切換到寬版
  • 1962閱讀
  • 10回復

自創人-愛德 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線魔神

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-06-29
— 本帖被 牙奇 執行鎖定操作(2007-07-06) —
愛德   Edward AU -,  
就讀耀昇書院.為人冷酷,無情,但視龍翼為親弟弟一樣 V8@VR`!'  
,與悟地很合拍.愛德雖是元武會的人,但操控的卻是暗 ]u?|3y^ (  
黑元力,與比堤有一段不可告人的回憶.  _/;vsQB  
8d?r )/~  
HP 700(1點9hp)           STR 26(1點2str) jdiH9]&U  
MP 1000(1點11mp)       DEF 19(1點1.3def) $nUhM|It  
SP 800(1點9sp)           AGI 20(1點1.4agi) ZP &q7HK\  
-|bnvPmE  
招式: g`i?]6c}jt  
黑邪刺     mp200 ;.Zgt8/.  
手發出暗黑元力,然後手頭把元力刺出. "oz : & #+  
效果:貫穿 Hz ) Xn\x  
J: vq)G\F  
魔導鏡子 mp300 2F%2K?$`Ej  
用手掌發出暗黑元力,化成一塊鏡子, xAbx.\  
擋住攻擊(不用sp),可以反彈遠距離 1YV ;pEw3w  
攻擊. 0/5 a3-3{  
效果:反彈 ++w7jVi9  
 ?12[8   
黑暗亂舞 mp500 K~$A2b95  
愛德的得意技.把暗黑元力化成手刀, hfE5[  
然後做出亂舞的動作. -+?ZJ^A   
效果:混亂,電擊 wX Z"}uT<}  
G8z.JX-7g  
絕望記憶 mp600 F$.h+v   
手掌發出暗黑元力,放出一發黑暗球, ? l/VCEZP  
命中者的腦部會嚴重破壞,產生幻覺, [1nfSW  
愛德非必要是不會用的. o-a\T  
效果:混亂,中毒,電擊,暈眩 ^ >JAl<k  
8JYU1E w  
DARK NIGHT MP800 Tsg;i;  
愛德的必殺.手發出暗黑元力,吸收空 o9\J vJk  
氣粒子,發出一剎黑暗.破壞力極強. c|RT P  
效果:混亂,電擊 GVR/p  
QiC}hj$  
終極惡魔 HP500 MP1000 L|ZxB7xk  
自身進入無敵狀態一分鐘,同時STR,DEF %;/?DQU  
增強2倍. {P')$f)  
效果:無
離線改圖王
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-06-29
引用第0樓魔神2006-06-29 23:47發表的“自創人-愛德”: |ht:_l 8  
愛德   Edward rDI}X?JmX  
就讀耀昇書院.為人冷酷,無情,但視龍翼為親弟弟一樣 R&.mNji*  
,與悟地很合拍.愛德雖是元武會的人,但操控的卻是暗 h'lqj0  
黑元力,與比堤有一段不可告人的回憶.
.......
|2ImitN0  
不如叫愛德華! O]_a$U*6  
B 70 3{k  
迷音:out day左好耐啦!
http://groups.msn.com/lfolf2/.msnw
可能入到(一星期後)
離線魔神
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-06-29
引用第1樓改圖王2006-06-29 23:52發表的“”:
不如叫愛德華!
迷音:out day左好耐啦!
FYs]I0}|  
入鄉隨俗呀........ CKI.\o  
LFO五大主角個名都係得兩個字...
離線改圖王
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-06-30
引用第2樓魔神2006-06-29 23:59發表的“”:
入鄉隨俗呀........ : &bJMzB  
LFO五大主角個名都係得兩個字...
]!q>@b  
五大主角姐! >{S ~(KxK  
紅魔鬼 iD*21c<kd  
申武玄!是什麼意思?
http://groups.msn.com/lfolf2/.msnw
可能入到(一星期後)
離線chansiuki

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-06-30
引用第0樓魔神2006-06-29 23:47發表的“自創人-愛德”: U&i#cF   
愛德   Edward Q6)?#7<jy  
就讀耀昇書院.為人冷酷,無情,但視龍翼為親弟弟一樣 e |K_y~  
,與悟地很合拍.愛德雖是元武會的人,但操控的卻是暗 C$p012D1  
黑元力,與比堤有一段不可告人的回憶.
.......
L;lu)|b"  
你作得好好,呢排咁多人自創人,我最欣賞你呢個
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-06-30
我想知點解要用英文名來做招式名呢,我依稀記得冇招式名係有英文。

離線魔神
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-06-30
引用第5樓疾風之龍2006-06-30 13:46發表的“”: @ <3E `j'p  
我想知點解要用英文名來做招式名呢,我依稀記得冇招式名係有英文。
&@,lF{KTL  
就係因為冇招係英文,so,咪用英文lo....
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-06-30
引用第6樓魔神2006-06-30 14:11發表的“”:
就係因為冇招係英文,so,咪用英文lo....
cpl Ny?UIC  
用英文就無人明囉=.=
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-06-30
引用第5樓疾風之龍2006-06-30 13:46發表的“”: n_4.`vs  
+'SL5d*  
當EX腳同EX拳冇到..
離線魔神
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-07-01
引用第8樓~瘋人~2006-06-30 20:39發表的“”:
當EX腳同EX拳冇到..
Y'jgp Vt  
佢嘅意思係成個招名係英文- -
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-07-17
引用第7樓天地之龍2006-06-30 20:36發表的“”:
用英文就無人明囉=.=
`n-/~7  
可能係你D英文差...