切換到寬版
  • 1505閱讀
  • 11回復

[求助]機師問題(急回)請版主,鎖得。 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線皇道使者

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-07-16
請問如果出左機邪既話,仲可唔可以再出地下鼠???? |G[{{qZM5  
請速回.....
[ 此貼被金甲一簇在2006-07-16 21:18重新編� ]

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-07-16
好似唔得...... s^{{@O.  
-MVNXAKnZ  
ps.你開jace ar- -"我張機邪...
離線星仔之雨
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-07-16
你用下jace >$S,>d_k`  
用下果2招 你唔係會明咩- -
離線davis8794
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-07-16
30lv可召兩隻com,60lv可召三隻...(出一招一隻,明未??)
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-07-16
引用第3樓davis87942006-07-16 15:41發表的“”: &aAo:pj  
30lv可召兩隻com,60lv可召三隻...(出一招一隻,明未??)
07"Oj9NlA  
唉......你做咩離題????? S1= JdN  
我係問緊出完機邪之後,仲可唔可以出地鼠。 k mr 4cU5  
星仔之雨:我而家問定先,唔想浪費點學招.......@@

離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-07-16
引用第4樓金甲一簇2006-07-16 17:33發表的“”:
唉......你做咩離題????? XK-x*|  
我係問緊出完機邪之後,仲可唔可以出地鼠。  de47O  
KL"L65g&  
40lv-59lv先,可以出一隻機邪&一隻鼠鼠 _1c_TMh}9  
Rs[]i;  
60lv以上,可以出一隻機邪&兩隻鼠鼠/兩隻機邪&一隻鼠鼠
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-07-16
引用第5樓~南嵐~2006-07-16 17:49發表的“”:
40lv-59lv先,可以出一隻機邪&一隻鼠鼠
yvisoZX  
十分詳細,我明白了,plx

離線gr63679i

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-07-16
引用第5樓~南嵐~2006-07-16 17:49發表的“”:
40lv-59lv先,可以出一隻機邪&一隻鼠鼠
: 6V 8  
但有招式等級系統, J]B5w{??b  
現在唔係這樣了.....
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-07-16
引用第7樓gr63679i2006-07-16 18:12發表的“”:
但有招式等級系統, FhGbQJ?[3  
現在唔係這樣了.....
zdCt#=QV?R  
當然唔係啦,召喚com既招無得升lv的。

離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-07-16
引用第8樓金甲一簇2006-07-16 18:30發表的“”:
當然唔係啦,召喚com既招無得升lv的。
vJ!t.Vou  
但而家只可以出一隻鼠鼠&一隻機邪,因為招式系統bug,早就講過U1出品實冇好野XD"
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
離線davis8794
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-07-16
引用第4樓金甲一簇2006-07-16 17:33發表的“”:
唉......你做咩離題????? <R2bz1!h.  
我係問緊出完機邪之後,仲可唔可以出地鼠。 ;kY= }=9  
5QlJX  
IySlu^a  
唉......我問你明唔明,你話唔明咪得......都話一招一隻COM囉(機邪&地鼠都係招,出一次有一隻COM,明未?)
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-07-16
引用第10樓davis87942006-07-16 19:54發表的“”:
唉......我問你明唔明,你話唔明咪得......都話一招一隻COM囉(機邪&地鼠都係招,出一次有一隻COM,明未?)
a4c~ThbI  
我既問題已經有人答左,唔好再講。 ?>2k>~xlQ  
版主,鎖得。