切換到寬版
  • 3662閱讀
  • 63回復

你地憎唔憎d唔夠人打話人屈狗?+左道理 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線豬重蠔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-04-20
本次投票已結束

最多可選5項,共有57人參與,

2(3.51%)

12(21.05%)

9(15.79%)

27(47.37%)

7(12.28%)

重點:人地鍾意出咩招係人地的事,你無權要求人禁招,一係你唔好同人打,佢無犯規無啦啦因為比你勁而俾你話屈狗,這是什麼道理??[/color]
hi~大家好
你地憎唔憎d輸左話人屈狗的人尼?= =
最差果d係:我豪俾佢出3招先打佢,重係唔屈最勁果招,佢輸左n場,之後爆粗,走出大街大叫"我"係屈狗..
差:叫人咪屈招,但自己屈招都輸重話我屈狗果d^^
一般:一開始叫人咪屈招,佢自己都無屈(你地說的公平= =),輸左話我屈狗...

屈狗的定義=勁,屈,技術好
話人屈狗的係=廢,唔夠人屈(自己都屈埋都唔夠人屈果隻),扮技術好..

你地成人叫人咪屈招屈咩屈咩,這話就看到你多麼無知/***,你地係想人地唔屈其實係你地想話這樣唔公平,係公平的不如就同人地一起玩星仔(同人物),同lv,同裝,同點先好打lo,唔係唔公平架啦(你不如唔好打,你找到你都係神人),一開始你唔同人物就唔公平架啦(應該無離題).....你地話禁招的話....不如只要一開始頭3招lo,buy其實招都話俾人禁架啦,收尼做咩姐(姐係屈機招,虐殺,冰飛,邪怒果d)就當你話打關/升lv用,但係你要知兩樣野:一係你出勁招打怪,打多就升招lv,但係vs禁左這招^^其他招招lv太低,升招lv升到你hi(爽)..二,有d招攻低打怪升lv唔好用(冰飛果d),但vs超勁,但禁左^^收尼做咩?自己看??

記住係無絕對看公平,,就好似你有錢d佢就窮到褲穿,屈招就話人屈狗就=人地考試好叻超高分,你就走埋去話叻狗?/人地beautiful過你唔通你傻到走埋去話人beautiful狗/人地有錢過你你就沖埋去話有錢狗?...........勁lo,你係做得出的我都無話可說,你地話人屈狗先係真正的垃圾.....唔怪得LFO一日比一日少人玩,唉..邊個有玩cs= =

唔該看了全post同埋所有回覆先好回覆(話唔係的大多都係無知,青山走犯,幼稚園走犯果d人= =)[/size]

唔該唔好玩野= =點解ibbs無人同意(有回post的)但cz就全人認同(有回post的)
離線202202
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-04-20
楼主一定是屈招的人
不是的话怎post出来呢?
http://ibbs.hk/?a=202202
咩来的???
離線核子乂
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-04-20
樓主,唔好再開呢d  post了,上次都搞到要去回收區,加上大家都知道你是一個屈狗,不要強調!!!!
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-04-20
唔該唔好玩野= =點解ibbs無人同意(有回post的)但cz就全人認同(有回post的)
↑我懷疑係d字太細隻- -

係無絕對公平
但都咪絕對不公平
離線k9999
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-04-20
一般憎  我最憎樓主d呃post9
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-04-20
屈---係無定義的
所謂唔屈,其實同禁招無二
但睇下咩人lo
右有d人可以用所謂的禁招,但睇下你係咪狂出ja
離線冰之神話
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-04-20
睇完只能比四個字你:零分重作
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-04-20
我對屈狗沒意見...

反正都不太常vs...

但聽別人說...樓主是一名屈狗
離線怨天仇人
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-04-20
咁鍾意話人... 咪唔好VS囉...
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-04-20
引用第1樓202202於2008-04-20 12:50發表的  :
楼主一定是屈招的人
不是的话怎post出来呢?

你有無看架??你地話人屈招只係你地話唔公平姐,霍雷所有招都屈係唔係全都禁??= =你會唔會win左都話人地屈狗?唔會啊下....其實只係你廢,人地鍾意出咩招就出咩招無犯規咪得lo,輸左係度話人屈狗先係真正的狗
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-04-20
備post
離線怨天仇人
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-04-20
你見到係邊個人物屈,有好多多人物都係屈屈地嫁啦... eg... 地尊,deep,蓮娜... ed都屈屈地啦

ps:請善用修改功能
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-04-20
引用第11樓怨天仇人於2008-04-20 13:03發表的  :
你見到係邊個人物屈,有好多多人物都係屈屈地嫁啦... eg... 地尊,deep,蓮娜... ed都屈屈地啦

蓮娜牙迪玩係玩 不過唔會出雙血
地尊玩係玩
不過唔會出絕地(我講緊唔屈個d)
達爾唔出狂龍(同上)
當然也包埋唔好玩屈
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-04-20
引用第11樓怨天仇人於2008-04-20 13:03發表的  :

我一早咪話左要公平的咪同人同lv同裝同點同招lv先叫公平,不係的就咪話人屈狗ok?
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-04-20
引用第12樓廁所為上於2008-04-20 13:04發表的  :
蓮娜牙迪玩係玩 不過唔會出雙血
地尊玩係玩
不過唔會出絕地(我講緊唔屈個d)
達爾唔出狂龍(同上)
.......

你唔鍾意出這招係你的事,輸左唔好話人屈狗,你去沙灘唔鍾意用太陽油曬到黑細,人地用太陽油,唔通你話人係狗,卑鄙
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-04-20
引用第13樓豬重蠔於2008-04-20 13:04發表的  :
我一早咪話左要公平的咪同人同lv同裝同點同招lv先叫公平,不係的就咪話人屈狗ok?

自己同自己打有咩好
裝備用法都係技術之一
找狗話你屈
咁公平托?
當然有輸有嬴
冇人叫你絕對公平
但唔好絕對唔公平(姐係屈招等等)
你覺得唔順耳就咪聽
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-04-20
引用第2樓核子乂於2008-04-20 12:52發表的  :
樓主,唔好再開呢d  post了,上次都搞到要去回收區,加上大家都知道你是一個屈狗,不要強調!!!!

咩叫屈狗先?係你唔夠打,想安慰自己的無聊說話,人地鍾意出咩招就出咩招,你唔出果招就叫人唔好出果招,咩道理先,你都有權出但你無權叫人咪出ok?
離線核子乂
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-04-20
算啦,樓主,唔該唔好再呃post了,呢類型的post你發過唔少次,最後都係去左回收區,又引起罵戰,我諗:好多人對你的印象都好差了,因為你太串同埋做左d野又唔認!!!!!!!
離線lofongyun820
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-04-20
大老係vs場上用埋核子爆彈個d屈機招
一下秒人個d
咁打黎有咩意思?
一出手一下死
我地講ga技術係用d廢招
同人慢慢打過
ed先叫技術
(大約係咁--)
[img]http://farm4.static.flickr.com/3005/2780147583_f79392e417_o.jpg[img]
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-04-20
引用第15樓廁所為上於2008-04-20 13:07發表的  :
自己同自己打有咩好
裝備用法都係技術之一
找狗話你屈
咁公平托?
.......

你地話公平啊嗎,現在咪公平lo..裝都係技術之一當你行通,但你要知人地出咩招都係技術你禁人招,人鬼同你打?自相矛盾,哈哈哈你去廁所想想先啦
快速回復
限100 字節

上一個 下一個