩?
如果你係完全唔想接受意見既話就係版規度大大隻字寫:本人唔會接受你地既任何意見!一比意見就扣分~!

其實唔直得人類驕傲,計出e=mc2都令到愛因斯坦後悔一生
離線流氓兔

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2006-08-20
引用第26樓疾風之龍2006-08-20 14:49發表的“”:
但係你用人身攻擊的手法講wo,好啦,回題了。
(回題)原子彈的而且確係投左係日本,e個post唔錯,大家入來討論下。

講下我點用人身攻擊的手法啦-﹏-

原子彈係一個錯誤既發明所以好多人都希望佢無出現過,但係事實上佢就比人投左係日本
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2006-08-21
= =傻得好傻,你知唔知日本暗殺美國呀,放幾個炸弾去珍珠港,之後,又有1位用勇士教d人,之後美國珍珠港太少戰機,但係用技術嬴左,之後美國再用x子彈放係日本,仲有,介紹關於珍珠港既野,因為美國珍珠港既1位勇士比日本嘔殺,之後,因為1個女人,同1個男人成為2公婆,仲有,個地個仔改左個名,就係珍珠港個位勇士既名
離線流氓兔

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2006-08-21
引用第28樓黑人真2006-08-21 13:29發表的“”:
= =傻得好傻,你知唔知日本暗殺美國呀,放幾個炸弾去珍珠港,之後,又有1位用勇士教d人,之後美國珍珠港太少戰機,但係用技術嬴左,之後美國再用x子彈放係日本,仲有,介紹關於珍珠港既野,因為美國珍珠港既1位勇士比日本嘔殺,之後,因為1個女人,同1個男人成為2公婆,仲有,個地個仔改左個名,就係珍珠港個位勇士既名

我知阿-﹏-
果位勇士我就唔多識,不過我知道無國家會因左一個人開戰咁解囉-﹏-

珍珠港太少戰機衣樣我都知10嫁都唔知有無,不過去日本既戰艦唔係係珍珠港開出咁解姐,係係第二個空軍機地去珍珠港接人再去日本。
[ 此貼被流氓兔在2006-09-20 19:52重新編輯 ]
離線★刀狂☆

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2006-09-09
其實自已文族當然包庇自已文族
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2006-10-08
係唔係真係冇原子彈投在日本呀...??
老師講到好真..
D歷史書又有圖
.
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2006-10-16
日本佬想死=;=
vs vs
離線evangeline
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2006-11-27
個post又係廢的,有冇投到都唔關你地事啦
相信o個時你地都未出世..
有冇人親眼見倒佢有冇投先?
個post一o的根據都冇...

引用第15樓流氓兔2006-07-06 15:28發表的:
美國無厄到全世界,真係有投到嫁小朋友們-﹏-
先講下一啦,對飛機e樣野我就唔多識啦不過呢我無記錯係未投之前日本人士氣好到不得了(有咩打擊佢地?)。
第二樣野軍艦運送原子彈都係真嫁-﹏-都唔算係咩冒險只係經過自己國家同友好國家既地方姐日本果時無勁到係咁多地方都有潛艇,仲有阿就算真係比人偷襲都係死得好少人偷襲佢地既日本人都會死,所以風險好細姐。
.......

愛因斯坦個朋友?
你又知...
你都係聽番黎既姐..
引用第22樓不二周助2006-08-21 13:29發表的:

咪吹水啦
暗殺?
冇可以敘述得咁清楚囉...
美國更加唔會為左幾條友打日本...
雖然我未研究過..

簽名好細
離線魔法王子
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2006-11-27
我唔信......啲書有照片話原子彈有投在日本
離線orz
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2007-01-07
引用第15樓流氓兔2006-07-06 15:28發表的:
美國無厄到全世界,真係有投到嫁小朋友們-﹏-
先講下一啦,對飛機e樣野我就唔多識啦不過呢我無記錯係未投之前日本人士氣好到不得了(有咩打擊佢地?)。
第二樣野軍艦運送原子彈都係真嫁-﹏-都唔算係咩冒險只係經過自己國家同友好國家既地方姐日本果時無勁到係咁多地方都有潛艇,仲有阿就算真係比人偷襲都係死得好少人偷襲佢地既日本人都會死,所以風險好細姐。
.......

你唔好講魏咁激,我轉返來only,我當你講d野係岩既,但係你有冇諗過原子彈爆炸會點?d日本人一定做哂炮灰啦,果d地區係咁傷既話d覆楅射都一早令到生態大受破壞,如果有既話點解d人講切爾諾貝爾唔講受到原子彈攻擊既地方呀?
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2007-01-23
有擲原子彈100% sure..........
離線jamespuilam
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2007-01-25
冇擲原子彈?impossible!!!
http://bbs.games-bbs.com/read.php?tid=14546
超級無敵十分急收破空拳,十字旋風拳
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2007-01-26
引用第30樓dwchan2007-01-23 13:20發表的:
有擲原子彈100% sure..........

你唔好信囉
比人呃既係自己
vs vs
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2007-01-26
陰謀論only
離線超強肥祈
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2007-01-28
引用第13樓暴走疾風2006-07-04 13:30發表的:
日本仔最出名就係呃人嫁啦,乜你唔知咩??

疾風 你好串 ar ~~
= =
日本仔真是最出名就係呃人 ga bor~~
離線syppkk9413
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2007-05-03
賤種日本!!!!
離線wafaega
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-12-03
B-29係當時世上最先進的轟炸機
外號「超級空中堡壘」
長途攻擊可行加上存彈量高
又飛到當時世上任何飛機都去唔到的高度
炸日本?no problem
當時制海制空權都於美軍手上
日本想有隻蚊飛出海都難
海運是可行的
仲有
美軍當時有約117萬人
據以前攻擊小島的評估
美軍攻陷日本將付出100萬人的代價
17萬人管得住日本人嗎?
用下腦plz
再者
波茨坦公告聲明
日本見字不降
大和民族將受到「毀滅性打擊」
美國可以夾同中英蘇一齊做戲?
仲有仲有
曼哈頓計劃連參加以至副總統都唔知計劃內容
日本可以知?
蘇聯都係原子彈炸完至識反應
全世界陪美國做戲?
[ 此帖被wafaega在2008-12-03 16:26重新編輯 ]

呢個Bike crew真係....
離線仙遊
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-12-04
引用第36樓wafaega於2008-12-03 12:50發表的  :
B-29係當時世上最先進的轟炸機
外號「超級空中堡壘」
長途攻擊可行加上存彈量高
又飛到當時世上任何飛機都去唔到的高度
炸日本?no problem
.......

wafaega兄,你太好戰了
冇人鐘意打仗,只求無死傷並且獲得利益...=.="
站左雙方的角度想,其實以最少損失獲得最大功效,這不是比強行攻佔更好嗎?
[ 此帖被仙遊在2008-12-04 18:54重新編輯 ]
離線wafaega
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-12-04
.
引用第37樓仙遊於2008-12-04 17:44發表的  :
wafaega兄,你太好戰了
冇人鐘意打仗,只求無死傷並且獲得利益...=.="
站左雙方的角度想,其實以最少損失獲得最大功效,這不是比強行攻佔更好嗎?

i think your mind got some problem
u dont understand what i am thinking about
i just want to tell him that he is wrong

呢個Bike crew真係....
離線仙遊
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-12-04
Re:.
引用第38樓wafaega於2008-12-04 19:33發表的 . :
i think your mind got some problem
u dont understand what i am thinking about
i just want to tell him that he is wrong

對唔住,我誤解左你
快速回復
限100 字節

上一個 下一個