切換到寬版
  • 1747閱讀
  • 17回復

[教學]學左勁招想快d升lv入 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線幻影.謙

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-01-22
學左勁招想快d升lv入
這個係多人認同的,你地可以跟黎升!! 7r^Cs#b+I  
學左超超超超勁的招之後開尋找神秘高手 !#~KSO}zW2  
只係打頭果二個板圖(唔好去打玄無)之後出入再開............. Uk*(C(  
打完有5000exp ge v_Df+  
對升lv的速度會快d }V*?~.R  
本人分亨比大家,希望有用!! `Tf}h8*  
'CS jj@3X  
超超超超勁的招:真虎,真昇,大天,狂龍斬,鑽風,大轟,極地,龐士全部招(唔計唔洗抽卡個2招).................. _iCrQJ0"T  
其他個d招可能打-hp小d,不過都可以使下 d2V\T+=  
A+GRTwj  
\4^zY'  
另一個up lv方法就係打任務霸王打到最後可以唔可大佬(得大約400exp),打完之後,有機會有信雷手ge 8)> T>-os  
本人打左3個,基本上打2-3場就有一個,重有要小心d弓箭手,佢好9 ge,你唔小心比人打緊中的時候,佢打會射出2-3支穿心箭打到無咩hp FPkk\[EU  
大約5-6mins就ko(唔打大佬),這個方法可能大家都知,但都比d唔知的人知!!! x2a ?ugQ  
S=lCzL;j"  
打完大約有30000exp ge [PB73q8  
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-01-22
其實冇必要刻意咁升 H ?9Bo!  
`?.6}*4@_A  
你升lv用招升都會好快 g!' x5#]n  
y9]7LETv\M  
或同人vs出..多d vs 招都自然會快

離線monkey2007
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-01-22
我想講呢...呢個post我好似係好耐之前睇過
離線幻影.謙
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-01-22
引用第2樓monkey2007於2008-01-22 22:08發表的  : WuF\{bUh  
我想講呢...呢個post我好似係好耐之前睇過 [表情]
g(s}R ?  
有咩....>.< {Fyw<0 [@  
唔係呀... s2QgR37s>  
抄我作品?
離線wafaega
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-01-22
強烈抗議 RiZ}cd  
誤〔度〕新手 X3gYe-2  
八十級有勁招……,配點好去七下升到110 X%iqve"{nB  
配點差打霸王升到爆攻再去七下升到110  _uJ6Vy  
再打魔王升 R*LPwJuv  
130左右……有超勁招就打殺下升到150(迪蟲等) a04S&ez j  
有中等攻的招就打魔王升到150(如四小強、邪鬼、尊者等) {/?{UbU  
150 up....up lv in story..(7.0) B}p.fE  
easy to 170 up Kb5}M/8  
[ 此帖被wafaega在2008-01-22 22:48重新編輯 ]

呢個Bike crew真係....
離線鬼影
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-01-22
OK la biffBC:q  
可能真係有d人唔知既~
離線用加速器
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-01-22
唔係好好嗜
離線y.k.h.
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-01-22
迪下頭3格也有8000經驗la ,做咩要去尋找神秘高手?

離線邦邦_lam
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-01-23
唔使啦.冇勁招都得架.去7下屈樹.打迪下車手重快 k}{K7,DM  
= &U7:u  
3格7000經(低lv人士
想像一切都是幻象.真理就是王道
離線幻影.謙
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-01-23
引用第8樓邦邦_lam於2008-01-23 10:43發表的  : qSL~A-  
唔使啦.冇勁招都得架.去7下屈樹.打迪下車手重快
3格7000經(低lv人士
UDa \*  
升我是卓男都幾快的
離線邪惡檸檬

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-01-23
你新人物好易唔夠魔用 %G~%:uJ5  
出得個2.3次 "[ ]72PC  
高mp的話 9DmQ  
會好煩的 RFm9dHI27  
幫招野升lv r+Y]S-o:  
打打下自然升啦 8,(5Q  
洗唔洗咁的
離線幻影.謙
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-01-23
引用第10樓邪惡檸檬於2008-01-23 15:38發表的  : g8w5X!Z  
你新人物好易唔夠魔用 zc-.W2"Hu  
出得個2.3次 u7<s_M3%N  
高mp的話 A@"CrV E  
會好煩的 E>?T<!r~j  
幫招野升lv Tp/+{|~  
.......
v0}.!u>Ww  
如果係米兒的話升得就快了...
離線hihiyoyoyo
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-01-23
引用樓主幻影.謙於2008-01-22 21:49發表的 學左勁招想快d升lv入 : .HG0%Vp  
這個係多人認同的,你地可以跟黎升!! CxtH?9# |  
學左超超超超勁的招之後開尋找神秘高手 A{hWFSv  
只係打頭果二個板圖(唔好去打玄無)之後出入再開............. > c7fg^@  
打完有5000exp ge C@L:m1fz  
對升lv的速度會快d d+fi g{<b  
.......
HtIM8z#/  
U copy people again........ ~ >ACMO  
Y ibbs have this copy9......
離線幻影.謙
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-01-23
引用第12樓hihiyoyoyo於2008-01-23 17:08發表的  :
U copy people again........ qMz0R\4   
Y ibbs have this copy9......
V5RfxWtm:  
咁個post呢//...?
離線名字

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-01-23
呢d野,一早就知了 kL,AY-Iu{@  
6`{Y#2T  
其實屈樹快過神高的 zrG&p Z  
_Y*]'?g`  
好似我蓮娜咁 m> ?OjA!  
5+'1 :Sa(i  
我學完雙血,馬屈樹一場都升到十幾lv a4L8MgF&$-  
*^Wx=#w$V  
但神高只得2lv
媽子危機3─絕種消費者
離線幻影.謙
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-01-23
引用第14樓名字於2008-01-23 17:17發表的  : mHUQtGAVQ  
呢d野,一早就知了
其實屈樹快過神高的
好似我蓮娜咁 4WZ:zr N  
.......
] 4yWcnf  
屈樹升得好快 B{lBUv(B  
不過比較小exp V,fSn:8%M  
不過最好的是唔洗走 u!];RHOp|  
你一出來就出招 1p<m>s=D=e  
超超超easy
離線hihiyoyoyo
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-01-23
回 15樓(幻影.謙) 的帖子
no 14# saying thing is better than U
離線幻影.謙
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-01-23
Re:回 15樓(幻影.謙) 的帖子
引用第16樓hihiyoyoyo於2008-01-23 17:53發表的 回 15樓(幻影.謙) 的帖子 : 0qqk:h  
no 14# saying thing is better than U
k*d0ws#<l  
?? @k>}h\w  
屈樹升得快 fgK1+sW  
唔快咩
快速回復
限100 字節

上一個 下一個