切換到寬版
  • 1748閱讀
  • 17回復

[教學]學左勁招想快d升lv入 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線幻影.謙

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-01-22
學左勁招想快d升lv入
這個係多人認同的,你地可以跟黎升!! 7tWC<#  
學左超超超超勁的招之後開尋找神秘高手 Lfn$Q3}O`$  
只係打頭果二個板圖(唔好去打玄無)之後出入再開............. :!MEBqcU  
打完有5000exp ge {U2AAQSa  
對升lv的速度會快d x</4/d  
本人分亨比大家,希望有用!! )Zr\W3yWX  
 >SQzE  
超超超超勁的招:真虎,真昇,大天,狂龍斬,鑽風,大轟,極地,龐士全部招(唔計唔洗抽卡個2招).................. "a].v 8l!  
其他個d招可能打-hp小d,不過都可以使下 6!>p<p"Ns  
?fH1?Z\'K  
cO7ii~&%!  
另一個up lv方法就係打任務霸王打到最後可以唔可大佬(得大約400exp),打完之後,有機會有信雷手ge O)`L( x  
本人打左3個,基本上打2-3場就有一個,重有要小心d弓箭手,佢好9 ge,你唔小心比人打緊中的時候,佢打會射出2-3支穿心箭打到無咩hp KANR=G   
大約5-6mins就ko(唔打大佬),這個方法可能大家都知,但都比d唔知的人知!!! ]+Lr' HF  
Eu' ;f_s  
打完大約有30000exp ge nQQHm6N  
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-01-22
其實冇必要刻意咁升 !b_(|~7Lc  
!*Is0``  
你升lv用招升都會好快 MoN0w.V  
lGr=I-=  
或同人vs出..多d vs 招都自然會快

離線monkey2007
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-01-22
我想講呢...呢個post我好似係好耐之前睇過
離線幻影.謙
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-01-22
引用第2樓monkey2007於2008-01-22 22:08發表的  : 9Of;8R  
我想講呢...呢個post我好似係好耐之前睇過 [表情]
1"Oe*@`pV  
有咩....>.< V8 8u -  
唔係呀... &zF>5@fM  
抄我作品?
離線wafaega
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-01-22
強烈抗議 y[$UeE"0  
誤〔度〕新手 :ir# 7/  
八十級有勁招……,配點好去七下升到110 %U{sn\V  
配點差打霸王升到爆攻再去七下升到110 E~}H,*)  
再打魔王升 M,JwoKyg  
130左右……有超勁招就打殺下升到150(迪蟲等) :G 5p`;hGo  
有中等攻的招就打魔王升到150(如四小強、邪鬼、尊者等) K*j OrQf`  
150 up....up lv in story..(7.0) ^5]9B<i[Y  
easy to 170 up a?+C]u?_D  
[ 此帖被wafaega在2008-01-22 22:48重新編輯 ]

呢個Bike crew真係....
離線鬼影
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-01-22
OK la HE+'fQ!R  
可能真係有d人唔知既~
離線用加速器
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-01-22
唔係好好嗜
離線y.k.h.
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-01-22
迪下頭3格也有8000經驗la ,做咩要去尋找神秘高手?

離線邦邦_lam
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-01-23
唔使啦.冇勁招都得架.去7下屈樹.打迪下車手重快 U0 -RG  
O\Y*s  
3格7000經(低lv人士
想像一切都是幻象.真理就是王道
離線幻影.謙
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-01-23
引用第8樓邦邦_lam於2008-01-23 10:43發表的  : V"8Go;[  
唔使啦.冇勁招都得架.去7下屈樹.打迪下車手重快
3格7000經(低lv人士
W"s/ 8;  
升我是卓男都幾快的
離線邪惡檸檬

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-01-23
你新人物好易唔夠魔用 VG7#C@>Z  
出得個2.3次 *lZ V3F  
高mp的話 _T.`+0UV  
會好煩的 aW_Y  
幫招野升lv ~a  V5  
打打下自然升啦 J0bcW25  
洗唔洗咁的
離線幻影.謙
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-01-23
引用第10樓邪惡檸檬於2008-01-23 15:38發表的  : Z8h;3Ek  
你新人物好易唔夠魔用 ' "%hX&]5  
出得個2.3次 =saRh)EM  
高mp的話 V?T&>s  
會好煩的 3`3my=   
幫招野升lv qMVuBv  
.......
F{ 4k2Izr  
如果係米兒的話升得就快了...
離線hihiyoyoyo
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-01-23
引用樓主幻影.謙於2008-01-22 21:49發表的 學左勁招想快d升lv入 : Hjs#p{t[  
這個係多人認同的,你地可以跟黎升!! g( "[wqgG  
學左超超超超勁的招之後開尋找神秘高手 b,ZBol|X  
只係打頭果二個板圖(唔好去打玄無)之後出入再開............. %dd B$(  
打完有5000exp ge 1,P2}mYv  
對升lv的速度會快d ^Kl<<pUaV  
.......
T.{]t6t$U  
U copy people again........ HD$ r<bl  
Y ibbs have this copy9......
離線幻影.謙
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-01-23
引用第12樓hihiyoyoyo於2008-01-23 17:08發表的  :
U copy people again........ IQ~EL';<w  
Y ibbs have this copy9......
f0{ tBD!%  
咁個post呢//...?
離線名字

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-01-23
呢d野,一早就知了 :N4?W}r.  
dlV HyCW  
其實屈樹快過神高的 TPKm>5g  
_(@ezX.p  
好似我蓮娜咁 Pf< BQ*n  
n3hlo@gYW  
我學完雙血,馬屈樹一場都升到十幾lv tF!C']  
Oh=Kl3xs  
但神高只得2lv
媽子危機3─絕種消費者
離線幻影.謙
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-01-23
引用第14樓名字於2008-01-23 17:17發表的  : ?trqe/  
呢d野,一早就知了
其實屈樹快過神高的
好似我蓮娜咁 6~8X/ -02  
.......
JZrZDW>M  
屈樹升得好快 7/c9azmC  
不過比較小exp \v.YP19  
不過最好的是唔洗走 .t%` "C  
你一出來就出招 ^ G>/;mZ  
超超超easy
離線hihiyoyoyo
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-01-23
回 15樓(幻影.謙) 的帖子
no 14# saying thing is better than U
離線幻影.謙
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-01-23
Re:回 15樓(幻影.謙) 的帖子
引用第16樓hihiyoyoyo於2008-01-23 17:53發表的 回 15樓(幻影.謙) 的帖子 : dI9u: -  
no 14# saying thing is better than U
;1woTAuD  
?? wWUt44:0O  
屈樹升得快 P}C;%KzA  
唔快咩
快速回復
限100 字節

上一個 下一個