切換到寬版
  • 3681閱讀
  • 33回復

妖化連娜分析85%(第一次做唔好踩得太盡:)) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線polim1522000

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-03-25
我:今日我會評一個人物佢就係.... ErF;5ec  
迷:廢話小講 HzB&+c? Z  
我:得啦咪煩啦 連娜! 76[aOC2Ad  
妖化連娜:你錯了 U{D ?1tF  
我:下= =? F#_7mC   
妖化連娜:1.我唔煩 係你長氣姐 JJ56d)37.  
我:orz.... XF2u<sDe  
妖化連娜:2.我異轉了 so叫"妖化連娜 &0TOJ:RP  
我:哈哈哈....果然同個名一樣 ~BCSm]j  
妖化連娜:下! 唔明= =? k%QhF]  
我:你異轉左啊嗎叫妖化連娜係咪 %" $.2O@  
佢:係= = E66e4?"  
我:你個名""妖化連娜""其實應該係人妖化 連娜...哈哈哈 w5jH#ja  
佢:好!你分析完我 我就會同你"分體"了 wP1dPl_j:0  
我:下?! ~fsAPIQ  
佢:快d講! 0 TSj]{[  
我:ok.... !-r@_tn|  
                    入正題先 mLD0Lu_Ob3  
比你個樣先人地睇先: zsI0Q47\  
cWgiFv  
係lfo入邊個樣: H;,cUb  
TJ`E/=J!  
hC}A%_S  
要異轉就要連娜人物去到150lv和有信物-魔獸骨頭 -;T>4B=  
2uw%0r3Vi6  
信物-魔獸骨頭: V~5vVY_HG&  
E?&dZR  
只可以在x-card中抽到 'q1)W'  
sCaw"{5qc  
頭像對比: /exV6D r  
5 d|*E_yu  
身體對比: 7&NRE"?G  
=(*Eh=Pw  
在大街異轉: ` e~/  
:RHNV  
爆3->爆空:D ^`YSl*:  
異轉爆光: }K;@$B6,@  
m&,d8Gss^  
功:好低差唔多120功 8,Yc 1  
格招:可破氣功波等飛行道具 F$ Us! NN  
特點:結冰時 異轉 可以破冰 c R$2`:e  
普通攻擊: ] V]~I.  
6\O4R  
企: 65ijzZL;  
(T n*;Xjq  
e@p` -;<  
行: dz5bW>  
@Sub.z&T{  
G#duZNBdc  
跳: $a\q<fN}  
N&S :=x:$S  
3w {4G<I  
跑: 0Qw? .#[9  
bm%2K@ /U  
t>&$_CSWK  
防:  ceVej'  
%S>lPt  
ps:妖連的防 後邊都擋到 ,k{{ZP P  
*v:+A E  
重野: }?*:uf  
L7n->8Qk  
|\?-k  
執野: g_>)Q  
  Ew4DumI  
,0<|&D  
勝利: BEPDyy  
j/9F iuK  
&#.XLe\y  
失敗: G7%Nwe~Y  
XpOs nvW  
狗仔-0- E_WiQ?p   
0plRsZ}  
普通攻擊: :BMUc-[  
wi*Ke2YKP  
look地: Jd1eOeS  
tDEpR  
差唔到是無敵 F8b*Mt}p  
`mw@"  
拳:(1hit) W@"M/<r@/  
QHMXQyr(  
比其他人好小小=__= f(D?g  
, X$S4>  
連續拳:(2拳+1腳+打地(有暈眩)+"乂"形斬(4hit)) 76=uk!#3{  
ixiRFBUcF~  
/;HytFP  
跳攻: 1hit uT]_pKm  
5?9}^s4  
好難中晒 4CX*  
_z,/!>J  
跑攻: 2hit(打地+"乂"斬)   aeSy, :  
P|HY=RM a  
e"^1- U\  
跑跳功: (O&~* 7D*  
K<Yh'RvTD  
y*Ex5N~JC  
武器攻擊: PK3T@Qv89  
oH6(Lq'q  
n6Q 3X  
元力攻擊係2樓 )}G HG#D{  
升lv法和配點係6樓
[ 此帖被polim1522000在2008-03-28 18:32重新編� ]
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-03-25
元力攻擊和連招
招式表: >xP $A{  
2d$hgR#v  
f0wQn09  
招式名稱:分施閃 ,T&B.'cq  
  ?]3`WJOj  
,qvz:a  
有既方法:一異轉就會有 fWKv3S1dT  
mp:150 [eWB vAiW  
技能點:100 Y/@4|9!  
出招方法:擋->拳 _v2FXm   
簡介:妖連會用好快地閃個5~7個人位,閃的其間會有d紅色的野斬人 ^vG*8,^S=8  
@9vz%1B<l  
優點: vRT1tOQ$  
1.起手有防    1L &_3}  
2.收手有防 :1.$7W t  
3.出招其間人地打唔到 2]> s@?[  
4.攻擊都唔差 ~"=nt@M]  
5.可以用來格招 `86 9XE  
6.可以用來閃招 `?Y/:4  
7.可以不斷轉左轉右屈 O 6A:0yM4  
8.少mp,可以狂出 2!" N9Adt  
9.可擾亂人 C'5i>;  
  :Z =A,G  
 缺點:   EzG7RjW  
1.有時如果控制得唔好,反而會害左自己。(俾敵人搵到破綻攻擊你)  #~p1\['|M  
2.不能上下移動。 umls=iz  
_/MKU!\l  
破解法: `7N[rs9|S  
1.閃人-0- 1Z`<HW"  
2.係佢後面出招 sKHUf1   
3.係前邊用d密集攻擊(如:狂虎炮) Ko -<4wu  
4.用較格招強的招係佢出招前破佢(如雷鳥.真虎) yiI&>J))  
5.用氣功炮令佢過唔到來=__= KZDB\T  
TR: D  
 招式名稱:魔骨鐮刀  "&C'K  
4H1s"mP<  
有的方法:抽x-card =VY[m-q5  
mp:250 @~a52'\  
技能點:190(有冇攪錯orz) ;o8cfD.z  
出招方法:擋跳拳 &:{| nDT_2  
簡介: 妖連用條野(j?!)(尾)包住自己之後係到自轉 y f+/Kj< a  
]Fj z+CGg  
優點: NrL%]dl3/  
1.起手有防 a(BC(^1!  
2.起手快 '-ACNg Nn  
3.收手有防 dks0  
4.收手快 M}@^8  
5.用來格招 唔會-好多sp JBjz2$ZM  
6.可屈招 cQ+V 4cW Z  
7.連招有★★★★☆ WJJ!No P  
8.mp唔算多 可狂出. !_V*VD  
9.後邊都有防+__+(唔確定) Jnv91*>h8  
10.格招強 人性都格到=.=(唔知算唔算格) S!g&&RDx  
jkPXkysm  
e1+ %c9UQ  
 缺點:  q:nYUW o   
1.唔可上下出 ]vu' +F$  
2.人地會閃身 唔可以屈太多-v- ] >`Q"g~0  
5(U.<  
破解法: pGsVO5M?  
1.用氣功炮-v- >#>YoA@S  
2.用狂虎炮(先格住魔骨->因格住so收手一下屈死你-茶-) wmT3 >  
3.閃人 (妖連:講多d87野 我就分施閃) BJlF@F#  
4.用強招打後勁(邪怒<-得嗎 我都唔知 但應該得+__+) ?f&*mp  
KE(kR>OB]  
招式名稱:異角之門 LXw&d]P  
  Hj2P|;2S  
有的方法:抽ya "p HQ  
mp:600 rtUd L,Hx  
點:190 G-} zkax  
出招方法:擋下拳 !)&-\!M>  
簡介: 妖連做出win的樣 之後左右爆出一d紫色的野 6NZ f!7,B  
&G'R{s&"  
優點: =@ON>SmPs  
1.格招都唔錯 *4.f*3*  
2.收手都算快-.- eH1Y!&`  
3.起手都算快唔確定=.= 2gFQHV  
4.可連招 !0zM@p  
(T`x-wTl  
缺點:  B"{CWH O  
1.太多mp %`g qV9a  
2.唔可以上下出 6o6m"6  
3.不可出得太多 會閃 OGae]O<  
bg 7b!t 1F  
破解法: XvdK;  
1.閃人 4V[+6EV  
2.等收手打佢(用勁招)   (+Er  
3.起手打佢 (用勁招) 57r\s 8  
4.用遠距離攻擊打佢 tM !1oWH  
I *}:C  
學招:分施閃 ->魔骨鐮刀->異角之門 w#"c5w~  
l?#([(WM  
3招の達 _s=[z$EN&  
{qh`8  
連招:
[ 此帖被polim1522000在2008-03-28 18:31重新編� ]
離線絕板異型

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-03-25
15分鐘後咁多.. BeplS  
我想問你幾個問題 !m^WtF  
你用咩錄既..? N!btj,vx  
你點計攻擊力既?
[ 此帖被絕板異型在2008-03-25 21:30重新編� ]
離線hk132845
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-03-25
幾多資料,仲可以睇到爆空,期待你整哂:D        o<%Sr*  
ps:你用咩錄影片??
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-03-25
15%? j63w(Jv/  
呢度連5%都無=.=
離線絕板異型

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-03-25
15分鐘過了..e家仲未整=.=?
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-03-25
升lv法和配點
我自己的配點 ;v>2z!M  
E3sl"d;~  
;/ WtO2  
你異轉後 可以爆完功之後爆防 咁防會高200
[ 此帖被polim1522000在2008-03-25 22:21重新編� ]
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-03-25
引用第4樓糯米滋於2008-03-25 21:39發表的  : q>o1kTI  
15%? Kcl>uAgU  
呢度連5%都無=.=
NKh"x&R  
現在有50%了吧+埋招同連招就100%了xDDD
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-03-25
引用第1樓polim1522000於2008-03-25 19:19發表的  : 5@F1E8T  
備用post
C`% cPl  
15min後左右會做的了
離線nam1996
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-03-25
有冇蓮娜點樣加點,講埋就好
離線絕板異型

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-03-25
唔好玩啦..淨動作最多都係得20-35%(比盡)
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-03-25
引用第9樓nam1996於2008-03-25 22:33發表的  : %+gK5aVab  
有冇蓮娜點樣加點,講埋就好 [表情]
mcO/V-\5'  
係6樓到=__=
離線絕板異型

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-03-26
你d招d攻好似有少少錯 P)D2PVD  
魔骨有咁低攻咩..仲有好多招可以破佢tim `hpX97v  
分施你講既破綻係起手同收手吧.. :xwyE(w  
但係分施又唔係一下2000..全食又唔會得2000咁少
離線牙琳
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-03-26
多謝哂 z:gp \  
下次繼續努力
離線寒月
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-03-26
為何你d破解方法大多都係for EX...?咁其他人咪用唔到lo...
♥向極限挑戰!!
離線絕板異型

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-03-26
都係比個大約姐.. j:>_1P/  
你唔通要人地有曬全部人物.. Q# Yba  
試曬先比你.. 4it^-M  
(不過我都知你唔係咁諗) xCTPsw]s  
不過比d時間佢..佢話第一次整 .91@T.  
仲要未整曬吧^^
離線冰之神話
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-03-26
引用第12樓絕板異型於2008-03-26 08:56發表的  : 6"djX47j  
你d招d攻好似有少少錯 a\l?7Jr  
魔骨有咁低攻咩..仲有好多招可以破佢tim )W,.xP  
分施你講既破綻係起手同收手吧.. (~IoRhp^  
但係分施又唔係一下2000..全食又唔會得2000咁少
+Y! P VMF  
唔識計攻擊唔好講啦
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-03-28
幾時整2角?
離線b懶惰豬b
發帖
icash