切換到寬版
  • 23177閱讀
  • 896回復

『幻影小店』收元力增幅裝置,任何3招換一張久遊/cs點($38)平賣= = [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線亨利~law

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-03-28

*本店規則*
如交易完後冇咩事就唔好同我講冇無LFO o既野/_\
交易o既時候 唔好吹我快D._.
如果有咩想要 請問帖>_<
有我收o既野 唔該最好自出/_\

#1:放野區+收野區
#2:黑名單 / 面交地點
#3:交易記錄
#5:出售ac區
#7:星夢ac出售區

以下三招加埋都係換$38咋= =v大平賣呀

約翰:法老王聖印 / 魔法皇的咒詛
 卓男:鋼鐵護甲
金甲人:人物 / 戰神迴旋劍
    柏高:瘋狂襲擊
 泰加:唯我獨尊
 佛恆:我佛慈悲
 安雅:血獄魔爪
 佛覺:聖光鴿子
 菲雲:烽火連天
 蓮娜:魔骨鐮刀 / 異角之門
 托比:萬獸之王
 奧龍:狂獸怒吼炮
 悟地:人物

收野區(暫不用現金收購)

勁急收:餓虎殺 /  阿細人物
 急收:米迦勒 / 忍法大風車  / 殘影術
  收:忍殺.大劍碑
    慢收:絕地一擊
 長收:hkd  /  cs點數 / 久遊點 / 戲谷點
平急收:

[ 亨利~law在2010-08-28 15:29重新編輯此帖 ]
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-04-13
黑名單:

1. win0071(ibbs)
事因:抄本人店名~我08年叫幻影小店叫到e+啦~佢e+明抄我店名
佢個交易post:http://ibbs.hk/read.php?tid=84019&fpage=0&toread=&page=1
*e條友昆人唔關我事~唔該唔好入埋我數

高登有膠派 仲唔唔快D上去高登汁膠!?

[ 亨利~law在2010-08-04 22:10重新編輯此帖 ]
離線k9999
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-04-13
好換卡acok?
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-04-13
交易記錄

1.我同lfoqazwsx(cz)$350買光之霸主本書(成功)~面交
2.我同3424(cz)$12放左樂雲(特別卡)/樹靈鞭/黑洞原子粒/青狗大哥皮帶(成功)~面交
3.我同choichungkei(ibbs)380cs($38)點換左個law ac(成功)~msn交
4.我同eeex(ibbs)送左原子能量比佢(未入)成功~game交
5.我同hkargo(cz)60yahoo換滅絕人性(成功)~msn交
6.我同wayne1995114(cz)60yahoo換奧龍異信(成功)~pm交
7.我同比堤王子(ibbs/同學)$10放真龍波(成功)~msn+面交
8.我同魔女琪(cz)60yahoo換極惡邪靈+邪神降臨(成功)~msn交
9.我同比堤王子(ibbs/同學)$25放狂龍斬(成功)~msn交
10.我同風舜子(ibbs)跑300點換時律守護者(成功)~pm交
11.我同比堤王子(ibbs/同學)大轟炸換佢幫升(成功)~msn交
12.我同魔女琪(cz)$25放連環旋風閃+鏡心婆婆的項鏈(成功)~面交
13.我同地獄之星(ibbs)達爾ac換佢迪雲ac(成功)~msn+game交
14.我同迅光。(cz)神之寬恕換金光劍影+戰神面巨(成功)~game交
15.我同終極...軒(cz)龐士異信換佢8.5升級序號(成功)~pm交
16.我同peter洛克(cz)地龍追命箭換佢5000cz分(成功)~pm交
17.我同WOODY94846261(cz)$250收極光之魂(大卡)(成功)~面交
18.我同~小鳳~(cz)魔鬼的伸冤換佢3000cz分(成功)~pm交
19.我同終極...軒(cz)炎冰武換佢邪神怒吼+戰之道(成功)~game交
20.我同大黑小白(cz)氣旋斬換佢真十+粉身+星信(成功)~msn交
21.我同邪鬼Julian=]`(cz)黑羅剎人物換佢1000cz分(成功)~msn交
22.我同邪鬼Julian=]`(cz)所有閃卡換佢10000cz分(成功)~寄交
23.我同wesley(cz)真天鏡+天之怒+天尊異信換佢cs680點(成功)~pm交
24.我同肥佬-鄭(cz)cs680點+cs380點換nod手(成功)~msn+game交
25.我同lupered1220(cz)鏡花御劍流換佢霸王流星+歷奇異信(成功)~pm交
26.我同小痕`(cz)天火結晶體手換佢幫升龍翼+星仔(成功)~msn交
27.我同獨龍朱古力(cz)我送風尊異信比佢(成功)~pm交
28.我同邪鬼Julian=]`(cz)雷尊人物換佢2000cz分(成功)~msn交
29.我同邪鬼Julian=]` (cz)屠鬼遁換佢2500cz分(成功)~msn交
30.我同邪鬼Julian=]` (cz)夜剎人物+水鬼換佢10000cz分(成功)~msn交
31.我同→內輪佐助←(cz)$100收左怒虎震空彈(成功)~msn交
32.我同迅光。(cz)銀河旋風換佢瞬移劍(成功)~msn交
33.我同☆迪倫★(cz)樹靈鞭換佢狂獸狙擊+魔界地獄(成功)~pm交
34.我同a0124692003(cz)迪雲人物+爆發!萬能地雷+忍法.msn交控影術換幫升(成功)~pm交
35.我同邪鬼Julian=]` (cz)巫神人物+極惡邪靈+璇瓏的手帕+黑洞原子粒換佢9500cz分(成功)~msn交
36我同心灰意冷(cz)天刀秘笈換佢幫升(成功)~msn交
37.我同虎山悟地(cz)魔獸之怒火換佢$60(入數成功)~msn交+入數
38.我同心灰意冷(cz)幫升招換佢幫升(成功)
39.我同迅光。(cz)幫升換佢驚天掌(成功)~msn交
40.我同ryanwai123(cz)幫升換佢60y(成功)~msn交
41.我同sp1273014(cz)元力淨化器換佢絕對零度(成功)~msn交
42.我同風舜子(ibbs)跑300點換時律守護者(成功)~pm交
43.我同ianchan(ibbs)邪殺破壞拳換佢人尊異信(成功)~面交
44.我同暴走疾風(ibbs)毀天滅地換佢武元訣(成功)~msn交
45.我同乂百樂乂(ibbs)幫升換佢赤道之焰(成功)~msn交
46.我同 rockmanox(ibbs)浮月換佢超·猛虎拳EX+彗星閃刀(成功)~game交
47.我同風乂影(cz)cs點680x2,380x1換我灼冰(成功)~msn交
48.我同tytf0203(cz)元力多+鐵頭功+醉虎神道換佢680cs點(成功)~msn交
50.我同4094@_@(ez)失落的雷嗚換佢真豹影拳(成功)~msn交
51.我同3424(ez)魔鬼伸冤換佢沖天腿(成功)~msn交
52.我同↗慘↖ (ez)實驗品x2+戰神迴旋劍換佢虎鯊皇人物(成功)~msn交
53.我同k豪(ez)影·法·影太刀換佢成魔之路(成功)~msn交
54.我同1551(ez)戰神迴旋劍換佢女禍人物(成功)~msn交
55.我同訓教三世(ibbs)60yahoo換佢幻塚人物(成功)~msn交
56.我同s023241(ibbs)6800點久遊卡換佢重點器(成功)~pm交
57.我同意@@俠俠@@(ibbs)60yahoo換佢重點器(成功)~pm交$30(成功)
58.我同4094@_@(ez)我送左蚩尤ac比佢(成功)~game交
59.我同☆龍仔☆ (ibbs)蓋亞人物換佢60yahoo(成功)~msn交
60.我同小孩◎don(ibbs)幫升(66-130)換佢烽火連天(成功)~game交
61.我同78ccaa00(ibbs)送左星仔異信比佢(成功)~game交
62.我同398142162(ibbs)1200i-gash+800i-gash收左佢個天魔ac(成功)~msn交
63.我同小孩◎don(ibbs)一百萬匹馬力換佢11.0新手包(成功)~game交
64.我同小孩◎don(ibbs)幫升+妖藤纏身換佢11.0+魔摩摩星人(幫升中)~msn+game交
65.我同john96387(ibbs)邪剎破壞拳換佢人物格D(成功)~msn交
66.我同中毒腦人(ibbs)$80換佢勇心人物+招(成功)~(面交)
67.我同lawchunghin(ibbs)祝融匕首換佢血狂人物(成功)~msn交
68.我同visitor5779(ibbs)米兒異信換佢卓男異信(成功)~pm交
69.我同暴走疾風(ibbs)底力爆發換佢達爾人物(成功)~msn交
70.我同OcEaN♂黑羅剎(law)白色龍捲換佢怒雷狂擊+暗.念源體(7日)(成功)~game交
71.我同markfung(ibbs)泰山壓頂勢換佢暗.念源體(7日)(成功)~pm交
72.我同neosmok(ibbs)$15入數換佢暗.念源體(7日)*3(成功)~mSn交{我先}
73.我同samuelpeggy(ibbs)君臨寶劍揍佢御風聖月(成功)~pm交{佢先}
74.我同暴走疾風(ibbs)一百萬匹馬力換佢幫打念源體(成功)~game+msn交{我先}
75.我同lfo_julian(ibbs)u1 500點換佢狂龍斬+必殺一斬(成功)~pm交{我先}
76.我同leo666(ibbs)200i-gash換佢烈寒刀(成功)~pm交{佢先}
77.我同1551(ibbs)失控火箭炮換佢魔劍(蒼雷)(成功)~msn交{我先}
78.我同仔ex是也(ibbs)馬龍的日記換佢毒翼轉生(成功)~msn交{我先}
79.我同kaka7657(ibbs)$50(入數)換佢絕龍劍+超璇龍拳(成功)~msn交{我先}
80.我同 ★呀傑☆(ibbs)冥王血殺換佢太陽彈(成功)~msn交{我先}
81.我同stinky5684(ibbs)終焉吞滅換佢王者獸神拳(成功)~pm交{佢先}
82.我同心淡★ (ibbs)$50(入數)換佢第一劍技.突(成功)~msn交{我先}
83.我同s023241(ibbs)$150(入數)換佢鬼鎧人物(成功)~msn交{我先}
84.我同lfo_julian(ibbs)新星閃翼換佢一閃(成功)~pm交{佢先}
85.我同brianyangbb(ibbs)$50(入數)換佢元力淨化器(成功)~msn交{我先}
86.我同jl17(ibbs)天尊人物換佢五連殺(成功)~pm交{佢先}
87.我同jl17(ibbs)暗殺刺雨換佢忍殺土流葬(成功)~pm交{佢先}
[ 亨利~law在2010-08-07 13:48重新編輯此帖 ]
離線k9999
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-04-13
引用第3樓亨利~law於2008-04-13 14:16發表的  :
唔明你想點換?- -

用卡  /ac換您acok
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-04-13
出售ac區
代朋友出售一個law ac
價錢:$300-$450hkd

[ 亨利~law在2009-10-03 13:30重新編輯此帖 ]
離線k9999
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-04-13
引用第5樓亨利~law於2008-04-13 14:18發表的  :
跑online點換,ok?

幾點  幾$叫人換點比我    我換比您 
有冇email
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-04-13
人名:﹢花蝴蝶*{100lv} (13lv神等)
職業:見習靈鬥士,靈鬥士,蒼之引導者,愛情治癒者,皇家防衛軍
裝備:100大地頭,鋼左右,泰坦set,風盾,奧翼,火神翼,100lv金set,元帥劍,平安頭90,
   熊爪96,熊護手96,鬼頭90,凡亞之翼,熊爪80,熊護手80,防set,攻set,速set,
   地殿劍,海靈劍,會劍,神劍100,神下,神左右,聖誕鹿角,
   大地頭85,3種90盾,3種80盾,天紋符,3符,1.5符,小幸符,幸符,幸運神符..{仲有好多符-.-}
紋 :貴紋
寵物:36lv幸娃(爆體)
機甲:飛c甲,白馬甲,會甲,85甲{唔係紅會甲},80甲{哩三部都有會甲裝}

價錢:$300hkd  /  星錢 3500m以上

其實已經好平嫁啦 所以冇得再減:@
[ 亨利~law在2010-03-25 18:13重新編輯此帖 ]
離線k9999
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-04-13
引用第7樓亨利~law於2008-04-13 14:23發表的  :
有e mail,放心,冇我都唔放啦,係咪?^^

幾多點換  要幾$
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-04-13
900點,ok?(98x3=294)
離線k9999
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-04-13
引用第9樓亨利~law於2008-04-13 14:41發表的  :
900點,ok?(98x3=294)

分期比得?
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-04-13
引用第10樓k9999於2008-04-13 14:42發表的  :
分期比得?

點分期?一個星期300點?
離線k9999
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-04-13
引用第11樓亨利~law於2008-04-13 14:48發表的  :
點分期?一個星期300點?

我用lfo卡換點冇可能一次換曬2700點比您
您比ac我先  我慢慢換點比您  我一次過比吾曬

300=幾$?
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-04-13
不如咁啦,最簡單,我比ac你,你比住300點我,之後你有個600點我先比e mail你,咁樣得唔得??
離線k9999
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-04-13
引用第13樓亨利~law於2008-04-13 14:55發表的  :
不如咁啦,最簡單,我比ac你,你比住300點我,之後你有個600點我先比e mail你,咁樣得唔得??

一次比900點您您可比我ac+email我?
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-04-13
冇問題,比曬你
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-04-13
引用第14樓k9999於2008-04-13 14:56發表的  :
一次比900點您您可比我ac+email我?

你係咪收嫁?
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-04-14
今日未推添~推呀
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-04-15
第三次都冇人要~再推呀>﹏<''
離線亨利~law