切換到寬版
  • 6002閱讀
  • 39回復

[原創]巫神小小分析(改善中)(加左少少野)(又加啦) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線廁所為上

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-03-09
巫神-Molsonp Obo_Y E  
魔人組織【亂】其中一名成員,性格高傲,對人類抱有極強的敵意,善長使用失傳已久的巫術直接攻擊對手的大腦神經,使其產生嚴重的幻覺,最後因精神崩潰而死。 94{)"w]  
@Tr&`Hi  
8bOT*^b$H  
V7C1FV2  
MP一開始已經很多,所以不用加太多 :6lwO%=F  
HP唔係特別少 yU7I;]YP  
防和敏都係一般 nU/;2=f<  
攻擊我見他是魔人,還以為一次很多,不過都好過米兒 62kb2C  
TJOvyz`t  
O@jqdJu  
烈風打  出招方法 擋→攻 使用MP係250MP 學點40 S;=_;&68?  
\zu }\{  
同普攻冇咩分別作用黎打飛人,遲少少先學都OK =j~Q/-`EC0  
=Ndli>x}1  
優點:速攻= = +O+<Go@a  
缺點:好低攻,格力低 XdsJwn F  
ooE{V*Ie  
VS好用度:1 #s2B%X  
打關好用度:1 y94kX:q  
升級好用度:1 %>y;zqZIU  
QaQ'OrP  
綁鬼咒 出招方法 擋→跳 使MP係350MP 學點80 p<5!0 2yQ\  
} 0M{A+  
超手極慢,可以話係最廢既一招,攻擊力同烈風打差不多,最後先學比較好 4x,hj  
% l7fR}  
優點:格力比烈風打高 0E6lmz`O  
缺點:起手慢,攻擊力低 kH?#B%N5  
 9?EVQ  
VS好用度:0 DMZ`Sx  
打關好用度:1 MEq"}zrh  
升級好用度:1 <m-.aK{9  
)~ z Z'^  
地獄門 出招方法 擋↑跳 使用MP係400MP 學點123 效果係混亂 L.B~ax.|Z  
l l<mE,  
分開多次攻擊,被擊中會混亂,用黎打亂跑既人都唔錯,弱點係最後先出波 |0 !I5|<k  
zOGR+Gq_Z  
優點:令人混亂和攻擊力在巫神之中第二強 m^I,}1H4  
缺點:背門大開 S LGW:  
?`AGF%zp  
VS好用度:4 eH <Jng  
打關好用度:3 5v9Vk` 3'  
升級好用度:3.5 6t}XJB$+7  
q*8lnk  
深淵爆發 出招方法 擋←→攻 使用MP係350MP 學點175 2 9#]Vr  
J%Mnjk^_\S  
這招算係巫神最高攻的一招,升級就學吧,格力都唔錯,但攻擊和其他人物來比,都不算高,都可以打暈人 'RTtE  
QCpM|,drS  
優點:巫神之中算係攻擊力最高,格力都有咁上下 ;h~er6&   
缺點:背門大開 V1<`%=%_W  
+a$| Sc  
VS好用度:5 %8FN0  
打關好用度:3.5 ut &/\k=N  
升級好用度:3.5 mhzYz;}  
"&QH6B1U6H  
c2<,|D|  
連技 o\ 6iq  
L"vj0@n'0  
跑攻加烈風打 SW9fE :v  
?)i1b\4Go  
屈牆邊出深淵爆發加烈風打 it1/3y =]  
{1~T]5  
屈牆邊出深淵爆發加地獄門 Do*n#=  
\##5O7/1  
&[j]Bp?  
};S0 G!  
格招  ( Uk ,  
深淵爆發格高熱死光 5=Lq=,K$  
8&E}n(XE  
地獄門格絕地一擊 C6QbBo  
js <Ww$zFW  
深淵爆發格絕地一擊 z~Na-N  
FtIa*j^G  
DDw''  
YBjdp=als  
y=H@6$2EQ  
跑攻 >n$ !<  
IOEM[zhb$  
跳攻 ;/sHWI f+Z  
Zdn!qyR`  
普攻 h-mTj3p-K  
8MZ$T3IM  
勝利 (lWq[0^N  
fgCT!s7z  
敗北 `\b+[Nes  
[ 此帖被廁所為上在2008-03-09 14:27重新編� ]
1條評分
離線疾豹影使
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2009-04-22
做得幾好呀... ]WL|~mG  
係唔係差兩招未整??
疾豹小店

離線ruby03
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2009-04-20
引用第37樓俊傑於2009-04-20 18:49發表的  : 7"Mk+'  
用比堤的時候~~最重要要看著mp量~~他的招用mp量唔好看少~~第二~多一點連招吧~~慘絕同音x拳都係我打關
JYmAn?o-  
咩比提- - 你是不是回錯post
離線俊傑
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-04-20
用比堤的時候~~最重要要看著mp量~~他的招用mp量唔好看少~~第二~多一點連招吧~~慘絕同音x拳都係我打關
離線zerix
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-04-20
引用第31樓ruby03於2009-04-19 20:07發表的  : @;^Y7po6u  
zerix 你都冇回答我問題- -
?M}S| dsmE  
2008年既人你想有幾勁?

離線littleandken
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-04-19
正丫..好想睇巫神分析好耐la !a-b6Aa  
但係有無其他兩招? /@YCA}|/  
我真係好想睇丫..加油la
離線ruby03
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-04-19
卓男sp咁低, 唔準啦.
離線lamyathin
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-04-19
仲諗住高lv d先整- - :0~QRc-u  
我齊招
離線tonnykira
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-04-19
卓男全敗呢,絕幾時出埋森羅咒呢><
msn:[email protected]
~~~~多多支持我間商店啦各位~~~~
http://ibbs.hk/read.php?tid=61913
離線ruby03
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-04-19
zerix 你都冇回答我問題- -
離線zerix
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-04-19
引用第29樓ruby03於2009-04-19 17:14發表的  : eVz#7vqv   
多謝樓主 XEH}4;C'{  
個肉盾咁低lv 少sp, 一格就冇哂 JAb 6zpP  
咩招都破到佢啦, 完全唔準- -
hf<J \   
...........成年前既post你推返上黎做咩...........

離線ruby03
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-04-19
多謝樓主 J5p8nmb  
個肉盾咁低lv 少sp, 一格就冇哂 -apXI.  
咩招都破到佢啦, 完全唔準- -
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-08-26
深淵係霸雷弱化版= = s|yVAt|=  
多謝樓主
離線jordanisbun
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-08-26
佢格招好似好勁咁wo, 攻擊力不錯??

雷機兵vs u1 !
離線龍男
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-08-26
巫神招地獄門都不錯哦~
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-03-10
引用第24樓神天魔於2008-03-10 22:51發表的  : b-5y9 K  
文字好似小左D+_=但係都唔該樓主^^
'\q f^?9  
我第一次作分析的 =  不太會做 我都打算改下架啦
離線神天魔

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-03-10
文字好似小左D+_=但係都唔該樓主^^

離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-03-10
引用第22樓寒月於2008-03-10 22:36發表的  : {:nQl}  
我相信如果個卓男d sp多d個話絕地應該係會衝左個去的- -
Flxvhl)L  
已經試左4次= = 3次佢都衝左過去..不過係以暈的狀態衝左過去 K0+.q?8D|  
錄左出黎比大家睇個個係佢叫我出先= =(我講緊深淵對絕地)
離線寒月
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-03-10
我相信如果個卓男d sp多d個話絕地應該係會衝左個去的- -
♥向極限挑戰!!
離線kwan166378
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-03-10
還要努力改進哦 {%v-(  
整體上都ok
1條評分
快速回復
限100 字節

上一個 下一個