切換到寬版
  • 2375閱讀
  • 16回復

自創人~~~~~~~~~電光(完成) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線炎‧龍

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-06-30
— 本帖被 牙奇 執行鎖定操作(2007-07-06) —
電光 7?J3ci\  
是城市人,本身叫太一= =,是霍雷大個後的結拜兄弟,由於發現自已有雷電元力,所以改名叫電光,本身就能運用雷電元力,不用機器,所以霍雷很尊敬他。但雷光在一次任務中不見了,只有霍雷才信他(味)死。 W;zpt|kAH  
<sX VW  
起初能力 K]/Od  
HP     950     6 h/2/vBs  
MP     1000   7 rkDi+D6`q  
SP     950     6 u7s"0f`  
STR     17     1.7 +-BwQ{92[:  
DEF     19     1.9 (}smW_ `5  
AGI     20     1.5 [Atc "X$  
Fi2xr<7"  
sN~\+_  
招式: PLA#!$c7q  
閃電劍   mp150 rp's  
電光首先合(買)隻手,然後天會打雷圍着他,電光會把其中一絛雷拿着,再把雷變成劍 '\"G{jU@  
效果:電擊 ?Ik4  
一開始就有 ~_>cM c  
2&he($HIzg  
電擊百烈幻影   mp300 c2 Aps  
電光用電拳打人三hits,然後一拳打人上升,再跳起用電擊旋風腿打人三hits gEwd &J  
效果:電擊 Gb2L }  
一開始就有 6L9, 'Bg  
:,S98z#  
閃電砲     mp200 oC*=JJe,  
電光好像如來的出招方法,不過出來的是閃電砲= =,可以連射 j1*f]va  
效果:電擊 `Ye8 Q5v"]  
一開始就有 $*f?&U]k  
pKT2^Q}-h  
電神護體   mp300 %}3qR~;  
是和霍雷一起想出來的招式,但比霍雷強,還可以吸着人 _=EKXE)&}  
效果:電擊 bgF^(T35  
打win霍雷和電光(上) lnh+a7a)  
dJ ~Zr)>  
雷之光   mp350 wL}l`fRB  
電光會用手發出雷光 };,/0Fu  
效果:暈眩 8'#/LA[uPe  
抽lfo對戰咭 bsS:"/?>  
SeEw.;Xw  
雷神之怒     mp500 $f$|6jM  
像邪鬼的唯我,but條椎是黄色 6C [E  
效果:電擊 *?t%0){  
抽lfo對戰咭
[ 此貼被冰火人在2006-07-01 00:45重新編輯 ]
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-06-30
完成la^^ J2VTo: In  
大家比意見la
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-06-30
幾好喎......~ ~" i0x  
做咩唔加分= ="
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-06-30
結果得~小斬斬~比意見 MGJ.,tK1  
其他人就..........
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-06-30
D招名抄哂霍雷的,你自己唸過D啦,但有D招式名都唔錯,例如:電擊百烈幻影。

離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-06-30
唔好咁LA  ks$JP6  
一早都有雷尊.. ho ##Z*O  
只係將其他人同雷尊D招加D減D就話係自己作 ![]`` g2  
不過我想知你個霍雷和電光(上、下)係講咩 r\qj!   
打埋出黎OK?
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-07-01
~瘋人~要求到.ok la! ]gYz 4OT  
but要好久wo uwz)($~bp  
你等唔等?
離線無聊魚旦
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-07-01
你冇講要幾lv學到d招.....
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-07-01
引用第7樓無聊魚旦2006-07-01 13:25發表的“”: q WQ/ 'M  
你冇講要幾lv學到d招.....
Q_[ 3`j l  
O^oWG&Y;v  
唔係去到幾lv就學到,係佢的技能提升值幾多。

離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-07-01
你正個人物圖上去啦=.=
離線牙宇

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-07-02
只有霍雷才信他未死 #qK:J;Sn3  
這個才對
[ 此貼被kody在2006-07-02 14:54重新編輯 ]
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-07-05
都唔錯丫.......應該會幾勁!!!
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-07-05
未=jd 埋=gwg X% t1 T4  
= ;Au<|  
5錯…新ge嘗試,加油~
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-07-06
引用第4樓疾風之龍2006-06-30 23:20發表的“”: &u$Q4  
D招名抄哂霍雷的,你自己唸過D啦,但有D招式名都唔錯,例如:電擊百烈幻影。
j#!IuH\]  
同意,我唔加分就係咁解,仲有,有d錯字,我想你改改佢,如果唔識可以問人(我lor")
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
離線luichun
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-07-12
如果真係有這個人的圖會好一些。
LAW:
stinky90530--152 lv
firen8716--94 lv(爆up中)
chester90530--82lv
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-07-17
咩電光百型幻影???咁復雜??
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-07-17
是電擊百烈幻影 p $S*dr  
不是電光百型幻影