切換到寬版
  • 5333閱讀
  • 51回復

[遊戲影片]雙龍降臨(回貼是美德)(今次魚旦客串!仲唔快d入黎睇睇)(新+了第4話,在4樓) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線kenneth125

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-02-12
杰 , 劍.心 , 7707演出 lLuID  
TDS故事式廣告 hLb;5u&!kW  
第一話 vk  @%R  
神秘人出現 1.# |QX  
看完要回!!唔係你的媽媽沒收你部電腦 "?apgx 6  
  dB@Wn!Y  
想1起玩add我msn m#oh?@0}  
我的msn:[email protected]
4. 1rJa  
  [YC=d1F5  
I jZ]_*^!  
  ;i<$7M R.e  
W8 w3~  
御龍〝殺是黃金親衛兵差不多最差勁的一兩個,每日都被其他的金甲人取笑...... bTZ>@~$  
  0:Ar| to$m  
LnP3z5d(  
  B\Xh 3l]+j  
TT'Ofvdc  
  vB[~pQ;Z  
i 3m3zXt  
有一日,他決定要淆底..... v#  
  a%Uw;6|{  
41u*w2j  
但走出羅剎堡 , 龐士住的室是必經之路... IUOxGJ|rO  
  "mP&8y 9F  
h}<0/  
當御龍〝殺走過時,原本沒甚麼事,.... Ls&+XlrX8  
  o4$Ott%Wm  
gfi AK%  
出到羅剎堡門口的時候, /\na;GI$  
  M70c{s`w5  
kr%2w  
龐士無故出現, XC=%H'p  
  K&*iw`  
 h@=7R  
御龍〝殺大驚 , 快速走佬 {3VZ3i  
  pD"YNlB^  
lWW+5  
追到一間廢棄的道場後.... CJJD@=  
  dd]?9  
{jjSJIV1  
御龍〝殺:可惡!居然是死胡同!唯有跟龐士決一死戰! -;^;2#](g  
  ~ |6dH  
:M06 ;:e  
_2b9QP p  
  zbNA \.y  
dm6~  
龐士身為血骷髏的首領 , 又點會比佢打傷呢? P''X_1oMC  
  $f#a gq_  
~4Pc_%&i  
龐士沒有傷,御龍卻受了重傷, rz6uDJ"  
  :p' VbQZ{  
(:5G#?6,  
御龍〝殺心想自己必死無疑,感到非常絕望.... 9qKzS<"h  
  b/t  
f|U0s  
此時,居然殺出一個程咬金! QdQ d(4/1  
  f;gZ|a  
'Gjq/L/x  
petW M@  
  ibJHU@l  
-T7xK/  
龐士被打到暈了,臨倒地的時候細聲說出: ?! .e @>   
  LOr|k8tL%  
 B$^7h!  
神秘人:... R[LsE^  
  P-CB;\  
. V$ps-t  
K$H <}e3  
  Y>B P?l  
m 41t(i  
神秘人正想回頭問御龍〝殺有冇事的時候...佢睇見御龍〝殺被自己的絕招所傷, p~2UUm V  
  z>;$im   
H6 &7\Wbk  
\?DR s  
  k6!4Zz_8  
(DDyK[t+VX  
佢心諗:我救左佢一條命wor.....比起打傷佢我好好多啦.....但驚要坐牢... 4,G w#@  
  +R6a}d/K  
n-o3  
於是佢就..... DdSSd@,x*  
  S_v(S^x6  
M"{uX  
QK; T~ _k  
  0)|Q6*E>  
S:q$?$  
當神秘人走了後, [3N[i(Wlk  
  e}0:"R%E  
>xu [q\:"  
御龍〝殺在半暈半醒的狀態下起了身, a{SBCy  
  99=s4*xzM  
R^*K6Ad  
~9=aT1S|  
  ]XeO0Y  
S[,8TErz  
御龍〝殺:???點解龐士訓左係度ge?!....我想起了!一定是岩岩的人救了我!我要向跟佢學習元力! Jq ]:<TQ  
  f[sF:f(zI  
LO:fJ{ -  
待續...... ~]'pY  
  @ O>&5gB1u  
PUdM[-zjh  
  M2@b1;  
06*rW u9P3  
今集的ng: `zpbnxOL$T  
tNIlzR-  
  ZH,4oF  
w $|l{VI  
  bU54-3Ox*  
Q;u SWt<{  
B*1W`f  
7707攪破壞= = Ad$n4Ze  
  l4y{m#/  
pS[KBQ"F  
*[+)7  
歡迎STD的朋友加入TDS與龍翔〝殺一齊踢走龐士呢d屈招狗!!
[ 此帖被kenneth125在2008-02-22 23:13重新編輯 ]
2條評分
goldcat0807 威望 +12 原創 2011-12-16
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-02-12
第二話 kql0J|P?  
S.異轉會              客串演出:屎上會長 YW@#91.  
P|tNL}2`;  
御龍〝殺為了學元力,所以佢去找神秘人, `+:.L>5([  
wa=uUM_4u^  
在一星期後, jw}}^3.  
l1U=f]  
御龍〝殺來到了一個名為狂龍市的地方, Cxod[$8  
SUKxkc(  
御龍:呼....經過了這麼多個鎮都找不到他..... VQ5nq'{v  
D?yG+%&9  
m!z|h9Ed  
市民a(對住市民):喂喂喂!果邊有個人招收幫會幫員呢!好像叫作S.異轉會哩!會長好像很強! Rm1A>1a :  
A\_|un%  
p[lNy{u~M  
市民們:哇....會長很強?!那麼我又去參加了!  Uo12gIX  
<GHYt#GIZ+  
御龍〝殺跟隨佢地到一個地方.. {j5e9pg1L|  
|tR OL 9b  
神秘人:S.異轉會招收會員!有意加入的請過黎啦喂~~~ -<v~snq'  
`@[c8j7  
御龍〝殺大叫:我哇我哇!我要向恩師學習哇~ ^EG\iO2X  
[email protected]\#-  
神秘人:哦...原來是當時被我救了的人.....見你勇敢不向那魔頭低頭,就讓你加入吧.... ae"]\a\&1o  
g,o?q:FL  
神秘人帶御龍到S.異轉會基地內 '0y9M XRT  
mbnV[  
御龍:哇!好大呀! 9Y>8=#.c  
VhjM>(  
神秘人:而家你就係我地S.異轉會既一分子,見你元力幾好,我就搵我既手下教教你的元力吧! joKIrS0y  
i wxVl)QL  
御龍:好哇哇叫但是..... )[mwP.T=  
5zFR7/p{  
神秘人:咩? P`s  
-/{ 4Jf Wf  
御龍:我想問你叫咩名= = cLPkK3O\=  
K7Rpr.p  
神秘人:我叫龍翔〝殺 X U/QA [K  
c|F[ .;cR  
御龍:真係個好名呀 XNQAi (!GS  
oAWzYu(v  
龍翔:事不疑遲,我先搵我既弟弟黎教你元力 3d<HN6&U  
P=3RLL<l  
龍翔:喂,陸道【7707】 I$E.s*B9  
~%?`P/.o  
7707:咩事呀大哥? U9D!GKVp  
? (*t@ {k  
龍翔:佢係我岩岩收番黎既徒弟,你同我好好教教佢元力 D +_oVob\  
~4P%%b0,o  
7707:ok~ p!k7C&]E  
2z\zh[(w  
待續....
[ 此帖被mankit94104在2008-02-12 19:53重新編� ]
1條評分

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-02-12
7707:你叫御龍〝殺嗎?我就叫你作阿殺吧! 2tal  
Sm~l:v0%  
殺:嗯. >y Y'7Ey  
f>aRkTHf  
7707:小傢伙,先試試你既實力吧! [HCAmnb  
detwa}h[0  
殺:好!來吧! f4L`.~b'hb  
L#vI=GpL,r  
(打鬥圖) oh$Q6G  
LBF 1;zjK  
gn3jy^5  
7707心諗:這傢伙的金龍元力是從邪鬼那魔頭學回來的,看來我要清除佢體既黑暗元力佢先可以引發潛能.... 4.IU!.Uo  
5Hcf;P7   
7707:喂,阿殺你過黎 MNSbtT*^  
%;.;>Y(-  
殺:?! @xB*KyUW  
r2k2%nI-J  
(打鬥圖) e^ v.)  
jg?x&'u\)  
殺:啊!你做咩打我丫? xhRngHU\z<  
wC5ee:u C%  
7707心諗:好了....佢既黑暗元力已經被我清除了.... )c8j}  
otk}y8  
7707:冇咩野,只係想試下你既應變能力... vap,y $C  
`X3^fg  
殺:哦..... %'[&U#-  
1 5A*7|  
7707:好啦!等我教你我自創的一式----追魂十字斬! rL}YLR  
92^w8Z.  
殺:哇....名好像帥的說! 6 ~ >FYX  
e^O(e  
7707:你跟住我做呢d動作啦! NMA}Q$o s  
jAud {m*T  
(打鬥圖) /PLn+-  
) n,P"0  
R+Y4|  
在一個月之後...... e*L.U~ZR  
.w]GWL  
7707:殺,你既追魂十字斬功力已經超越了我,現在你跟我過一招吧! %Qj;,#z  
%Q.&ZhB  
",!1m7[wF  
7707:殺,這是甚麼招來的,好像我的追魂十字斬.... :sC qjz  
'3?\K3S4i  
殺:哈哈...這是我將在邪鬼那學返黎的金龍元力再加入落你的追魂十字斬裡的 6H'HxB4  
6C-z=s)P&  
7707:好極好極!你真有潛質! `\+@Fwfx  
~q~MoN<R  
殺:師父過獎了.... 8cA~R-  
X=> =5'  
7707:你現在可以出山了,去找龍翔大哥吧! W8]lBh5~:  
&8z[`JW,T  
殺:好!! {c (!;U  
f4BnX(1u  
待續... s&NX@  
今集的ng: V =-WYu  
杰走得太入.... 9ksE>[7  
[ 此帖被kenneth125在2008-02-12 21:38重新編輯 ]
1條評分
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-02-12
引用第1樓mankit94104於2008-02-12 16:24發表的  : ph-ATJ"  
做得好- - M-giR:,  
比一個優點你 D &/L:  
p.s:你狂整ng攪到我地整左好耐囧 ('hE r~&  
(備用post)
19j+lCSvH  
唔係7707既話我地好快整完-0-

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-02-12
第四話        客串演出:魚旦二號 h`H,a7  
Qx'`PNU9\  
殺完成了訓練後,受到7707的指示回去搵龍翔師父。 QQV~?iW{~  
rQaxr!  
殺:啦啦啦啦啦~~~啦啦啦 4sP2g&  
jvQ*t_L  
Vb'7>  
正當殺一路行,一路唱出難以忍受的”嘈音”時, Q;D0<Bv  
-^ C=]Medl  
>~Qr  
殺:呀= =邊個打我呀囧 /mK?E5H'r1  
&zuG81F6  
???:哼....走入我的領土我唔殺你...你都偷笑! kGN+rHo   
"&%#!2  
殺:這魔頭好強.....我的金龍斬也不會是他的對手... ty DM'|p  
5T:i9h  
殺:死定了....(閉眼) &c*^VL\  
,DZX$Ug~+E  
突然,一道光芒破空而出! leQT-l2Bk  
+(+Itmx2&  
7H|$4;X^  
???:呀!是驅魔獵人! E=#0I]v[  
%bdjBa}  
xxx:在下正是。 Ck /F9(  
2~t[RY  
???: 淆呀!  ]$,UPR/3  
%zO h  
???化作一道煙,飄走了 d%0~c' D8a  
}YHX-e<Yx]  
第四集上完 z1Ov|Q`  
0p@k({]<  
今集的ng: 7k(Kq5w.  
d` [HT``  
]7rj/l$ u  
8zBWIi  
[ 此帖被kenneth125在2008-02-22 22:47重新編輯 ]
離線szehento
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-02-12
做得好好。
離線名字

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-02-12
不錯啊 .%82P(  
X~xd/M=9^  
可惜,你唔能夠一次過放曬,要分開
媽子危機3─絕種消費者

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-02-12
Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)
新+了第2話,在1樓
離線愛﹞叛逆
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-02-12
個迪雲好串....冇啦啦ko左龐士(又冇得罪佢)! !打錯人仲走佬   好過分....
。S!u 逆儿〞

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-02-12
Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)(新+了第2話,在1樓)
新+了第3話,在2樓
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-02-12
Re:Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)(新+了第2話,在1樓)
引用第9樓kenneth125於2008-02-12 21:39發表的 Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)(新+了第2話,在1樓) : X%9*O[6{  
新+了第3話,在2樓
K^t?gt@k}  
- -''' 3_5XHOdE  
冇黎添- - W0cgI9 =9  
最衰要食野- - e1q"AOV6  
第4話一定要叫我- -''''
離線jeffreyxchen
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-02-12
幾好啊!我都想一起玩下 我是STD 的進(星奇)
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-02-12
引用第11樓jeffreyxchen於2008-02-12 21:53發表的  : `3iQZu i  
幾好啊!我都想一起玩下 我是STD 的進(星奇)
R21~Q:b !  
入TDS吧
離線sze4562003
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-02-12
D ng 好搞野 </E>tMW  
加油吧!
離線jackypeople
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-02-12
有d字好搞笑
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-02-13
我都想參加><你們作得太吸引我了>< {j6g@Vd6lx  
我都要玩>< ]C *10S`  
ps:最衰你是std ser><你在peak,boc/bank我就可以同你們拍電影了>< =s[ &;B`s  
我一次都味試過....

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-02-13
引用第15樓zzzson於2008-02-13 00:34發表的  : j) 6G7T|  
我都想參加><你們作得太吸引我了>< NW De-<fQ  
我都要玩>< eycV@|6u*  
ps:最衰你是std ser><你在peak,boc/bank我就可以同你們拍電影了>< jYdV? B  
我一次都味試過....
t F/nah  
你可以問人借ac

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-02-13
想1起玩add我msn B"[{]GP BY  
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-02-13
引用第17樓kenneth125於2008-02-13 11:48發表的  : ?w8p LE~E  
想1起玩add我msn r8+*|$K  
kDg{ >mf  
或add choikongwai@hotmail都得- - wXcMt>3  
搵劍‧心 neIy~H_#!  
盡湧躍- -
離線ldx09x
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-02-13
好好睇
快速回復
限100 字節

上一個 下一個