切換到寬版
  • 20671閱讀
  • 471回復

激突要塞!    黎個大賽-v-有攻略有分析[1-5月最好玩的網上遊戲] [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線hinpotato999

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-03-26
— 本帖被 牙銓 執行提前操作(2008-06-13) —
http://suznooto.web.fc2.com/flash/FORT.html

我的廢車  有冇人爆到-v- 打條line上黎試試得唔得
000Ndw9layyM9oD8eE9oyMfL9nc1kN9n7zHB9nUhqJ9olkMw9mOSqyq01qSyq008l1ojIYfPodah0mo6Dsp2o04Prr8pRusd8ozcA23olWJl4jlQvV31aIN54pNgDd

玩法......
自己試下la!!!!
好好玩的
黎個比賽
最好爆哂先
如果唔係唔好玩

小簡介
一個一個玉咁講=]
page1

30$弓玉:廢的=]唔好用
70$銑玉:連射3野 ok好用la
30$劍玉:主要用黎斬d彈(飛彈,道彈,坦克軒彈例外,但都好用)
80$盾玉:用黎擋野幾多次都得  好好用(飛彈,道彈,坦克軒彈例外,但都好用)
50$爆玉:炮玉的近版,盾擋唔到,所以都好好用
200$魔玉:嘩200$!!!!不過唔好睇小佢,最後一關好有用的
page2

30$弩玉:好用過弓玉的=] 遠d盾擋到,不過都好好用
30$槍玉:冇咩用=0=
70$炮玉:勁好用,差唔多關關都要佢,要常用佢!
30$薙玉:都好好用,用黎擋子彈(飛彈,道彈,坦克軒彈例外,但都好用)
70$跳玉:e個正la,可反彈!!!!不過攻小=]但都好好用,之後d關冇咩用/.\
70$裂玉:冇咩咁正,大家第2關都見到,好難用的,新手唔多岩

page3(正野開始)

50$散玉:散彈槍!!!ok la最衰唔係成日出=0= 都幾耐先出一次
70$狙玉:要好識得用先好用,如果唔係好都變差,新手不宣
70$浮玉:有d野飛黎飛去,多就屈機-v-
150$導玉:自動道行!!!(不過勁廢唔好用)
100$繕玉:用黎修理野,不過好貴,本人唔常用
100$癒玉:正用黎補血,不過好耐先一次=.=死左都未補一次....

page4(飛機坦克車?!)
150$壁玉:有個星型的防護綱,有時斷開左比人殺就死.....
150$飛玉:飛機黎la!!!!150$=.=好貴的 不過好好用=]
150$戰玉:坦克車!!!係下面的!!!用黎打結界最好!
200$機玉:!!!!!正機關槍!!!不過唔常出=.="""仲200$=.="""
150$變玉:睇你好唔好彩...好彩有d勁野出黎先...格野超勁150$ ok好用la
150$界玉:用黎做結界的!(廢話!)咩都擋到....最好用盾玉同劍玉護住la....

page5(其他野,唔係兵la)
15$木e要塞壁:15$好廢=.="
40$石e要塞壁:勁過木dd,都ok的
5$紙e要塞壁:一下秒=.="用黎企係到姐
100$鐵e要塞壁:100$ 不過可擋好耐好好用的
唔識打日文
最下面有2個推進器
100$左邊係廢d的=.=250$右邊係勁好多
推進器係用黎加快=]玩撞車

過關小幫手
第1關:唔識過都好難玩e隻game=]
第2關:放4隻炮玉係個核心上面之後,角度自己教
第3關:都係炮玉不過放個盾係前面到擋住=]
第4關:同第3一樣  好似可加多隻炮...
第5-12關:都係炮玉,有得加就加la!
第13關l有d唔同la!!!要加幾個盾玉放係上面護住
第14關:同13一樣=]
第15關:心諗(嘩..機玉呀.......)唔洗驚!!放盾玉la!!!之後全炮!!!
第16關....唔係應叫最後一關.....
e關要我的幫助....
要跟足呀...

vs小幫手-v-
係首頁到有個誰.........
按左之後你放d兵la.....
之後按xxxxxx決定
之後你見到有一個大空白的地方
你打人地個車

睇自己車小幫手你整完之後
d錢的上面有3個野
按最又個個
你見到好數字
之後copy比人,人地再copy比你
就可知道邊個贏-.-

名單:hinpotato999
[ 此帖被牙銓在2008-06-13 15:26重新編輯 ]
4條評分
三小強,登場!
離線魔法王子
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-03-26
幾好玩

但係次次好輸:(

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-03-26
都試下la
我教你lo
加我msn
[email protected]
三小強,登場!
離線↗滅絕↖
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-03-26
好好玩呀

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-03-26
你參唔參加?
三小強,登場!
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-03-26
好難玩=.=
有無得控制力度嫁?
火鎗手最好玩xd

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-03-26

only有角度
唔識就加我msn-v-
三小強,登場!
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-03-26
第一關已好悶
等好耐都未殺死人地
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-03-26
好好玩呀!!!!thx,我會比我d fd玩^^
ps:你個係e係咪之?
[ 此帖被denny1997在2008-03-26 22:50重新編輯 ]
啊~有朋友真好~

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-03-26
引用第7樓糯米滋於2008-03-26 22:19發表的  :
第一關已好悶
等好耐都未殺死人地

你放心=.=
之後會好快比人ko
三小強,登場!
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-03-26
個個唔係銑玉=.=係銃玉=.=同埋你d攻略好實用,thx>M<
ps:打完了=.=好好玩e個gameXDXD
[ 此帖被denny1997在2008-03-27 00:13重新編輯 ]
啊~有朋友真好~
離線復仇者乂
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-03-27
玩羸晒了,打埋大佬 隻game好好玩
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-03-27
樓主,打完la,點黎比賽
啊~有朋友真好~

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-03-27
有教的說
三小強,登場!
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-03-27
樓主..............我win左你呀!!  
ps:e個係我條line:000FXNs00dghs01mFqs01bPPs00drN9o81o29o3CI69ocIpc9o7YLGo04Cgzo04BnwopVPlLopVYPo9ntm9h9nPxgh9mOQii
[ 此帖被denny1997在2008-03-27 10:43重新編輯 ]
啊~有朋友真好~

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-03-27
最好就用d盾護住d界玉=]

000PlmjpR5TLj013vR9layxI9oD8dm9oyMep9nc1jv9n7zGl9puQiE9nU7YD9nUhpo9olJe19oyXwW9mY0ID9mOSpx40ee4d40mYQ6

ko=.=++互打-v-
槍陣都ko
000OPkq00rXym00rqeq01jDzmpRyFsm05q8RepVsNde00JI8e00Wlke09pSNo05Hzio0a7oM4pN6vWomx2sG
[ 此帖被hinpotato999在2008-03-27 11:13重新編� ]
三小強,登場!
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-03-27
樓主,我又win左你la@@ 用盾玉冇咩用,人地一用炮玉就冇哂用,咁不如用壁玉
ps:我條line:000rYg9o81m39o3CGa9nP80c9mOzSfj04ETzjpMda19mKok29nbtP09nGFxz9m2jwy9nxvhO9liTzN9mx7Q09mb7K29lj3qM9ntmUt9nTQT4
啊~有朋友真好~

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-03-27

不過壁玉,有時冇=]
比人重擊就死
三小強,登場!
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-03-27
盾玉有破綻的,so我vs唔會用佢,你可以用幾個壁玉咁咪得lo
槍陣:000ESYe00L4fmpVnqDj09qG9epVEq1onCok5oo01UMoopdRSe006h6m00sgHepVtmcm01lkr
[ 此帖被denny1997在2008-03-27 11:58重新編輯 ]
啊~有朋友真好~

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-03-27
000PlmjpR5TLj013vR9layxI9oD8dm9oyMep9nc1jv9n7zGl9puQiE9nU7YD9nUhpo9olJe19oyXwW9mY0ID9mOSpx40ee4d40mYQ6

放位很重要的--+
三小強,登場!
快速回復
限100 字節

上一個 下一個