切換到寬版
  • 1963閱讀
  • 10回復

自創人-愛德 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線魔神

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-06-29
— 本帖被 牙奇 執行鎖定操作(2007-07-06) —
愛德   Edward o\IMYT  
就讀耀昇書院.為人冷酷,無情,但視龍翼為親弟弟一樣 &XP(D5lf`B  
,與悟地很合拍.愛德雖是元武會的人,但操控的卻是暗 Bh>L"'.2  
黑元力,與比堤有一段不可告人的回憶. %@/^ UE:  
J-F".6i5  
HP 700(1點9hp)           STR 26(1點2str) jVj5; }  
MP 1000(1點11mp)       DEF 19(1點1.3def) tMIYVHGy  
SP 800(1點9sp)           AGI 20(1點1.4agi) ]A#lV$  
!>8~R2  
招式: RK>Pe3<  
黑邪刺     mp200 1o_kY"D<  
手發出暗黑元力,然後手頭把元力刺出. 0+1wi4wy/  
效果:貫穿 1uw#;3<L  
Ifj&S'():  
魔導鏡子 mp300 O !L`0 =%c  
用手掌發出暗黑元力,化成一塊鏡子, _'u]{X\k{J  
擋住攻擊(不用sp),可以反彈遠距離 EdJL&*  
攻擊. )D)5 `n)  
效果:反彈 /:&!o2&1H  
l>?c AB[  
黑暗亂舞 mp500 ^PksXfk  
愛德的得意技.把暗黑元力化成手刀, &|>+LP@8  
然後做出亂舞的動作. 24mdhT|  
效果:混亂,電擊 H"C'<(4*\  
]n22+]D  
絕望記憶 mp600 _"DS?`z6  
手掌發出暗黑元力,放出一發黑暗球, 4`IM[DIG~  
命中者的腦部會嚴重破壞,產生幻覺, y7R#PkQ~  
愛德非必要是不會用的. m o0\t#jA  
效果:混亂,中毒,電擊,暈眩 o\AnM5  
L[` l80  
DARK NIGHT MP800 s[1ao"sZ^  
愛德的必殺.手發出暗黑元力,吸收空 :$5A3i  
氣粒子,發出一剎黑暗.破壞力極強. gg;r;3u  
效果:混亂,電擊 5\-uo&#  
iHK~?qd}  
終極惡魔 HP500 MP1000 ^[L(kHOGzk  
自身進入無敵狀態一分鐘,同時STR,DEF J~X v R  
增強2倍. ]$ew 5%  
效果:無
離線改圖王
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-06-29
引用第0樓魔神2006-06-29 23:47發表的“自創人-愛德”: A 5?"  
愛德   Edward 7*'/E#M  
就讀耀昇書院.為人冷酷,無情,但視龍翼為親弟弟一樣 MfTLa)Rz  
,與悟地很合拍.愛德雖是元武會的人,但操控的卻是暗 #c!:&9oU  
黑元力,與比堤有一段不可告人的回憶.
.......
Nz{dnV{&x;  
不如叫愛德華! .J#'k+>  
aD/Rr3v>  
迷音:out day左好耐啦!
http://groups.msn.com/lfolf2/.msnw
可能入到(一星期後)
離線魔神
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-06-29
引用第1樓改圖王2006-06-29 23:52發表的“”:
不如叫愛德華!
迷音:out day左好耐啦!
We+rFk1ddt  
入鄉隨俗呀........ ~iw&^p|=K  
LFO五大主角個名都係得兩個字...
離線改圖王
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-06-30
引用第2樓魔神2006-06-29 23:59發表的“”:
入鄉隨俗呀........ [f6uwp  
LFO五大主角個名都係得兩個字...
<+8'H:wz  
五大主角姐! 0V%c%]PH  
紅魔鬼 6K2e]r  
申武玄!是什麼意思?
http://groups.msn.com/lfolf2/.msnw
可能入到(一星期後)
離線chansiuki

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-06-30
引用第0樓魔神2006-06-29 23:47發表的“自創人-愛德”: =4y gbk  
愛德   Edward LPs%^*8(2  
就讀耀昇書院.為人冷酷,無情,但視龍翼為親弟弟一樣 $+eeE  
,與悟地很合拍.愛德雖是元武會的人,但操控的卻是暗 N#w5}It  
黑元力,與比堤有一段不可告人的回憶.
.......
Iil2R}1  
你作得好好,呢排咁多人自創人,我最欣賞你呢個
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-06-30
我想知點解要用英文名來做招式名呢,我依稀記得冇招式名係有英文。

離線魔神
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-06-30
引用第5樓疾風之龍2006-06-30 13:46發表的“”: UrniJB]  
我想知點解要用英文名來做招式名呢,我依稀記得冇招式名係有英文。
bGh&@&dHr  
就係因為冇招係英文,so,咪用英文lo....
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-06-30
引用第6樓魔神2006-06-30 14:11發表的“”:
就係因為冇招係英文,so,咪用英文lo....
,\`ruWWLb=  
用英文就無人明囉=.=
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-06-30
引用第5樓疾風之龍2006-06-30 13:46發表的“”: R6~6b&-8  
tmGhJZ2j  
當EX腳同EX拳冇到..
離線魔神
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-07-01
引用第8樓~瘋人~2006-06-30 20:39發表的“”:
當EX腳同EX拳冇到..
\Y,P  
佢嘅意思係成個招名係英文- -
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-07-17
引用第7樓天地之龍2006-06-30 20:36發表的“”:
用英文就無人明囉=.=
s=$xnc}mf  
可能係你D英文差...