切換到寬版
  • 1760閱讀
  • 14回復

個人意見,1共10點 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線龍仔666

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-07-12
論壇意見,最好睇睇,你唔滿意可以唔洗理,起碼我講既一定對呢個論壇好。

1.
點解其他論壇咁多人呢個咁小,有少少關呢度既人事,串啦,冇乜禮貌啦,少量不公平,態度差,扮到好似好勁(我唔會講例子,明邊個就得,以免招來不必要既事情發生)

2.
仲有板唔洗多,夠用好用就得,得個幾個post又冇乜人上個d可以close左佢。

3.
板主又可以唔洗太多,好似lfo區咁,都差唔多有成10個咁多,而有d又唔算難管既又可以1個人管幾個區咁
而管理方法。

4.
唔洗乜都話扣分,係真係衰先扣,咩thx呀,good呢d先扣,離題唔好離太遠都得,罵戰呢d,真係好嚴重先扣,同埋請公平d,見到有d板主做既分析同一般人做既差唔多,加既分又唔同,請一視同仁。扣分方面可以改返唔洗扣咁多,佢有改就得。

5.
同埋唔好轉載人地d野太多,因為人地係比佢地個論壇d人睇,就唔好常日轉,話哂人地辛辛苦苦咁得到d資料比你一句多謝都冇就話哂比好多人知咁,咁樣可能人地會覺得呢個論壇只識囉人野咁野。

6.
仲有一樣,申請區個度有好多人話咩申請板主,開咩區,想做d乜咁,d理由跟本幾歲都可以講出,完全唔係理由既,又話咩人推我做板主,咩人推我做咩咩會員,咩人推我開咩區,都係個句,板主夠用就得,唔洗多,區夠用多人鐘意先好開,就唔好靠人推你做乜開乜,如果想做,就同佢地講,囉出表演就夠。

7.
唔好post d廢話/開d無聊既主題,好似話你最似lfo中咩人,lfo中邊個最高,邊個最肥,邊個最大隻咁,呢d咁無聊老早係其他論壇發個個人一早比人禁言啦,所以應罰先罰,例如呢d,唔應該就唔洗多此一舉。

8.
分析個d,有d跟本係copy人地再改返d or copy官網再加幾句廢話就有分加,我覺得呢d係個人意見姐,唔係分析,同埋最好既用一用自己圖,官網圖冇用的,人地都可以上官網睇,仲有一樣,開分析個個一定起碼要對呢個人物有了解,即係起碼用呢個人物最少都應該齊一齊招先啦,唔係即話你跟本唔知呢招野。最好就每個人物一個分析就夠,唔洗多,明就得。

9.
想改改呢個論壇人既想法,強招唔代表最強,有技術先最強,屈/高lv唔代表一切,好似學招咁,用冰尊既好多人都話學鑽風/奧義先,直接講句,這明顯係白的講法,有睇過我n年前既post都有講過,所以唔會係度再講學咩招先。唔係既話就唔好開個叫技術交流區,叫屈機交流區算。

10.
最後一點啦,就係簽名過長,人地拉得好辛苦,闊就唔緊要,同埋用既動畫太lag,可以改返。
[ 此貼被龍仔666在2006-07-12 14:39重新編輯 ]
1條評分
dwchan icash +50 good 2015-02-06
唉...呢個論壇大部份只係識抄襲其他論壇既文化,好心比d大志出黎創出自己文化啦
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-07-12
好…等我一一解答你…

1.
點解其他論壇咁多人呢個咁小,有少少關呢度既人事,串啦,冇乜禮貌啦,少量不公平,態度差,扮到好似好勁(我唔會講例子,明邊個就得,以免招來不必要既事情發生)
答:唔係好明你講乜…所以你解釋一下唔該

2.
仲有板唔洗多,夠用好用就得,得個幾個post又冇乜人上個d可以close左佢。
答:其實而家富貴達人個版真係好少人發言…我覺得都係要關…不過…壇主咁嘔心瀝血整左個小站…冇理由唔開既…至於呢個爆爆王就真係抵關la…冇人去留言咁滯-_-(個人意見)

3.
板主又可以唔洗太多,好似lfo區咁,都差唔多有成10個咁多,而有d又唔算難管既又可以1個人管幾個區咁
而管理方法。
答:其實而家得好少人係真正執行緊版主既職責…以我所知得:我,傻佬(瘋人),斬兄,南小弟弟,七聖尊,疾風之龍king2000…7個…加埋壇主只係8個…十個都唔夠…-_-你仲話多-_-我地一個人起碼要管100個人以上(我諗唔止)

4.
唔洗乜都話扣分,係真係衰先扣,咩thx呀,good呢d先扣,離題唔好離太遠都得,罵戰呢d,真係好嚴重先扣,同埋請公平d,見到有d板主做既分析同一般人做既差唔多,加既分又唔同,請一視同仁。扣分方面可以改返唔洗扣咁多,佢有改就得。
答:其實我地係睇情況而定,如果佢成日都係咁我地會扣得重手D,有D初犯左係咁已一兩分,過度推POST既話我就會咁做:第一篇:1分,第二:2…就咁落去,如果到左十既話,之後仲有就會由第11篇文開始禁一日,12就兩日…到左30篇就會永久禁言

5.
同埋唔好轉載人地d野太多,因為人地係比佢地個論壇d人睇,就唔好常日轉,話哂人地辛辛苦苦咁得到d資料比你一句多謝都冇就話哂比好多人知咁,咁樣可能人地會覺得呢個論壇只識囉人野咁野。
答:其實我都唔係咁鍾意轉載人既野…其實我地已經好努力咁打擊過度轉載既人,例如鋒仔咁,佢轉載其實論壇既野又冇講到係轉載,我就將佢禁左兩日言,從此可見我地係幾咁重視呢個問題

6.
仲有一樣,申請區個度有好多人話咩申請板主,開咩區,想做d乜咁,d理由跟本幾歲都可以講出,完全唔係理由既,又話咩人推我做板主,咩人推我做咩咩會員,咩人推我開咩區,都係個句,板主夠用就得,唔洗多,區夠用多人鐘意先好開,就唔好靠人推你做乜開乜,如果想做,就同佢地講,囉出表演就夠。
答:其實呢D野的確係可以up得就up…但係以我所知佢地成為左版主之後,係真係有去做喎,其實野係第三題就答左你

7.
唔好post d廢話/開d無聊既主題,好似話你最似lfo中咩人,lfo中邊個最高,邊個最肥,邊個最大隻咁,呢d咁無聊老早係其他論壇發個個人一早比人禁言啦,所以應罰先罰,例如呢d,唔應該就唔洗多此一舉。
答:呢個問題我地都已經實行分類,如果要問邊個勁D呀…類似既問題都可以係技交區度問,我個人都唔係咁鍾意D人係度問呢D小白問題…我地已經禁左唔少發呢種貼既人既言

8.
分析個d,有d跟本係copy人地再改返d or copy官網再加幾句廢話就有分加,我覺得呢d係個人意見姐,唔係分析,同埋最好既用一用自己圖,官網圖冇用的,人地都可以上官網睇,仲有一樣,開分析個個一定起碼要對呢個人物有了解,即係起碼用呢個人物最少都應該齊一齊招先啦,唔係即話你跟本唔知呢招野。最好就每個人物一個分析就夠,唔洗多,明就得。
答:D人其實覺得有圖既話成篇文俾人既感覺係會好好多,其實呢…分析同意見…真係差好多…我地係有關方面都極力打擊架LA…係技交個度有個人發左篇域多分析喎…自己睇…同埋佢既收場
9.
想改改呢個論壇人既想法,強招唔代表最強,有技術先最強,屈/高lv唔代表一切,好似學招咁,用冰尊既好多人都話學鑽風/奧義先,直接講句,這明顯係白的講法,有睇過我n年前既post都有講過,所以唔會係度再講學咩招先。唔係既話就唔好開個叫技術交流區,叫屈機交流區算。
答:其實呢D只係個人意見…唔係一定要跟從…好多篇分析都係寫住話個人意見…即係你上面所講既意見而已…屈機…我個人認為只係技術同小白既合體…
10.
最後一點啦,就係簽名過長,人地拉得好辛苦,闊就唔緊要,同埋用既動畫太lag,可以改返。
其實而家壇主已經限制人地既圖片長度…已經減短左好多…至於動畫…我都覺得好LAG…我會叫壇主改善下…
[ 此貼被千年化石在2006-07-12 23:18重新編� ]
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-07-12
呢個論壇今年1月先開
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-07-12
係呀,你唔見我1月3日就已經係度LA咩
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-07-13
第1點我既意思係話點解人地個論壇咁多人上,呢個論壇少呢,有少少因為呢度有d人好串,冇乜禮貌,少量不公平,態度差,扮到好似好勁(有人會唔鐘意)所以,可能有d一上黎就見到佢地既態度,就唔膽多上黎呢度。
唉...呢個論壇大部份只係識抄襲其他論壇既文化,好心比d大志出黎創出自己文化啦
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-07-13
而家見到一d樣,我既意見都要改,板主要改,

LFO遊戲討論區,無聊回覆多左好多好多,冇人理

LFO技術交流區,又係

LFO物品交易區,通常有d人話我要咩咩招我有咩咩招,講完一句就冇一理,所以可以改請講明搵你既方法同埋要乜

富貴達人Online 呢個,少人到....

爆爆王Online 都係

中外歷史可以移到靈異地帶,不過靈異地帶要改名做奇幻地帶
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-07-13
其實呢d野要話下小斬斬同埋king2000…因為係佢地管個區…交易區更加唔駛講…一個字…亂…得我一個頂住…我又唔係成日係度…真係多左好多人呃post…我承認係我疏忽…富貴達人區點解而家仲唔del係上面我已經答左你…爆爆王我都唔十卜佢la…中外歷史點解要移到去靈異地帶呢-_-真係令人r爆頭…
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-07-13
我都係技交GA...

樓主係咪講緊D咩野WP/BOOK既分析AR...
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-07-14
引用第6樓千年化石2006-07-13 23:44發表的“”:
其實呢d野要話下小斬斬同埋king2000…因為係佢地管個區…交易區更加唔駛講…一個字…亂…得我一個頂住…我又唔係成日係度…真係多左好多人呃post…我承認係我疏忽…富貴達人區點解而家仲唔del係上面我已經答左你…爆爆王我都唔十卜佢la…中外歷史點解要移到去靈異地帶呢-_-真係令人r爆頭…

因為中外歷史主題10個都冇,咁不如開少個板,移去其他區同一意思咪得囉。

紅字:你話壇主好辛苦咁整出黎,咁冇人上,咁佢咪慘,不如close左d冇乜用既板,管理好返其他多人上既板先仲好。
引用第7樓~瘋人~2006-07-13 23:46發表的“”:
我都係技交GA...

樓主係咪講緊D咩野WP/BOOK既分析AR...

無聊回覆,呃post多左好多好多,冇人理
[ 此貼被龍仔666在2006-07-14 11:06重新編輯 ]
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-07-14
不如我叫壇主來呢個post討論D問題la!
離線改圖王
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-07-23
引用第0樓龍仔6662006-07-12 12:49發表的“個人意見,1共10點”:
論壇意見,最好睇睇,你唔滿意可以唔洗理,起碼我講既一定對呢個論壇好。
1.
.......

'少量不公平,態度差,扮到好似好勁'

同意
完全正確
特別係~南嵐~
http://groups.msn.com/lfolf2/.msnw
可能入到(一星期後)
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-07-24
引用第10樓改圖王2006-07-23 14:23發表的“”:
'少量不公平,態度差,扮到好似好勁'
同意
完全正確
.......

完全同意!!!!
佢成日以為做板主好威~串人咀~亂扣分.....真係仆竹弓 5同勁想尸月 3佢十心3母....
~南嵐~佢既人格大家心照啦....唔洗多講...茶
離線samwong0122
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-07-24
< 同埋請公平d,見到有d板主做既分析同一般人做既差唔多,加既分又唔同,請一視同仁。>

十分同意e一點

一些板主做既分析簡短,都can+5分/+精 , 好唔公平
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-07-24
引用第12樓samwong01222006-07-24 19:00發表的“”:
< 同埋請公平d,見到有d板主做既分析同一般人做既差唔多,加既分又唔同,請一視同仁。>
十分同意e一點
一些板主做既分析簡短,都can+5分/+精 , 好唔公平

你係咪話我
離線改圖王
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-07-29
引用第13樓~瘋人~2006-07-24 19:45發表的“”:
你係咪話我

我可以代佢答:係~

其實我都唔知道,係你不打自招!~
http://groups.msn.com/lfolf2/.msnw
可能入到(一星期後)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個